BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 sow pasif, ofsayt değil, karar doğru, kanırtmayın :)
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gökhana yapılan hareket de penaltı bence, topa müdahelesi yok olcanın.
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bekire fazla yüklenmemek lzm orda top çok sıkışmıştı yani belliydi öyle bişi olcagı. hani vur gitsin yapılcak yer var yapılmıcak yer var.orda ne tutuyorsunuz topu adamlar 4-5 kişi baskı yaparken vur ileri
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Rewendor said: Geçen hafta GS - TS maçında TS'ye adeta armağan edilen çok yalan bir gol. Bu hafta da Fener'e armağan edilen direkt ofsayt bir gol. GS'yi aşağı Fener'i yukarı çekip farkı kapatmak için ellerinden geleni yapıyorlar :) Olan TS a oluyor böhüü :(
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Bana da penalti gibi geldi ozette o pozisyon
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Red said: bekire fazla yüklenmemek lzm orda top çok sıkışmıştı yani belliydi öyle bişi olcagı. hani vur gitsin yapılcak yer var yapılmıcak yer var.orda ne tutuyorsunuz topu adamlar 4-5 kişi baskı yaparken vur ileri orda ileri vurunca da "anadolu topçusu bu, sıkışınca dik topu. büyük takımda oynamaz reröre" deniyo adamlara. o yüzden böyle kasıyolar.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 BlackRose said: sow pasif, ofsayt değil, karar doğru, kanırtmayın :) adam birebir topa koşuyor, topun dibine kadar gelip orada bekliyor. bu pozisyona pasif demek berlusconi'ye pasif demek gibi bişi. yapmayın yani.
Red Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ya o pozisyon bana da temiz gol gibi geldi bilemicem hatta fırat aydınusu takdir ettim
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 koşuyor da ne yapıyor? topa dokunuyor mu? kimseyi engelliyor mu? vücuduyla bir katkısı var mı? iyi be o da ofsayt olsun anasını satim, ona ofsayt demek de bize futboldan zerre anlamıyorsunuz demek de olsun hatta
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Pozisyonu izlemedim de topa müdahele etmediği sürece ofsayt yok.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 ahah işlerine geldiği gibi yorumlanmış yine herşey. geçen haftalarda aşırı ballıydık top direkten döndüğünde, şimdi 3 kez döndü, futbolun adaleti oldu. 3 kez hem de. hakem fener'in penaltısını vermedi dk 20 küsürde, gökhan için, pasif ofsaytla, kimsenin üzerrinde hemfikir olamadığı karardan golü verdi, hakem fener'i yukarı çekmeye çalışıyor oldu. birader, şampiyon olacaksınız zaten, ağlamayın bu kadar ya :)
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bicak falan atilmasi cok yanlis oldu. arti alexe niye su sisesi atiliyor ligdeki en duzgun adamlardan biri oda yanlis. genede beklenenden cok daha az olayli gecti. trabzonun sahasi seneye 3 mac kapanir muhtemelen. onun disinda macin hakki beraberlikti ancak o gol ofsayt yaw adam topa yoneliyor sonucta yonelmesi benim bildigim kadari ile ofsayt olusturuyor.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Güç dengeleri mi değişti yine noldu? 1-1 olmuş.
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 dokunmadığı sürece ofsayt olmuyormuş, fifadan kanıtla geldim sdfs http://img801.imageshack.us/img801/2440/60556451de394820bfb1aa1.png
chagy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 orada güzel göstermişler ancak her zaman geçerli değil o olay, topa dokunmasa da eğer rakip oyuncuları engelleyecek bir harekette bulunursa pasif ofsaytta olan arkadaş, ofsayta düşmüş oluyor. Bence Sow'un hareketi rakip oyuncuları engellemediği için ofsayt yok, gol doğru karar.
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 aynısı mı direk B nin önünde bu maçta
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 kalecinin dikkatini dagitacak alanda falan olunca ofsayta girmiyormuydu?
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 fifanın da biraz akıllı olması lazım
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 volkana traş olsun diye pıçak atmış manyaklar
BlackRose Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 acaba donları da geçen sezon bizim ordu maçında tuvaletleri yetersiz bulmuştu ya ona ithafen mi attılar :p hani lazım olursa yedekte bulunsun diye :D neyse goldü değildi, penaltıydı penüstüydü bitti gitti bir sezon daha, hayırlısıyla kimsenin kupasını da çalmadık bu sene... ama haftaya TS maçını izleyin! eğer ben de o hamsi kafalılara yumurta atmazsam... ^_-
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 bu ne kötü bi başlıktır yareppi http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/61903/fener-kacti-trabzon-burakmadi
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 DeadSkinMask said: bu ne kötü bi başlıktır yareppi http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/61903/fener-kacti-trabzon-burakmadi Fener kaçtı Trabzon 'Burak'madı yarabbim
HakkiYendi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 THARKAS said: kalecinin dikkatini dagitacak alanda falan olunca ofsayta girmiyormuydu? kalecinin dikkatini mi görüş alanını öyle bişey sanırsam o. yani gol falan yok. karşılıklı verilmeyen 2 penaltı ve benim yatan üst kuponum. allah belanı versin fırat aydınus. ha bi trabzonlu olarak şunu da söylemeliyim: o atılan iç çamaşırlarını 1 hafta kullanıp ataydınız,öyle temiz temiz olmamış
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Eskiden topa temas etmesen de kazanç sağlayacak bir şey yaparsan da düdük çalınıyordu. Artık her şey topa temas endeksli.
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 http://www.fifa.com/lotg/football/en/flash/start.html burada ofsaytla alakalı her şey anlatılmış pozisyon ofsayt değil çünkü, sow ofsayt ama topa dokunmuyor,ayrıca rakipdefansı ya da kaleciyi rahatsız edipavantaj sağlayacak pozisyonda değil.
Öne çıkan mesajlar