Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

I Am Playr - Facebook Oyunu

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
ana ekrana donersin yapicak baska seyler var mi bak. enerjin tukendi yapcak bir sey kalmadi ise cik oyundan bir kac saat sonra tekrar gir.

gunde bir kac kere oynayabiliyorsun enerji seviyesinin dolma durumuna bagli olarak.

ayni idmani 1 den fazla kez yapabiliyorsunuz bu arada. atiyorum sut cekme olayini ilk seferde beceremedin de tekrar denemek istiyorsan yine tiklayip yapabilirsin.

sut cekerken kavis vermeyi de deneyin. ayrica sutlara kavis verirken bir de yuksek hizda cekersen ek puan veriyor.

onun disinda da pes pese idmanda gol atarsan 3, 5 ve 10. kez ust uste gol attiginda katlanarak artan bonus puan aliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
fitness doldurup maca oyle cikiyorsun. hatun olayi komik ben evde oynarken hoparlor acik oyundaki hatun da sesli mesaj birakmis esim de icerde yemek yapiyor o sirada, zor durumda kalmamak adina sesi az kisip dinlediydim :p

sonra geldiginde sakata gelmeyim diye bak oyun oynuyorum aha bu da oyundaki kiz ark diye yavastan anlatmam gerekti
Sosyal ağlarda paylaş

benim oldukça hoşuma gitti. bildiğin rpg ögeleri içeren, pes - cm karışımı bir şey olmuş lol.

yalnız oyun zor be. antrenmanlarda altın kupa almak çok kolay değil, özellikle o level'ın 2a vs. tarzı antrenmanlarında. maçlarda da kaleciler panter çıktı bende resmen, 1 gol mü ne atabildim 3 maçta.

hoşuma gitti ama, harbiden de şu ana kadar gördüğüm en eğlenceli browser oyunu ama. zaten ödülü de kapızlamış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ha oyunu kolaylastirmak icin tuyo vereyim. oyunda maca cikip gol atip basari kazanip surekli unlock olan yeni krampon vb alin. pahali kramponlar ile kavis falan daha rahat veriliyor. idmanda daha yuksek basari saglayabiliyorsunuz.

tabi klasik bu tip oyunlarin hepsinde olan facebook kredisi alip oyunda madeni para (coin) ile degistirip oyun ici para harcayarak daha hizli gelisim gostermek mumkun.

bu arada fb sayfasina like basip 5 madeni para kazanilabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

benim oldukça hoşuma gitti. bildiğin rpg ögeleri içeren, pes - cm karışımı bir şey olmuş lol.

yalnız oyun zor be. antrenmanlarda altın kupa almak çok kolay değil, özellikle o level'ın 2a vs. tarzı antrenmanlarında. maçlarda da kaleciler panter çıktı bende resmen, 1 gol mü ne atabildim 3 maçta.

hoşuma gitti ama, harbiden de şu ana kadar gördüğüm en eğlenceli browser oyunu ama. zaten ödülü de kapızlamış.

cidden zevkli ama bana da tam tersi maçlar kolay geldi. 3 maçta 5 gol attım. antremanlar zor ama
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada şimdi ben maç yaptım daha ilk maç oldugu için birsürü salakl salak goller kaçırdım ama cko zor 1 tane gol attım. işte match fitness sıfırlandı, onu doldurmak içn de idman yapmak gerekiyor idman için de enerji, enerji bitti bitecek. şimdi bu tarz durumlarda oyunu kapatıp 3 4 saat sonra girmek mi yoksa evimiz falan var da gidiop uyumak mı gerekiyor? ev falan göremedim oyunda

bu arada maç sonrası bi eleman bvana gıcık gitti tam anlyamadım ne dediğini dfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
oyunda mac yaptin enerji falan da bitikken yapcak baska bir sey kalmiyor pek. cikip bir kac saat sonra tekrar girersin.

surekli oynayim diyorsan iste oyun ici enerji dolduran iceceklerden falan alacaksin. bunlar icin de ya oyun ici kredi kartinla alisveris yaparsin ya da facebook kredisi alirsin. fb kredisi alirsan istedigin oyun ve uygulamalarda kullanabiliyorsun.

firma oyuna baya yatirim yapti epey para harciyorlar. kazanc saglamak icin iste bunun gibi klasik yontemler var. epey insan para harciyor bu tip oyunlara. internet cafe, bilardo salonu vb yerlere verdigin paradan fazlasini harcamiyorsun yani. o yuzden cok oyun duskunu isen oyun ici "COIN" alabilirsin.

ben zamaninda travian vb browser oyunlara baya harcadiydim :p
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar para harcadılar madem olayı daha da derinleştirselerdi.
yani ne biliyim hikaye katsalardı olaya, böle iki kız arasında kalsın o gelsin onu başkasıyla bassın falan, sonra bu olay basına yansısın oynadıgı kluple ilgili sorun yaşasın bu konuda.. sonra birden bi hırs gelsin fırtına gibi dönsün sahalara takıma avrupa kupası aldırsın vs..

neden olmasınki bunlar :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
GEd said:

Dinamik fail reklamcı :)

Oyun görüntülerini koyunca aktı insanlar oyuna ^^

haha, asıl olay bu zaten
pası verip gol atması için müşteriye imkan tanıyacaksın :p

o degil de oyunu beğenmesem zaten girişmezdim işe. benim ilgimi çektiyse futbol manyagı ve oyun manyagı bir sürü insan var patide. onların hayli hayli ilgisini çeker diye düşündüm.

oyunu az oynayın da hemen yarısmaya asılın bence. hazır başlarında olayın abanın oyları toplamak icin
750 pound saglam para üstüne imzalı liverpool forması falan süper :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...