Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rothschild Hanedanlığı - Söylenenlerin Ne Kadarı Gerçek ?


paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz gibi yok illuminati,yok dünyayı yönetiyorlar,masonların en üst temsilcileri bunlar,İsrail devletini kurmak için 2.dünya savaşını çıkardılar,Henry Ford'a bunlar suikast düzenledi gibi bir çok hikaye ve komplo teorisi var.

Ancak ben bu komplo teorisinden ziyade gerçekten bu ailenin hüküm sınırları,etkileri ne kadar genişlikte ? ciddi anlamda büyük etkileri var mı ? Sorularına cevap arıyorum.

Mesela Rus Anarşist Mihail Bakunin ile başlamak istiyorum;

"Mihail Bakunin" said:

Bu Yahudi dünyası bugün çoğunlukla Marx’ın ve Rothschild’in komutası altındadır. Ben eminim ki bir taraftan Rothschildler Marx’ın faziletlerini takdir ediyorlar, diğer taraftan da Marx Rothschildler’e karşı içgüdüsel bir yakınlık ve büyük saygı besliyor. Bu tuhaf görünebilir. Komünizm ve yüksek finans arasında nasıl bir ortak nokta olabilir? Ho ho! Marx’ın komünizmi güçlü bir devlet merkeziyetçiliği istiyor ve bunun olduğu yerde – insanların emeği üzerine spekülasyonlar yapan – parazit Yahudi milleti daima varoluşunun anlamını bulacaktır…” Polemique contre les Juifs, 1872


Anti-Semitizm'e kaysa da görüşleri 1872'de illuminati denilen masalsı-destan olmadığı için,bu yorumu kayda değer bir durum.
Demek ki Finans piyasasında bir hayli etkililer,bakunin başkanda bu duruma tepkili.

Birde en azından wiki'de gördüğüm mülklerini paylaşmak isterim bu adamların.

http://en.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A2teau_Lafite_Rothschild
http://en.wikipedia.org/wiki/Waddesdon_Manor
http://de.wikipedia.org/wiki/Schloss_Rothschild
http://fr.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A2teau_de_Montvillargenne
http://en.wikipedia.org/wiki/Palais_Rothschild
http://en.wikipedia.org/wiki/Mentmore_Towers
http://en.wikipedia.org/wiki/Ch%C3%A2teau_de_Ferri%C3%A8res
http://en.wikipedia.org/wiki/Villa_Pignatelli
http://de.wikipedia.org/wiki/Gr%C3%BCneburgpark

Bunlar Eski Binalar yani bu ailenin çok önceden aldığı binalar.

http://en.wikipedia.org/wiki/Exbury_Gardens şöyle bahçeleri de varmış bunların.

yarım saat içinde baktığım ve göze çarpanlar bunlar

Soy ağacı




Soy ağacında 1900ler yok,son nesilin detayları girilmemiş ama iyi üremişler,birde bu kadar uzun soy ağacının tutulması bir hayli ilginç,Kraliçe Victoria'nın dahil olduğu Hanover hanedanlığının bu denli çetelesi yok.

http://www.rothschild.com/ Şöyle bir de siteleri var,aile tarihi burada kısa olarak verilmiş.

Benim merak ettiğim ciddi deliller ışığında,tarihi kayıtlara dayanarak,bu adamlar neler yapmış ? Nelere sebep olmuşlar ? Siyaseti nasıl etkilemişler ?

Sizlerinde bildiği şeyler varsa tartışalım bu adamları.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Adamların 1800'lerde yaptırdığı sarayları koymuşsun. Esas şimdi ne yapıyorlar o önemli.

Bir örnek; Dünyada altın kuru ne olacak, adamlar belirliyor.

The London gold fixing or gold fix is the procedure by which the price of gold is determined twice each business day on the London market by the five members of The London Gold Market Fixing Ltd, on the premises of N M Rothschild & Sons. It is designed to fix a price for settling contracts between members of the London bullion market, but informally the gold fixing provides a recognized rate that is used as a benchmark for pricing the majority of gold products and derivatives throughout the world's markets. The gold fix is conducted in United States dollars (US$), Pound sterling (GBP), and the euro (€) daily at 10.30am and 3pm, London time, via a dedicated telephone conference facility.

Kaynak : http://en.wikipedia.org/wiki/Gold_fixing
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rothschildler dünyayı yönetiyor evet ama bu sanıldığı gibi "YAHUDİLER DÜNYAYI YÖNETİYORMUŞ" olayı değil. İnanılmaz bir sermaye birikimleri var. Bunlar esas Almanya sınırları dahilinde olan yerlerde toprak ağalığından ve tefecilikten para kazanmaya başlamışlardır. Fakat esas parayı İngilterenin sanayi devriminden vurmuşlardır ve sanayi devrimini büyük oranda bu aile başlatmıştır. İngiliz çiftçisine tefecilik yaparak elde ettiği karlar ile bankacılık sistemi oluşturmuşlardır. Dünya savaşlarının en büyük sorumlularındandır. Mülklerinin dışında şu an aile İngilterede bir ada da kalmaktadır ve adayı İngiliz donanması korumaktadır.

Falan filan ama en önemlisi Istanbul ofisleri son 2 senedir çok yoğun çalışmaktadır ki bizi en çok ilgilendiren kısım da bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...