Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 allahtan looserım bide olmasam ne halede olurum çok merak ediyorum. çocuğun yaş yaşında olduğunu biliyormusunki direk sekse çeçirdin konuyu sınıf arkadaşım diyor fikir danışıyor benim için maksimum lise 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Kanka ayağı göt ayağı ya takılmaya devam.Bi gün yeaa sizde içelim bizde içelim derken başbaşa kalın, ortamın ısısıyla öpüştük falan derken baaaam.Çıkar içindeki abazanı laaak diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Wolas said: allahtan looserım bide olmasam ne halede olurum çok merak ediyorum. çocuğun yaş yaşında olduğunu biliyormusunki direk sekse çeçirdin konuyu sınıf arkadaşım diyor fikir danışıyor benim için maksimum lise 1 Adamı tanımıyorum ama kesinlikle lise 1 de değil.Albüm de galiba bir iki fotoğrafını görmüştüm.Adı da şevki olm şevki diye lise 1 mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 ben tanımıyorum, senin kadar net bilgilerim olsa soran hakkında daha düzgün cevap verilebilir. bu tarz bir soru yanında sınıf arkadaşım kalıbını gördümmü benim aklımda direk lise 1 canlanır yanlış anlaşma olmasın hakaret değil bu soru sorana. her daldan cevap verilmiş zatne kendi karar verir. ha ben daha 1 kere gidip konuşmamışımdır ellerim gözlerim konuşmuştur zaten onlar anlık cevabı bulurlar bana söz hakkı bırakmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 çıkar masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Adamın adı şevki olm ordan anlaman gerekirdi. Kardeş kusura bakma ismini çok sevdim sadece.Bütün osmanları ve mahmutları da çok seviyorum.Vladimir, igor, viktor ve borisleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteMocha Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 birgün böyle ansızın kulak memesini ısır , o anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Masakari said: tenefüste ayağına bas oda senin ayağına basarsa (: olmadı saçını çek ^this halen işe yaradığına inanıyorum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 v-pills sayesinde 35santim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 arkadaşın "x" senin bana karşı hislerin olduğunu ima etti ama ben seni yalnızca bi arkadaş olarak görüyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 alkol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 muhabbete bile gerek yok , alkol , romantik bir ortam manalı bakışlar küçük imalar ve birden öpücük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 niyeti olsaydi seni friendzonea sokmazdi diyorum. friendzoneun gidecegi tek yer meric gibi duruyor. ama tabi liseliyseniz kiz etrafimda daha iyisi yok bari onla cikayim diyebilir liselilikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 friedzone'a sokup sonradan tandıkça duyguları değişmiş olabilir kızın, o belli olmaz bence...git konuş direk söyle duygularını,bu boşluktan kurtacacak tek şey o.en azından iki sonucu var; 1-eğer o da bu arkadşlıktan başka bir boyuta geçmek istiyorsa, sen işleri kolaylaştırmış olursun,ve valaa.. 2-yok onun aklında böyle bir şey yoksa,aklına sokumş olacaksın,o da ihtimalleri değerlendirmeye başlayacak... he tabi 2. maddenin de iki sonucu var. 1- friedzone gone--sevgili 2-friendzone gone--arkadşlık bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 tanidikca sevdim = fiziksel bir cekiciligin yok o yuzden basta senle cok ilgilenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 fiziksel çekicilik görecelidir ve değişkendir...hiç yüzüne bakmayacağım dediğin biri,bir zaman sonra çok hoş görünebilir,ama tanıdıkça ama zaman geçtikçe ama senin beğenilerin değiştikçe..nedeni her şey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 fiziksel çekici olmak istiyorsan ya çok yakışıklı olcaksın ya da çok çirkin arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 zeper said: fiziksel çekicilik görecelidir ve değişkendir...hiç yüzüne bakmayacağım dediğin biri,bir zaman sonra çok hoş görünebilir,ama tanıdıkça ama zaman geçtikçe ama senin beğenilerin değiştikçe..nedeni her şey olabilir. goreceli degil demedim, zamanla da degismez demedim :p ama 2-3 ayda da degismez heheh bu olaylarin cogu 2-3 aylik zaman surecinde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 değişir,birlikte geçirdiğin süreye bağlı olark..experimental olarak konuşuyorum,teorik değil yani=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 o baska seylerin etkisinin fiziksel cekimsizligi kompanse etmesidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Ardeth haksız bence, az çok sıcaklık hisseden kızlara arkadaş gibi davranırsanız da friendzone şeysi yiyorsunuz, sonra ama ben senden hoşlanıyodum olunca 'e mal madem hoşlanıyodun ben sana yazarken neredeydin' gibi cevaplar alabiliyorsunuz. oluyo. Bi de Baal haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Senkoyu dinle ne zaman bi yerlere otursak direk bi kız yazıyor adama =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 lan olm ABDAL misiniz insanlar hala "git konus falan" diyor yahu pes ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 sakin ol şampiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 google keywordleri veriyorum starcraft pick up lines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar