Masquerade Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=sOxy6guelKg&list=HL1332860666&feature=mh_lolz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kendiniz test edin iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Çocuklaaarr sizleri de unutmadık, balderesiYAVRUM sizin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 kilosu 20 liraya balı sıvasın köyündeki arıcı bile vermiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 yanlız şu şekilde oluyor o balıda arılar yapıyor ama gidip çiçekten toplamıyor mısır şurubu içiriyorlar arılara arılar ondan bal yapıp peteğe kusuyor. asıl %100 bal çiçeklerden toplanır arının suyuna ne kadar katkı maddesi şekerli bişey katarsanız çıkan balda o derece orjinallikten düşer. %100 bal pek bulunmaz heralde bu devirde herkez azda olsa katıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 organik sertifikalı balların kilosu 100-120 lira falan. onlarda yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 paketlerin üzerinde üretim tarihi ve seri no'su varmış ok o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Joker said: yanlız şu şekilde oluyor o balıda arılar yapıyor ama gidip çiçekten toplamıyor mısır şurubu içiriyorlar arılara arılar ondan bal yapıp peteğe kusuyor. asıl %100 bal çiçeklerden toplanır arının suyuna ne kadar katkı maddesi şekerli bişey katarsanız çıkan balda o derece orjinallikten düşer. %100 bal pek bulunmaz heralde bu devirde herkez azda olsa katıyordur. köylerde satılıyor sadece,arıcılık ile uğraşan yerli üretici için bu bir sıkıntı olmuyor çünkü orjinal bal kapış kapış gidiyor.Marketlerden aldığımız balların hepsi fasaryadan. Dünyanın en eski ilacıdır,şifadır diye marketten aldığınız balın psikolojik etkisinden başka bir etkisinin olduğunu sanmıyorum. tanıdığınız,bildiğiniz köylerden almak lazım bu balları özellikle arıcılık tecrübesi olan ve bu işi atadan deden yapan insanlar daha güvenilir oluyor,her türlü o balı zaten satıyorlar,bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 köylerdekinede güvenmeyin çok zor bi işlem değil yapılan onlarda biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Kestane balına güvenin asdas. onuda taklit etmezler heralde bi halta benzemiyo tadı, gerçek bal acı olur tezi dogruysa yeminle kestane balı gerçek bal abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 köylerde de dayıyorlar şekerli suyu her türlü arılar yetemiyor ama dalak hazır değilse epey güzel oluyor tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Tyrion said: Kestane balına güvenin asdas. onuda taklit etmezler heralde bi halta benzemiyo tadı, gerçek bal acı olur tezi dogruysa yeminle kestane balı gerçek bal abi. Eğer bu tez doğruysa, ata sözü ve deyimlere baktığımızda bu topraklarda bayadır sahte bal işi varmış demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 abi iyide arıda hiç mi suç yok. alıo kovanın dibinden hemen şerbeti dogru kovana geri kusuyo. iki kanat çırp lan, hiç mi ineklere bakıp ibret almıyorlar. bal/kaymak boost yapamaz olduk. bu yaşta hap mı kullanalım kuş kaldırmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Fruktoz (% 34), sakkaroz (%2) ve levuloz (meyve şekeri % 40) bundan başka balın % 17 ‘si su geri kalan % 7'lik bölümü ise demir, sodyum, kükürt, magnezyum, fosfor, polen, manganez, alüminyum, gümüş, albumin, dekstril, azot, protein ve asitlerden oluşur. Balın kalitesini ise bu % 7'lik karışım belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Tyrion said: bu yaşta hap mı kullanalım kuş kaldırmak için. Epimedium , ginseng dene. Bal kaymagi da heba etmemis olursun malabadi koprusu icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Bugün haberlerde gördüm, firma sahibi ağlıyordu, kristalleşmiş imha edilecek malları test amaçlı numune olarak kullandılar falan filan diyordu bilmiyorum artık ne kadar doğru... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Lord_Argos said: Bugün haberlerde gördüm, firma sahibi ağlıyordu, kristalleşmiş imha edilecek malları test amaçlı numune olarak kullandılar falan filan diyordu bilmiyorum artık ne kadar doğru... gerçek bal da kristalleşebilir zaten. bu çok normal. kimse balı kristalleşti diye çöpe atmaz sıcak duya koyar tekrar eski haline gelir afiyetle de yer. gerçek balda bu böyledir. ağladıysa korkuyordur başka bir şey vardır. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 aynen, demek ki var bir çapanoğlu adamın ürünlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Reklamlarda genizimi yaktı gerçek bal bu diyorlar nekadar doğru bilmiyorum Köylü diye küçümsediğiniz o adamlar da dayıyorlar arıya şekeri. Ben kendi yiyeceği domatesler ile satacağı domatesleri ayrı ayrı yetiştiren adamlar duydum. Satacağına dayıyor hormonu. Hatta hormon dediğin şu kadarcık birşey birşey olmaz diye savunan var tv de bir ara hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 fenn said: Ben kendi yiyeceği domatesler ile satacağı domatesleri ayrı ayrı yetiştiren adamlar duydum. Satacağına dayıyor hormonu. şu çoğu yerde yapılıyor.hatta sadece meyve sebzede değil mesela hayvan hastaysa sütünü ayırıp meşhur markalara veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Hayvanı hayata döndürmek için bi ton ilaç kullanıp sonra ümit kesilince kasabı çağırmalar da şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 arıcılıktan para kazanan herkes kışın/soğuk havada çiçek miçek kalmayınca arısına şekeri dayar. 100 yıldır böyle. bir sorun da yok. ama mısır şurubunun zararlı olma ihtimali yüksek, netice de 50 yıl öncesinin genetik mirasını değiştireli bayağı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/73609/meshur-balderesi-adam-personele-sahte-bal-ayari Ben şahsen çok ikna oldum hemen 20 kavanoz bal siparişi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar