Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Deathblade said: Mantis açamadım ben bir türlü. Benden de tip gelsin. Burst Laser II görünce basın parayı alın. Bir keresinde federation ship'te x3 Burst Laser II + x1 Burst Laser I + Weapon Preigniter yapma şansım oldu. Oyunu bitirmek istemedim sdf. Aynısını ben yaptım, birde burst laser III den x2 yaptım sanırım oda 10 kere ateş ediyor =P Karşı tarafa gemi dayanmıyordu, hatta son boss bile çok basit indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Weapon Preigniter,hile gibi birşey cidden,silahlarınız fullse bir,boss falan cok kolay iniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Ben bossa geldiğimde doğru dürüst upgrde yapamamış oldum yaw, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Boss a geldiğinizde zaten 70% felan çuvallıyorsunuz. 3 aşama var, en kazığı 2. aşama bence, direk bitiriyor sizi. Upgrade'lerde doğru dürüst şeyler çıkmamışsa pek şansınız yok malesef. Shield ı disable edecek bişi olsun kesinlikle, roket olur, aynı anda 7-8 kez ateş edebilecek lazer olur, 2. aşama için defence droid olur yoksa kafaya füze yiyorsunuz, 3. aşama en kolayı herhalde, saçma sapan özel hareket çekiyor cloak olup yırtıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 normalde işetiyor ya ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Yeni gemiler görevle falan mı geliyor yoksa normal zorluk da bitirmek mi gerekiyor? Easy de 7-8 kere bitirdim, henüz 1 gemi acildi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Ben hiç easy'de oynamadım o yüzden hiç bitiremedim şu ana kadar :D . Yeni gemi quest le geliyor tamamen şans ve quest'e senin verdiğin tepkiyle alakalı bazıları diyalogla halloluyor bazıları ağzını burnunu kırarak vs vs... Ben en cok slug gemilerini merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 wikisi var gemileri açıklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Dark_Soul said: Yeni gemiler görevle falan mı geliyor yoksa normal zorluk da bitirmek mi gerekiyor? Easy de 7-8 kere bitirdim, henüz 1 gemi acildi daha. http://ftl.wikia.com/wiki/Ships Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 slug tam istediğim gibiymiş offf 2 tane anti bio alcan. herkezi kızartcan mantisin baska versiyonu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bu arada unutmayınız ki son versiyon 1.03.1 http://ftl.wikia.com/wiki/Patches Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 alayım mı, incelemeleri izlerken çko özeniyorum ama kararsız kaldım %50 indirim varmış? baymasın 2 gemi patlatınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Replay value yok ama en azından 1 kez bitirene kadar iyi eğlenirsin al bence. Ben bunda engineer gemisi alıp, disable eden silahtan (ion muydu) 2 tane koyup drone ile patlatıyordum en rahat öyle bitirdiydim. üzerine bir de düşmanın gemisine adam yolladın mı gg zaten. Bir de ilk gemiyle bitirdiydim, yangın çıkaran lazer ve roket kombosuyla ama epey zorlanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 of çok zormuş, sanırım 4. sectore geldim en fazla. 2 kere normalde ölünce easy geçtim ama onda da 4.den fazla gidemedim gemiye düşman ısınlanınca elime veriyorlar direkt 1 kurtur 2 kurtur derken 3. de gg ediyorlar. ölsünler diye kapıları açıp oksijensiz bırakmayı deniyorum ölene kadar tüm gemiye salca oluyorlar. kapıları 3. lvl yaptım ama bana mısın demedi diğer gemileri açmak için ne gerekiyor? rasgele bi engi gemisi açtım, neye göre acılıyor bunlar? püf noktalar falan var mı? hangi upgradeleri yapmak gerek önce falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://ftl.wikia.com/wiki/Ships Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ulan tam son sektöre geliyordum 1 zıplama kalmıştı gg oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 ben easyde bitiremedim daha oyun baya şanş ya 2 burst lazer 2 + füze şeklinde gittiğim tek seferde bossun ikici stagesine geldim mal gibi shield focuslamasam onuda alırdım ama son oyunların hiç birinde ikinci bir bust lazer 2 bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 of gemiye ışınlananlara bi çare bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Gemiye ışınlananların ilacı 2 tane mantis =P güçleri azalınca çek hemen healla geri yolla. Eğer gemiye girenler için bir taktiğiniz yoksa boss un 3. ve son seviyesinde çuvallarsınız zira gemiye ışınlanıp duruyorlar. Tabi hızlı bir şekilde öldürürseniz sorun yokda ışınlananlar silahlara dadanırsa oyun bitiyor direk =) Geri çekilme şansınız var bu arada tabi, fazla hasar almadan geri çekilip tamirleri yapıp tekrar saldırabilirsiniz. Yanlız geri çekilirken turn yeterli mi ona da bakın game over olmayın =P Ha birde geçen sayfalarda yazdık burst lazer II den 3-4 tane yada III den 2 tane felan direk felç ediyor karşı tarafı. Weapon igniter de buldunuzmu zaten karşı taraf ateş etmeden indiriyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi 2 3 yapabileceğin şey var biri anti personel drone var onu kullanmak ikincisi fire bomb tutup kendi gemini bombalamak heal bombda işe yarıyo üçüncüsü bence en kolay vemantıklısı buldugun butun personeli satın almak insanlarıntanesi 45 credit 8 kişiye kadar cıkabililiyoun 4 unun yeri belli (kaptan silah ashield motor)kalan 4 tanesi ende strike team olarka duruyor genelde mantis yada rock menleri seciyorum bunun için mümkünse zoltan ve engineerları motorda felan kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi soru o kadar burst laserı nerden bulacagın yok ki bulsamkullancam ne satılık vene drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 bide weapon preignterşeyle çok imba abi per room 3 bi termik silah var iyi atarsan 3 odaya vvuruyo bi burst 2 ile shield bitirip direk kafadan gemiyi alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://ftl.wikia.com/wiki/Sectors Bazı sektörlerde 2-3 tane shop oluyor. Onlardan geçmeye çalışıp, üstünüzde birde long range scanner olursa çok rahat ediyorsunuz. Shop, shop geziyorsunuz. edit: Wiki'de öyle bir şey yazmıyor ama ben Burst laser'ları çoğunlukla civilian sector'den bazen de engi'den buluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 abi her shopa uğramaya çlışıyorumda işte genelde 1 tane burst lazer 2 bile bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bence burst laset dururken halberd beam kullanmak sakat ya. Shield ı alamadığınızda hiçbirşeye yaramıyor. Kaldıki bazı gemilerin ve boss un 4 shield ı var, siz onu alıp halberd çakana kadar sizin gemiyi dümdüz eder. 4 tane burst olmasının faydası 4 tane ayrı ayrı odayı shield düştükten sonra alabilmeniz. Hadi biri shield a gitti diyelim , yada 2 si shield a gitsin zira ıskalama şansıda var, bir anda hem silah gem shield odasına çakabilirsiniz. 2 tane burs laser 3 varsada 2 sini birden silaha yönlendirip zaten odayı dümdüz ediyorsunuz , 10 atış mı ne yapıyor, 2 side senkron olarak ateş ettiğinden shield charge edecek vakitde kalmıyor. Weapon pre igniter da varsa zaten easy mode dasınız, tek çekinmeniz gereken şey gemiye giren haşereler =P Mantis sektörlerinden uzak durmaya çalışın, kendi geminizde ise 1-2 mantis iniz olsun melee de bayağı sağlam hasar veriyorlar. Oda daki insan sayısı kadar adam yollamayı ihmal etmeyin 3 e 2 savaşmayın mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar