Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Friendzoned bir ilişki durumu nasıl geyik durumundan kurtarılır

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Wolas said:

allahtan looserım bide olmasam ne halede olurum çok merak ediyorum. çocuğun yaş yaşında olduğunu biliyormusunki direk sekse çeçirdin konuyu sınıf arkadaşım diyor fikir danışıyor benim için maksimum lise 1

Adamı tanımıyorum ama kesinlikle lise 1 de değil.Albüm de galiba bir iki fotoğrafını görmüştüm.Adı da şevki olm şevki diye lise 1 mi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

ben tanımıyorum, senin kadar net bilgilerim olsa soran hakkında daha düzgün cevap verilebilir. bu tarz bir soru yanında sınıf arkadaşım kalıbını gördümmü benim aklımda direk lise 1 canlanır yanlış anlaşma olmasın hakaret değil bu soru sorana. her daldan cevap verilmiş zatne kendi karar verir.

ha ben daha 1 kere gidip konuşmamışımdır ellerim gözlerim konuşmuştur zaten onlar anlık cevabı bulurlar bana söz hakkı bırakmazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

friedzone'a sokup sonradan tandıkça duyguları değişmiş olabilir kızın, o belli olmaz bence...git konuş direk söyle duygularını,bu boşluktan kurtacacak tek şey o.en azından iki sonucu var;
1-eğer o da bu arkadşlıktan başka bir boyuta geçmek istiyorsa, sen işleri kolaylaştırmış olursun,ve valaa..
2-yok onun aklında böyle bir şey yoksa,aklına sokumş olacaksın,o da ihtimalleri değerlendirmeye başlayacak...

he tabi 2. maddenin de iki sonucu var.
1- friedzone gone--sevgili
2-friendzone gone--arkadşlık bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

fiziksel çekicilik görecelidir ve değişkendir...hiç yüzüne bakmayacağım dediğin biri,bir zaman sonra çok hoş görünebilir,ama tanıdıkça ama zaman geçtikçe ama senin beğenilerin değiştikçe..nedeni her şey olabilir.

goreceli degil demedim, zamanla da degismez demedim :p ama 2-3 ayda da degismez heheh bu olaylarin cogu 2-3 aylik zaman surecinde oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...