BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 halberd beam pre igniterla güzel oluyo işte direk ilk anda azına vuruyosun bütün sistemlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Shield ı aşamıyor işte, yani shield ı indirmek için kullandığın silah 1 kere bile ıskalasa ayvayı yedin. Halberd beam pas geçiyor o zaman, yine shield ı delmek için fırsat bekliyorsun. Halbuki bir yığın burst lazer ile daha combat a girer girmez 10-12 atış yapıyorsun %50 ıskalasa bile shield ı aşıp silahı vuruyorlar. Devre dışı kalan silah çok büyük avantaj, zaten sonra 2. roundda o silahların devreye girmesine izin vermiyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi tek silahla oynamıyorsun ya sonucta halberd'in varsa ion bomb'un vardır atıyorum... Önce onu yolla sonra çizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 preigniter için diyorumben halberd zateb 9 dmg vurdun mu 3 sisteme cogu genelde yatıyo da ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Halberd in yanında genelde sadece 1 silah oluyor, onu demeye çalışıyorum. Mesela burst lazer 2 olsun, 3 atış yapıyor, kalkanı 3 olan gemiyi 100% şansla vurması mı ne lazım. yada halberd beam 1 shielddan geçebiliyordu sanırım o zaman 3 de 2 isabet gerekiyor. Ion bomb ıskalarsa zaten bittiniz, ve oyunda ıska şansı bayağı var. 10-12 burst lazer ateşi işinizi pek şansa bırakmıyor onu demeye çalışıyorum, yoksa herşey random olduğu için 1 sağlam silahlı gemide ıskalasanız oyun direk bitebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aynı beamden söz edyosak halberdin 3 dmg per room yane 2shielddan geçiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Yok şöyle bir tablo var oradan bakabilirsin Name Damage (per room) Beam Length Power Cooldown Fire Breach Cost Rarity Mini Beam 1 45 1 12 1 20 0 Pike Beam 1 170 2 16 60 2 Halberd Beam 2 80 3 17 1 70 2 Glaive Beam 3 80 4 25 120 5 Fire Beam 0 140 2 20 8 (per tile) 70 3 Hull Beam 1 Hull 100 2 14 2 70 3 Anti-Bio Beam* 0 (4 to crew) 140 2 16 50 5 Artillery Beam (Osprey/Nisos) 1 (Ignores Shields) 140 1-4 50/40/30/20 0/30/50/80 0 http://ftl.wikia.com/wiki/Weapons Bunların en iyisi halberd beam zaten onunda breach 1 yazıyor, yani kalkan anca 1 olduğunda bypass edebiliyor. 2 kalkan olursa 0 dmg veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi breach ben yannıs bilmiyosam hullu delip tamir etmessen hava kaçıran yer yaratma olayı Glaive Beam "One of the most powerful weapons of war ever created. Known to take out some ships in a single blast." Glaive Beam Costs 120 Damages each room for 3 damage. Requires 4 power and takes 25 seconds to cool down. Special: Can go through shields, lowering its damage by 1 for each shield layer. Beam length: About 4-5 character tiles long. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 yane mesela 3 dmg per room glaive 2 shielda ateş edinceoda başı 1dmg vuruyo ama shieldları düşürmüyo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Hmm evet doğrumuş breach o delik açabilme şansı =P Yanlız Beam Damage: Damage is per room hit, hitting multiple tiles in the same room counts as a single room hit. Fire beam is an exception to that and has a chance of starting a fire in each square that it its. Beams deal no damage to shields. Shields reduce beam damage by 1 point per shield level remaining. Only the Halberd, Glaive, and Artillery Beams are capable of dealing damage when a target is shielded. Halberd bu durumda 2 shield varsa hasar vermiyor. Glaive de 3 shield varsa hasar veremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 aynen zaten olay mesela bi busrt 2 ile 3 shield indirip rakip 1 shield yada 0 shieldken beamlemeksıkıntı işte beam özel oldugundan oto firea alıp bırakamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bu hesapla boss fight ını geçemezsin yanlız, 4 shield lı boss da halberd ile vurabilmen için burst II nin 3 atışının 3 ününde vurması ve senin zaman kaybetmeden beam i kullanman lazım. Boss'da da odalar çok bitişik değil, ıskaladın mı game over =P Ayrıca boss un 3. stage i şurda Bu shield ı burst laser ile felan indirine kadar zaten inersin gibi geliyor. Ben çok beam kullandım ama hepsine shield sorunu çıktı , bana pek kullanışlı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 tam boss a geldim, 1 el kapıştım geri kaçtım game over dedi abv. yeni gemi açmak için püf nokta var mı? engi den baydım slug yada rock açmaya uğraşıyorum wikiden de bakıyorum ama hala bir şey olduğu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 abi çoğu gemi random ben meseka zoltan açtım random event geldi barışçıl cevaplarverdim quest lokasyonunda kazandım mantisi mesela kaçırdım eventiçıktı tekratekrar oynamak dışında bi şans yokyane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 tüm gemileri açmaya cheat olmadı save dosyası falan var mı? çok sinir oldum açamıyorum bir şey edit: varmış buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 bu arada tüm gemleri açınca bişi değişmeyecekki oyunda ilk amaç bossu yenmek sonra normalde yenmez en son amaç işte gemileri açmak zaten bi tuu 45 dakka 1 saat süren oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 biliyorum tabi de benim merağım diğer gemileri denemekti. açtım hepsini baktım tek tek. şimdi gönül rahatlıyla boss dövebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 abi şey açısından dedim onnarı açınca kascak bişi kalmıyo heyecanı gider belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ben crystal ship mi ne var onu cok merak ediyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Kristal Ship çok kazık ya, 3-4 event in tutması lazımda ohoo. Federation crusier ın özeli harika, shield ı bypass eden beam atıyor 3-4 charge veriyorsunuz harika ekstra hasar veriyor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 bir sonraki humble bundle'da olabilirmiş artık alırım bu oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 mobile çıksa şu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Xenus said: bir sonraki humble bundle'da olabilirmiş artık alırım bu oyunu :) Ciddimisin ? 10 dolar diye almadığım için üzüldüğüm tek oyundu. Bekleyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 reampage said: mobile çıksa şu oyun +1254152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 gogda 4 dolar http://www.gog.com/gamecard/faster_than_light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar