GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 1 haftadır hastayım ateşim falan var boğazım pislik gibi ciğerlerim yanıyor ama köpek gibi iş var o yüzden adliyedir bürodur koşturuyorum başka bir seçenek yok zaten ağladığım yok yani... Neyse.. Dün yanında çalıştığım adam "sabah kötü olursan şehir dışına ben giderim" dedi ben de sabah ateşim falan olunca ben büroya geçeyim siz gidin dedim şehir dışı duruşmasına adam dedi diye. trip attı olm bildiğiniz bana. uyuz oldum ya... hayır demese zaten s(eve) s(eve) gidecektim kötü olursan ben giderim dedi diye ben de kötü olduğumu söyledim. hay söylemez olaydım. yanlış mı yaptım olm ben birşey diyin bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 ya olm ne işi al izni çık git doktora. Boşuna boşuna iş kaybı yapıosn ayrıca sağlık --> iş. Çalışmaya devam etmen hata git yat evinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hastalığını iyi pazarlıyamamışsın adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 öyle bir durum ki bizimki ben yatarsam işler yatar tam "sen uyursan herkes ölür" modeli... hayr ben razıyım çalışmaya da neyin tribini yedim anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Evet Hastaysan yolunu yapıcan hacı sen becerememişsin kusura bakma tribede kanma o zaman ayak yapmicaktı ben giderim senin yerine diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 benim orduyu alsan böle olmazdı hep bunlar benim curseum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 GokTuRK said: öyle bir durum ki bizimki ben yatarsam işler yatar tam "sen uyursan herkes ölür" modeli... hayr ben razıyım çalışmaya da neyin tribini yedim anlamadım. sen bugün yat. İşler de yatsın. Sonra bi önlem alsınlar. Yedeğin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bürodayım ben şimdi, o gitti verdim dosyaları da şimdi... surat yapıyor bana... ne yapsak yaranamıyoruz anasını satayım... wolas lanetini geri çek nefes alamıyorum hasatlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Öyle bir hikaye yazıcaksın ki kendin bile acaba ölüyo muyum lan diye düşüneceksin..Bu konularda çok marifetliyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Ben geçen cuma gecesi gıda zehirlenmesi yaşadım(!) mesela tavuk mu mayonez mi belli değil ama çok kötüydüm cumartesi işe gidemedim. Bütün gün gezdim dart oynadım falan yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 olm ben harbi ölecem galiba lan... steam accountumu kardeşime bırakıyorum diablo 3 pre purchase imi aranızdan birisi alsın betayı da isteyene verebilirim dslfkdsjfklsdjf (şaka daha ölmedim ÖM ler dolmasın betayı bana versene diye. ölmüşüz ağlayınımız yok a dönmeyelim) @corpryr dart ne alaka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Nasıl ne alaka =)) Bowlinge ne alaka gidilir gezmeye falan .)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 İşe gitmemek için uydurdum yani zehirlenmemiştim sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 AAAAAA YAKIŞTI MI AMAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 asşdakşsldk hasta olabilirim ama onu anlamıştım... off bitsin bugün başka birşey istemiyorum... cumartesi çalışmak da zordur baya heralde...:) sfsmdflşkds tüm cumartesi çalışanların rage ine maruz kalacağım az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 barnacle said: AAAAAA YAKIŞTI MI AMAA Beni bu hale sistem getirdi barn yabcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9ha5ujHnYXg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bugun, yarin, cmt tatil. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Yarın saat 6 olsun bi anda da sevinek ya.6 hafta tatil başlıyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 abi sırf tatil için şantiye ortamlarında mı işe girsem diye düşünüyorum kontratlı şöyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 asli tatile kadar tatil yok ya ühü.. hafta sonunu sayıyor muyduk ? sdlfsjdfklds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bu hafta da ölü takliti yapıyım madem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 bi yöntem vardı kısa süreli kalbi durduruyolardı sonra etkisi bitince ilacın geri geliyolardı filmmiydi gerçekmiydi ondan yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bildim bildim tebeşir tozunu diyon sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Wolas said: bi yöntem vardı kısa süreli kalbi durduruyolardı sonra etkisi bitince ilacın geri geliyolardı filmmiydi gerçekmiydi ondan yapalım Pamuk yapmasınlar da ne yaparlarsa yapsınlar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar