Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZTK:Galatasaray - Sivasspor @20.03.2012 20.30

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lancester said:

Adam sayılı mac oynadı karaları bagladınız.

Biz her hafta Ekrem ve Toramanı izledik,

ahaha harbi he.. O değil de son poziyon penaltıydı ama yani çok yazık olurdu çok..
Mesaj tarihi:
mokoko said:

o verilmeyen penaltının üstüne dakika 85 civarı gs'ye bi penaltı + kırmızı bekliyorum. bakalım olcak mı

penaltı olcak olcak dedim inanmadınız bak noldu şimdi.

hakem vermedi gerçide.
Mesaj tarihi:
yalnız adam elini de çekmeye çalıştı bir yandan gibi ama penaltı gerçeğini ortadan kaldıramaz.
o değil de necatinin penaltısına saysınlar bunu. vörööööm diye kendini yere salladığı aha
Mesaj tarihi:
Valla Türkiye Kupası maçları olduğunu bile unutmuştum düne kadar. Playoff mlayoff var gerek yok kupaya...

İyi oldu belki de futbolda yaymak yok..
Mesaj tarihi:
Esh said:

avrupa fatihiymiş ga..

aquila said:

avrupa kupasi maci miydi bu?

Onu bende anlamadım. Alaka?

Bu arada kupa son yıllarda BJK'nin tesellisiydi zaten muhtemelen öyle devam edecek. Fenerbahçe ise biz zaten kasmıyoruz yeav modunda hep...
Mesaj tarihi:
Melo'nun defansı ne kadar rahatlattığını, Elmander'in presinin önemini gördük. Baros da Neco da aradı Elmander'i. Galatasaray geniş gözüken fakat kaliteli 9-10 adamın olduğu bir kadroyla ilerliyor sene başından beri. Doğaldır. Bu sene kupayı falan da ipleyen pek var mı sanmıyorum. Son dakika penaltıydı ama olsa da farketmez Sivasspor haketti.

Bu sene en beğendiğim takım Anadolu'da açık ara adamlar. Türkiye ligi kondisyon işi biraz. Bizden sonra en iyiler bu konuda, aldıkları puanlar yanıltıcı bu sene 3 maçta da bizi en çok zorlayan takım oldular
  • Yeni Oluştur...