Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 WD'nin örümcek kavanozları çok zevkli geldi, üfürük oku da çok iyi. Monk'tan WD'ye kayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ben WD ye kaydım sanki biraz, beta icin cok OP :) ortalama gearla bufflı 75 dps ne la, hemde summonları var, AOE si bildigin aglatıyo vs ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 net wizard oynarım. kararımı verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 wd tam benlik ya. moblar summon ile uğraşırken uzaktan indirmek çok iyi oluyor. d2'de de necro ile o şekil takılıyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 monk istiyordum da BAYAĞI gudik kalmış, barbar ise deli güçlü ve oynaması basit. loot'u da gani düşüyor. oynayacak olursam main barbar olur herhalde. dh'yi de deneyeceğim bir ara oyunu oynayabilirsek heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sam de hep kolayına kaçıyor işin wowda pala diabloda barbar felan cıks cıks. Nerde eski lawful good sam nerde şimdiki tembel :> meh meh hurrr durrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Sam said: monk istiyordum da BAYAĞI gudik kalmış, barbar ise deli güçlü ve oynaması basit. loot'u da gani düşüyor. oynayacak olursam main barbar olur herhalde. dh'yi de deneyeceğim bir ara oyunu oynayabilirsek heh. monk harika yahu nesini beğenmediniz fist of thunder (thunderclap) açıldıktan sonra zaten evlere şenlik teleport ola ola kes hepsini dashing strike ile beraber ^^ tam tersi bendede, ardından açtığım barbar bayık geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 regalya paladin yok ki, o olsa zaten belli sormadan. ama yok eski oyunda da en yüksek charım barbardı heh. en bodos sınıf ama zayıf da değil. burda da öyle olmuş. ww zaten başlıbaşına yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Desene lawful good does not allways mean lawful nice :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 lawful melee. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Barbar çok sert ya, level 3'te +2-3 fire damage veren bi balta düşürmüştüm, onu kullanmak acayip kolaylaştırdı. Hele ki cleave'in ilk rune'ünü aldıktan sonra hepten faceroll yapmaya başladım. Edit: Wizard harici hepsi zevkli geldi diyebilirim ama sanırım demon hunter oynicam. Olmadı monk, o da olmadı witch doctor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Sam said: regalya paladin yok ki, o olsa zaten belli sormadan. ama yok eski oyunda da en yüksek charım barbardı heh. en bodos sınıf ama zayıf da değil. burda da öyle olmuş. ww zaten başlıbaşına yeter. bodos olabilir ama zayıf olup olmıycağı sana kalmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 hepsini oynayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hmm monk kötü değilmiş ya, ben sadece monk silahıyla kullanılıyor abilityleri sandım assasin gibi. pala/balta verince eline gayet güzel kesti herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 MONK VAR MONK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 sen otur ders çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 evet ): finaller bitmeden almam. betasının ilk günü. ertesi gün akşam yedide kalktım. ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 hepsini 10-11'e kadar oynadım ,monk main olacak ,uçarlı kaçarlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 yalnız demon hunter DEEPEEESSS manyak olmuş ama hemen bitiriyor depoyu. o depo o kadar hızlı boşalmasa tam minigun gibi rapid fire heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Benden olsa olsa witch doctor olur, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Barbar'ı oynamak çok kolay ve zevkli, ileride sıkabilir tabi onu bilmem. Arkaya da şunu açıp oynamak lazım. http://www.youtube.com/watch?v=v4KfH_-HstQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yirmikirkbes Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 beta sonrasi fikirler degisti mi diye bir anket daha acsaydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 hazır cortlamışken topic. Barbar diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Fire Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 monk düşünüyordum ama beta'dan sonra wizard'ı öne aldım, ayrıca barbar beklemediğim kadar keyifli çıktı. wizard > monk > barbar sırayla giderim bu kadar oynarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar