Revenant Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o biyiklari kesmekle basliyabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ne oldu seviselim mi öpüselim mi dedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Saeros said: kızın gözü önünde başka kızlara yazıl kıza soğuk davran sonra hemen msn iste katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi friendzone daysan bunun illa bir sebebi vardır. yoksa kızın herhangi bir ilgisi olsa sana karşı, çoktan bir şekilde cilve ya da benzeri bir şekilde sana ilgisini sunardı. ve sen bunu çooooook rahat anlardın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 son mesaja katiliyorum, fz da gecirdigin belli bi sureden sonra cikis olmuyor. ancak kacabilirsin. fz olduktan sonra notr eleman oluyosun bir dahada pozitif falan olamazsin fz den cikmak istiyosan, aci ama gercek, kac kocum arkana bile bakma. neden tekrar pozitif olamadigini da acilayim. kiz pozitifken sen anlamiyosun ve arkadas statusune geciyorsun. sonrada BaaL reisin dedigi davranislari yapinca 'sapik' damgasi yiyorsun. neden mi dersen, arkadas arkadasi duduklemez dayi... en dogrusu BaaL kazanovanin yazdigidir. eger dusunmeyip, dusundurtursen* sen kazanirsin panpa. hatta fz siz dunya icin hep oyle davranmalisin zira kizin senden hoslanmasini sagladiktan sonra istersen akradas da olursun sirdas da. her daim boyle davranmak neden onemli anlamak istiyorsan dersin Ginaly'den; http://forum.paticik.com/read.php?20,3848509,3848711#msg-3848711 al sana game theory ve why you are in fz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 btw, experience dan yazdım ben direkt, 2002-2003 de ne friendzonelara girip çok çekmiş çok acılar yaşamış bir insan olarak :d ama bizim önümüzde laf anlatan, kadınları tanıtan, aslında "kaçan kovalanır", "seven silkelenir" gibi 30iq ile söylenmiş sözlerin ne kadar doğru olduğunu gösteren insanlar yoktu. şuan açıp friends-himym izleyip iki forumda deneyim okuyup kazanova olmak çok basit tip de biraz müsaitse. olay kadınlara nasıl davranacağını bilmekte geçiyor :d konu "karşı cins ile aradaki bağlantı" olduğunda olaylar gayet subliminal yaşanıyor, hayvan oluyoruz tabiri caizse. ilişkiler aslında bu kadar basit. (aşk+sevgi+saygı farklı bir dünya onu geç) misal en yakından; en son 1 ay önce ben taş olmasına rağmen "küçük bu kız yea"(21) diye yazıp yazmama arasında kaldığım bi kız friendzone'a almıştı beni bir anda, böyle takılırken bir anda "yok kanka ya" dedi ve ben o kanka'yı duyunca "bitch please.." diyip aynı gecenin akşamı kalabalık ortama götürdüm kızı, 5 erkek 7 kız evde, bunu hiç sallamadım, evdeki insanları da çok az tanıyordu adlarını falan bilir işte 2 muhabbeti vardır, sıkıldı ilgi görmedi, ben diğer kızlarla muhabbet kakara kikiri, ilgi bulmak için geldi bacağıma oturdu, 10 dakika sonra poposunu avuçladım gıkını çıkarmadı sonrası obviyıs. hani lan demin "kanka" diyordun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 "yaz arkadaşım onbin gadınla nasıl birlikte oldum." sıtayla girmişim sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Frienzonedan sevgililige hunharca terfi etmiş tanıdıklarım var btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Çağır onları copry hatun bi tuto hazırlasınlar bize =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hunharca?oh wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 5 dakka veriyorum dal sen hayallere ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 kafasına sık dönerse senindir, köfteyse hiç senin olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 hunharca iimiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Yine fantastik çıkarımlar olmuş. İlişki topicleri çok keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 cok iyi body transformation veya imaj degisikligiyle o friendzone kirilir. kiz olsun erkek ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 WHAPAP! her derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Şükrüm o yüzden hatun kapanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 GwindonSurion said: + sınıf arkadaşlığı , /discuss bıçak çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 cihant said: çıkar masaya vur this (tu) bide abi yıllar once seni sevıyorum dedıgım kız bana abim olarak goruyorum ben senı demıstı... harbiden kurmustu bu cumleyı. benden 3 yaş küçüktü. bu olaydan 6 ay sonra bana cıkma teklifi etmişti ve 1 yıl kadar sonra nısanlandık. king of the friendzone gibi bişiyim yanı. asdf. gerçi hoş sonra beni usa'den bi yavsahla aldattı ve ayrıldık. ama neyse... Çok ciddi bi tavsiye veriyorum sana, harbiden fiziksel bişilerse tek istediğin, alkol gücünü kullan. kanka gel ıcelım bu gece de. yeter zaten boş bi evin varsa. ben su anda "hacı abı" dedıgım bı kızla ara ara takılıyorum mesela. alkol sayesınde zinciri bi kere kırdın mı devamı gelıyor ztn. Yok ben sevıyorum vıdı vıdı dıyosan da, donup suratına bıle bakma abı. baya ılgısız ve hatta kaba davran. ama asla baska bı erkegın yazmasına da ızın verme bence. bı mekana gırıp cıkarken elını belıne, omzuna koy, kapıyı ac. bu tarz ufak seyler onemlı. onun dısında hıc ılgı gosterme. bol bol yalnız kalıcak ortamlar ayarla ama asla ilgilenme onunla. asla suratına bakma. bana nıye bakmıyor dıye trıplere gırıcektır. benim resmen bı kufretmedıgım kalmıstı 6 ay içinde. suratına bıle bakmıyordum. telefonuna cıkmıyordum abı. "sende baya baya cırkınmıssın panpa ya" , "oha kızım ne kadar kılo almıssın gormeyelı" , "sende tam manken tipi var, şişmanken ahaha" , "abı cok kısaymıssın sende" "bı abı tavsıyesı verıyım sana, ara sıra da olsa bıyıklarını al bence" fln derdım kı ben bolca, bıldıgın tuysuz zayıf kumral mavı gozlu cokta hos bı kızdı kendısı. benden en az 3 5 gomlek ustundu yanı. asdf. 6 ay bole devam ettım. aşağılıyodum kızı resmen. Sonra bı gece baya baya yazıp cıkma teklıfı etmıstı gecenın sonunda da bana. uzun bı sure arkadaslıgınızı bozmadan bole davranırsan emın ol bişiler olucaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar