Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

battle.net accountumdan wow hesabım silindi


asetic

Öne çıkan mesajlar

Kimsenin başına geldi mi bilmiyorum.battle.net accountuma girdiğimde ...tr isimli hesabım silinmiş sanki hiç yokmuş gibi.Diğer starter edition hesabım olduğu gibi duruyor.Starcraft 2 diablo 3 diablo 2 warcraft 3ler falan da aynen duruyor.Hacklendimmi şimdi ben?battle.net hesabından wow hesabı bu şekilde aradan çekilip başka bir battle.net hesabına transfer edilebilirmi?Acaip zor durumdayım elim ayağım titriyor sinirden
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hala cevap gelmedi sabahı ettik.inşallah bakımla alakalıdır.benim aklıma daha kötüsü geliyor.2007 de bu hesabı ben başka birinden satın almıştım.2009 da battle.net hesabı oluşturup transfer etmiştim.Acaba geri almış olabilirmi bu hesap benim diye?Hacklensem adam charları boşaltır ne bileyim gold fln yollar.Olduğu gibi hesabı migrate edebilirmi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet beyler cevap gelmedi ama durum az çok ortada.karakterlerimin hepsi oyuna teker teker login olmuş 1 saat öncesine kadar da onlinemış.armoryden baktığımda adamın benim justice ve conquest puanlarımı da babasının malı gibi harcadığını gördüm.Büyük olasılıkla bana hesabı satan adam 4 sene sonra accountu geri aldı.

Ben hesabı aldığımda hesapta bir tane lvl 39 karakterden başka birşey yoktu.hesap classicti.hesapları takas ettik gibi birşey.benim hesaba karşılık 100 tl ve üzerinede bu hesabı vermişti.uzun zaman sonra açtırıp burning crusade+wotlk ve geçen sene de cataclysm aldım.4 tane karakter kastım.hepsi uçtu gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yapacağın şey blizard a tekrar bi mail atman bu acc yi trade karşılıgı aldım (şu kadr para verdim vs ) 3-4 yıldır acc ile sorunsuz oynuyorum dün itibariyle accnin ilk sahibinin acc yi geri aldıgını falan uygun bir dille anlat. Geri vereceklerini sanma ama en azından trade activity den adamı banlarlar sana yar olmadıysa ona da olmaz. (ipleri incelemelerini falan iste)

ha bir de takas ederken adamdan cd-key / kimlik falan aldıysan garanti kitlerler acc yi.

ayrıca aklıma geldikce yazıyorum demişsin ki acc yi ben upgrade ettim tbc/wotlk/cata. Atacagın maile elinde kutuları duruyorsa oyunun Türkiye'de trajı yuksek bir gazete ile (sabah/milliyet/bulvar vs) cd keyler görünecek bir şekilde (fotoda gazate adı ve gazetenin güncel oldugu belirten bir tarihle oyunların kutularının içerisinden cıkan kitapcıklarda bulunan cd-keler aynı fotoda buluşacak)foto çektirdiğin vakit acc garanti kitlenir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şunu yapmadan adamla başka bi accountundan oyun içi muhabbet et. konuştur biraz. türkçe bilen gmler var. hani bana yar olmayan ona da olmasın kafasındaysan =P
geçmiş olsun da açıkçası çok üzülme zaten oynuyomuşsun biliyosundur çok kolay artık 85 karakter üstüne item toplamak falan. accountlar da ayağa düştü zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi bnm başıma da gelen bir durum bu gibi olaylarda profesyonel sayılırım yukarıda yazdıklarımı uyguladıgın vakt acc garanti permanent ban yer ama sen bunları yapmadan önce arkadaş la bi konus bunları yapacağını belirt.

Bir de en son ödeme yaptıgın(hatta sürekli aynı kredi kartıyla odeme yapiyorsan daha iyi) kredi kartı numarasını şu sekilde 4589 **** **** **** 1236 maile eklersen dahada güçlendirirsin elindeki kozu :)

Edit telefon olmaz Somut kanıt istiyor blizz customer services e mail atıcak kanıtları en temizi o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olorin84 said:

Atacagın maile elinde kutuları duruyorsa oyunun Türkiye'de trajı yuksek bir gazete ile (sabah/milliyet/bulvar vs) cd keyler görünecek bir şekilde (fotoda gazate adı ve gazetenin güncel oldugu belirten bir tarihle oyunların kutularının içerisinden cıkan kitapcıklarda bulunan cd-keler aynı fotoda buluşacak)foto çektirdiğin vakit acc garanti kitlenir.



abi buna gerek yok ki.adam benim battle.net hesabımı geri almadı.sadece 2008 senesinde bana sattığı boş accountu şu an farklı bir battle.net hesabına merge etti hepsi bu.Payment history cd keyler vs ne zaman girilmiş nerden ödenmiş hepsi belli.Cd keyler girildiğinde ve 4 senedir aylık ücreti ödendiğinde hep benim battle.net accountumdaydı.birşey ispatlamama gerek yok yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tamam da sen bunların, yanı payment history/cd-keyler vs için senden ayrıntılı bir mail isteyecek aynı zamanda o maili o elemanın yeni bnet adresine de gönderecek sen dogru bilgileri verdiğinde o veremicek ve trade kanıtlanmıs olacak bunun sonucuda permanet ban! hani ben sana yapman gerekeni söyledim gereksiz mail trafiğiyle zaman kaybetme diye. Yoksa herturlu kanıtlarsın accnin sende oldugunu.

En azından bnm başıma gelen olayda bu olmustu maili attım bana verdikleri cvp cd-keyler ödeme yaptığım kradi kartı son 4 hanesi vb bilgiler istedler sonradan öğrendiğime göre de aynı bilgileri acc geri alan adamdan istemişler o veremeyince acc ban yedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

First, and foremost, I would like to apologize, in Blizzard behalf, for the time it took to answer your petition.

Sadly I have to inform you that the account you mention was reclaimed by the legit owner, that is the person that created and registed the account, who provided matching ID documents, and, as such, was removed from your battle.net account.

All associated financial information , such as credit card numbers, was removed in that process.



Regards,

Klastionn
English Game Master Team
Blizzard Europe


hayır account dolu olsaydı aldığımda bu kadar üzülmücem.char yoktu ki sıfırdan kastım.ve evet classic+burning crusade alacağıma adam kullanmayacağım dediği accountu bana bedavaya vermişti bende kullanayım dedim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...