Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hastayım ve işteyim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
1 haftadır hastayım ateşim falan var boğazım pislik gibi ciğerlerim yanıyor ama köpek gibi iş var o yüzden adliyedir bürodur koşturuyorum başka bir seçenek yok zaten ağladığım yok yani... Neyse..
Dün yanında çalıştığım adam "sabah kötü olursan şehir dışına ben giderim" dedi ben de sabah ateşim falan olunca ben büroya geçeyim siz gidin dedim şehir dışı duruşmasına adam dedi diye. trip attı olm bildiğiniz bana. uyuz oldum ya... hayır demese zaten s(eve) s(eve) gidecektim kötü olursan ben giderim dedi diye ben de kötü olduğumu söyledim. hay söylemez olaydım. yanlış mı yaptım olm ben birşey diyin bana...
Mesaj tarihi:
öyle bir durum ki bizimki ben yatarsam işler yatar tam "sen uyursan herkes ölür" modeli... hayr ben razıyım çalışmaya da neyin tribini yedim anlamadım.
Mesaj tarihi:
GokTuRK said:

öyle bir durum ki bizimki ben yatarsam işler yatar tam "sen uyursan herkes ölür" modeli... hayr ben razıyım çalışmaya da neyin tribini yedim anlamadım.

sen bugün yat. İşler de yatsın. Sonra bi önlem alsınlar. Yedeğin olsun.
Mesaj tarihi:
bürodayım ben şimdi, o gitti verdim dosyaları da şimdi... surat yapıyor bana... ne yapsak yaranamıyoruz anasını satayım...

wolas lanetini geri çek nefes alamıyorum hasatlıktan
Mesaj tarihi:
Ben geçen cuma gecesi gıda zehirlenmesi yaşadım(!) mesela tavuk mu mayonez mi belli değil ama çok kötüydüm cumartesi işe gidemedim.

Bütün gün gezdim dart oynadım falan yıh yıh
Mesaj tarihi:
olm ben harbi ölecem galiba lan... steam accountumu kardeşime bırakıyorum diablo 3 pre purchase imi aranızdan birisi alsın betayı da isteyene verebilirim dslfkdsjfklsdjf (şaka daha ölmedim ÖM ler dolmasın betayı bana versene diye. ölmüşüz ağlayınımız yok a dönmeyelim)

@corpryr dart ne alaka :D
Mesaj tarihi:
asşdakşsldk hasta olabilirim ama onu anlamıştım... off bitsin bugün başka birşey istemiyorum... cumartesi çalışmak da zordur baya heralde...:) sfsmdflşkds

tüm cumartesi çalışanların rage ine maruz kalacağım az sonra...
Mesaj tarihi:
Wolas said:

bi yöntem vardı kısa süreli kalbi durduruyolardı sonra etkisi bitince ilacın geri geliyolardı filmmiydi gerçekmiydi ondan yapalım

Pamuk yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar sdfsdf
  • Yeni Oluştur...