Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTL: Faster Than Light

Bone

Öne çıkan mesajlar

Deathblade said:

Mantis açamadım ben bir türlü.

Benden de tip gelsin. Burst Laser II görünce basın parayı alın.

Bir keresinde federation ship'te x3 Burst Laser II + x1 Burst Laser I + Weapon Preigniter yapma şansım oldu. Oyunu bitirmek istemedim sdf.

Aynısını ben yaptım, birde burst laser III den x2 yaptım sanırım oda 10 kere ateş ediyor =P Karşı tarafa gemi dayanmıyordu, hatta son boss bile çok basit indi.
Sosyal ağlarda paylaş

Boss a geldiğinizde zaten 70% felan çuvallıyorsunuz. 3 aşama var, en kazığı 2. aşama bence, direk bitiriyor sizi. Upgrade'lerde doğru dürüst şeyler çıkmamışsa pek şansınız yok malesef.

Shield ı disable edecek bişi olsun kesinlikle, roket olur, aynı anda 7-8 kez ateş edebilecek lazer olur, 2. aşama için defence droid olur yoksa kafaya füze yiyorsunuz, 3. aşama en kolayı herhalde, saçma sapan özel hareket çekiyor cloak olup yırtıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
Replay value yok ama en azından 1 kez bitirene kadar iyi eğlenirsin al bence.

Ben bunda engineer gemisi alıp, disable eden silahtan (ion muydu) 2 tane koyup drone ile patlatıyordum en rahat öyle bitirdiydim. üzerine bir de düşmanın gemisine adam yolladın mı gg zaten.

Bir de ilk gemiyle bitirdiydim, yangın çıkaran lazer ve roket kombosuyla ama epey zorlanmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

of çok zormuş, sanırım 4. sectore geldim en fazla.
2 kere normalde ölünce easy geçtim ama onda da 4.den fazla gidemedim

gemiye düşman ısınlanınca elime veriyorlar direkt 1 kurtur 2 kurtur derken 3. de gg ediyorlar. ölsünler diye kapıları açıp oksijensiz bırakmayı deniyorum ölene kadar tüm gemiye salca oluyorlar. kapıları 3. lvl yaptım ama bana mısın demedi

diğer gemileri açmak için ne gerekiyor? rasgele bi engi gemisi açtım, neye göre acılıyor bunlar?

püf noktalar falan var mı? hangi upgradeleri yapmak gerek önce falan fişman
Sosyal ağlarda paylaş

Gemiye ışınlananların ilacı 2 tane mantis =P güçleri azalınca çek hemen healla geri yolla. Eğer gemiye girenler için bir taktiğiniz yoksa boss un 3. ve son seviyesinde çuvallarsınız zira gemiye ışınlanıp duruyorlar. Tabi hızlı bir şekilde öldürürseniz sorun yokda ışınlananlar silahlara dadanırsa oyun bitiyor direk =) Geri çekilme şansınız var bu arada tabi, fazla hasar almadan geri çekilip tamirleri yapıp tekrar saldırabilirsiniz. Yanlız geri çekilirken turn yeterli mi ona da bakın game over olmayın =P

Ha birde geçen sayfalarda yazdık burst lazer II den 3-4 tane yada III den 2 tane felan direk felç ediyor karşı tarafı. Weapon igniter de buldunuzmu zaten karşı taraf ateş etmeden indiriyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 2 3 yapabileceğin şey var
biri anti personel drone var onu kullanmak
ikincisi fire bomb tutup kendi gemini bombalamak heal bombda işe yarıyo
üçüncüsü bence en kolay vemantıklısı
buldugun butun personeli satın almak
insanlarıntanesi 45 credit
8 kişiye kadar cıkabililiyoun
4 unun yeri belli (kaptan silah ashield motor)kalan 4 tanesi ende strike team olarka duruyor
genelde mantis yada rock menleri seciyorum bunun için mümkünse
zoltan ve engineerları motorda felan kullanıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

http://ftl.wikia.com/wiki/Sectors

Bazı sektörlerde 2-3 tane shop oluyor. Onlardan geçmeye çalışıp, üstünüzde birde long range scanner olursa çok rahat ediyorsunuz. Shop, shop geziyorsunuz.

edit: Wiki'de öyle bir şey yazmıyor ama ben Burst laser'ları çoğunlukla civilian sector'den bazen de engi'den buluyordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence burst laset dururken halberd beam kullanmak sakat ya. Shield ı alamadığınızda hiçbirşeye yaramıyor. Kaldıki bazı gemilerin ve boss un 4 shield ı var, siz onu alıp halberd çakana kadar sizin gemiyi dümdüz eder.

4 tane burst olmasının faydası 4 tane ayrı ayrı odayı shield düştükten sonra alabilmeniz. Hadi biri shield a gitti diyelim , yada 2 si shield a gitsin zira ıskalama şansıda var, bir anda hem silah gem shield odasına çakabilirsiniz. 2 tane burs laser 3 varsada 2 sini birden silaha yönlendirip zaten odayı dümdüz ediyorsunuz , 10 atış mı ne yapıyor, 2 side senkron olarak ateş ettiğinden shield charge edecek vakitde kalmıyor. Weapon pre igniter da varsa zaten easy mode dasınız, tek çekinmeniz gereken şey gemiye giren haşereler =P Mantis sektörlerinden uzak durmaya çalışın, kendi geminizde ise 1-2 mantis iniz olsun melee de bayağı sağlam hasar veriyorlar. Oda daki insan sayısı kadar adam yollamayı ihmal etmeyin 3 e 2 savaşmayın mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...