Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ps3'e HD olarak çıktılar, aslı ps2 oyunudur ikisinin de sly cooperlarda vs. olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 DarKRideR said: asıl gow1=gow2=ps3 ? demek lazımdı. yes. çıktı ps3 ye. ayrıca adam en iyi "oyununuzu" yazın demiş. sahip olduğunuz maiyetinde. nefretediciliernefretedicek.jgp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 uncharted 3 gunde bitti, 2. sini almaya gidiyorum bu haftasonu kostura kostura dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 1. Uncharted 2 2. LittleBigPlanet 3. GT5 (sırf 3. bi oyun bulamadığımdan, boş kalmasın diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 1) Uncharted 1-2-3 ayırmıcam 2) Red Dead Redemption 3) God of War 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 yazdiklariniz cok isime yaradi bugun uncharted 2, bide heavy rain i aldim, digerlerinede gecerim yakinda :) lan bide uncharted 2 istanbulda basladi, cok iyi oldu yaw, turkce konusan adamlar, vardiya muhabbetleri fln ahaha (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 1)Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 fifa 2012 uncharted 1-2-3 gow 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gow 1-2 nin portumu bilemem de ps3dekileri 3dye alıp geniş ekranda oynamak güzel oluyo. 3. en iyide heralde HOARD :D, daha kardeşime oynatabildiğimiz tek oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Herkes gow yazmışta cidden overrated bir oyun,5 saat oyna bırak bir olayı yok.. neyse zevk renk diyip geçiyorum, ama ps3 te en iyi oyunlara giricek bir olayı yok. bu çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 dead space 2side gow lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pes 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben heavenly sword mu ne vardi onda cok mutlu mesut vakit gecirmistim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Heavy Rain PES2012 Battlefield 3 Aldığım ve oynadığım oyunlar Bunun dışında King of reckoning prototype 2 falan kiralayıp gördüm, almaya değmez dedim. BF ve PES gibi alıpta multisinde de eğlenebileceğim oyun lazım bana bu aralar. Ne alsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Heavy Rain Red Dead Redemption MGS 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 konsolda fps oynanmiyor be abi. ya da ben alisamadim belki de,topu topu 3-4 defa oynamisimdir.Killzone 3 idi o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Alıştınmı oynanıyor ya konsolda gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 konsolda fps oynanıoda.mesela ben pc toplmadan önce bütün fpsleri falan psde oynarken el alıskanlıgı en üst seviyedeydi hiç sıkıntı olmuodu şimdi arada böyle fps açtığımda oha bunelan diyorum kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 yazilanlari takip etme adina, little big planet in ilk oyununu aldim, offline co cop oynamak icin :D daha gelmedi oyun ama, youtube dan baktigima gore cok ii lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 ps storedan mgs1 al mgs4 al mgs hd al tek platformda hepsini bitirmiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 mgs uncharted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Uncharted 1-2-3 Heavy Rain Ico and Shadow of the Colossus Collection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Dark Souls Red Dead Redemption Uncharted 2 Bonus: Infamous 1/2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 uncharted 1 demoyu oynadım da alsam mı acep diyerekten, oyunun güzel olan tarafı nedir biri açıklasın pls. senaryo için mi oynuyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 modern indiana jones olduğu için oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar