Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Arkadaşlar kusura bakmayın aramada direk böyle bir başlık bulamadım, eğer önceden açıldıysa özür diliyorum. İnternette bazı değerlendirmelere bakıyorum ama burada kullananların direk düşüncelerini merak ediyorum :) (adı batasıca) Samsung Wave'im artık iflah olmayacak gibi gözüktüğünden kafam rahat olsun diye iphone 4s'e mi yönelsem diyorum. Direk cihaz olarak garantili satin alma imkanımız Türkiye'de var mı? Ekşisözlükte falan hep yurtdışında getirtiyoruz demişler emin olamadım. Sözleşmeli tarifelere baktığımda en ucuzları 145 tl x 24 ay civarıydı, abartılı geldi açıkçası. Fikirler, öneriler nedir? Şarjı gerçekten dedikleri kadar az mı gidiyor? Lütfen boş boş android övmeyin size göre gerçekten daha iyi olabilir ama istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 samsung s3 geliyor onu bekle de al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Samsung'un birşeyini almam artık şu Samsung Wave'den çektiklerimden sonra. İyi bir şirket olabilir, teknoloji üretiyor olabilir ama müşterilerini ciddiye almayan firma. Müşteri memnuniyeti istiyorum lan artık! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 115x24 Avea'da. Geçen hat alırken satmaya çalıştılar. Xperia arc var diyorum, bu daha iyi, onu satarsınız diyorlar. 250dk+250SMS+4GB vardı bir de içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abi sen de ölü doğan ürünü almışsın ama. suç sende yani, sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Direk cihazı alamıyor muyuz? Mediamarkt, Teknosa gibi yerlerde var mıdır mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 stokta varsa alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 24x145 ne be yaklasık 3500 eder oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 GERGE said: 115x24 Avea'da. Geçen hat alırken satmaya çalıştılar. Xperia arc var diyorum, bu daha iyi, onu satarsınız diyorlar. 250dk+250SMS+4GB vardı bir de içinde. Bu iyimiş aslında, zaten hat pakedi 50 60 lira civarı. Gerisi de telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 internet pakedi:500 mb ve data:2gb diye iki farklı ibare var Turkcell'in paketlerinde. İnternet pakedi ve data farkı ne ki? Bir de şimdi mesela "Heryöne:1000dk Her Yöne:1000SMS Data:1GB" anlaşması ile aldım telefonu, sonradan bunların üzerine başka paket ya da kampanya ekletme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 4S aldık ve her geçen gün daha da hayran oluyoruz cihaza... Fotoğraf becerisi çok çok çok acayip. Fotoğraf makinemizi şarj bile etmemişiz telefonları aldıktan sonra. Android de iyi elbette ama 4S daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 siri gibi güzel bir uygulamayı kullanamıyoruz ama. türkiye sopnuçta burası, bi de ing yetosu olunca zor oluıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abi android işletim sistemi 4s telefon fotoğraf makinesi ise sadece foto çekmek için üretilmiş bir nesne. dediğin "4kilo santim aldık, ama allahın işine bak üç sene daha yeşil" gibi bişi olmuş biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 kamera olarak baya başarılı fotosu çok süper ışıkta aşırı süper özellikle vidyo olarak o kadar da kaliteli değil 1080p olmasına rağmen pil ömrü olarak azıcık oyun oynıyım wirelessda takılıyım dersen günü anca çıkartıyo alet gerçi 5.1 update'i gelmiş pil ömrü iyileşmiş diyodu açıklamasında henüz indirmedim bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 dasaaa said: "4kilo santim aldık, ama allahın işine bak üç sene daha yeşil" bu çok mantıklı geldi bi an, gidip uyuyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 vatanda soyle bı fiyat var.tam bılmedıgımden sorayım dedim nasıldirki bu fiyat? ayfon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 oha çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 4s'te siri var, en azından konuşcak birisi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Ya unuttum buraya yazmayı, başlığı açtıktan 1-2 gün sonra aldım 4si. Şu ana kadar çok memnunum, macfagliğe doğru gidiyorum hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 4s almayın virüs varmış 4s de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 4s israile de yardım yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 4se dort kisiye forward edin yoksa paticik parali olacakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 4s in saatini ayarlamasan bile günde 2 kere doğru saati gösteriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 geçen capacity d&R'da gördüm, 2400 lira fiyat koymuşlardı altına. üüüööööEEAAAAHHH dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 hepsiburada 1900'e satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar