matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Merhaba acik herhangi bir program olmamasina ragmen surekli daha kullaniyor, 12 gb internet kullanmis 1.5 ayda, tethering bile yapmadik processlere bakayim diye jailbreak ledim, oradada birsey bulamadim artik son is ssh la girip tek tek kill edecem, ama sonucta arkadasin telefonu fazlada dalmak istemiyorum, nasil cozeriz bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.onavo.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 oha torrent kullanmış bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 alla alla ilk defa duydum böyle birşey olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sallıcam, virüs olabilir mi? yada otomatik güncelleme falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 imkansız abi bu. arkadaşın ufak yeğeni 525 saatlik nyan cat youtube videosu falan izlemiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sınırsız paket yoksa baya tuzlu olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 onu telefonun yaptigindan emin olun, adamlar havadan giydirmis olmasin. o ne kadar data lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 sınırsız paket yoksa baya acılı olmuştur , tuzlu değil de. Monitoring app ları ile bir bak bakalım 3-4 gün , ne kadar data gidiyor. 12 GB harbiden imkansız gibi birşey , torrent yapmadığın sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 aklıma bi tek cloud geliyor oda dl değilde upload olur hani bütün ne varsa müzük foto vid ıvır zıvır 12gb download olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Upload ve download toplamı olur zaten o rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Sallıyorum, Wi-Fi sync olabilir mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Karea said: aklıma bi tek cloud geliyor oda dl değilde upload olur hani bütün ne varsa müzük foto vid ıvır zıvır 12gb download olmaz Evet tek mantıklı şey bu olabilir (virüs vari bir app yoksa) Clouda bütün müzik vs ne varsa atılcak ki , ve orda ne varsa indiriek ki öyle. Onu da farkederdi heralde ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 problem senin kullandığın cihazla ilgili bir durum tamamen. bugüne dek ne yurtdışında ne yurtiçinde böyle bir şikayet görmedim, duymadım. kendim de 4s kullanıyorum ve aylık 1gb bile data kullanmamış oluyorum çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 cihazda bişi yok cloud sa sorun ilk yapılandırma ayarlarını yaparken herbişeyi clouda at demiştir ip de napsın garibim foto muzik geldikçe senkronlıycam buluta diye abanıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 siri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 o kadar geveze olamaz ya siri herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 iphoneda virüs yok android mi la bu. bedavaya indirdiğin programların reklamlarından kaynaklanıyor olabilir çok program yüklediysen onların reklamlarnın çoğu nete bağlanıyor. ilk başda yapıcağın telefonun bağlantı ayarlarına gir ne kadar veri göndermişsin almışsın ordan kontrol et oradaki rakam ile faturadaki rakam uyuşmuyorsa İTİRAZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 settings > usage'da data kullanimi yazar, oradan bakin, orada 12gb degilse telefondan kaynaklanmamistir. icloud ve siri kullanmis olamaz. icloud 3g uzerinden calismaz. siri de 30-40kb birsey kullaniyor sorgu basina. gunde 100 sorgu yapsan ayda 100mb gibi birsey yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 mum oradada 12gb yaziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 o zaman oeh diyorum. zoru becermissiniz. uygulamalar neler? streaming music var mi? spotify filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 adam akilli hicbirsey yok zaten iphone o kadar salak bir telefonki en kotu nokia da bile olan, process basi ne data harcadim yazilimi yok ya. bu kadar ovuyorsunuz bu apple i, yurumesinin nedeni tamamen bal ben soyliyim, birileri bir sekil bir virus mirus bir seyler yazsa ve bunu bu makineye sokmaya baslasa varya butun dunyada calisan iphone kalmaz. alet o kadar kapaliki ne oldugunu bile anlamiyorsun. Turkcell laf daha kotu aleti sifirlayin, tam isini bilmez bilgisayarci isi, formatla haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 mum_chamber usage'ta wi-fi ile 3G(yani tcell,vfone vs..) toplamı beraber mi gözüküyor? mesela 1.2gb yazıyorsa wi-fi ve 3G toplamı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Sadece 3g yazıyor bildiğim. wifiyi özel demezsen tutmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar