Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Windows 8'den öteye, yeni Windows'un dizüstlerine getirdiği yeni tarz çok ilgimi çekiyor benim. Eskiden de hep vardılar, evet, ama ilkkez viable olmuş gibi ve toplucu bir sürü çıkacak böyle. Sırf Windows için değil, giderek tablet tipli oluyor denen Gnome 3 ve içinde tablet arayüzü taşıyan KDE 4 için de iyi şeyler bunlar. Lenovo mesela: http://www.teknokedi.com/wp-content/uploads/2012/01/IdeaPad-Yoga.jpg Bu tarz bir sürü şey gelecek gibi, duyuruluyor da şimdiden. İyi bir gelişme bence. Windows 8 tablet alınmaz ama daha bir yaşına girmemiş dizüstümü yenilediğimde büyük ihtimalle içinde Windows 8 olan bu tarz bir alet alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 başarısız bence. ne tablet ne de pc. kullanışlı olacağını sanmam. ultrabook'lar daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Böyle olmalı zaten, tablet ayrı netbook ayrı notebook ayrı olmaz, şöyle katlanır tablet şeklinde ince notebooklar istediğin zaman notta alacan ekranına, çok güzel evet evet onay verdim tiz üretime geçilsin:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 aa ne güzel isismlik olur ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 metro ui neden bu kadar basarili allahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bencede gayaet kullanışlı dahada gelişsin herkes buna dönver gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 olması gereken bu bence de, tablet meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Magic the Gathering Online süper olur bunlarda. Aslında WotC iOS ve Android programlarını çıkarsa tabletler için epey iyi para kaldırır. Niye akılları basmıyor böyle şeyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 kafam basmadı ters v şeklinde durmasını istiyorsan tabletin arkasına fotoğraf çerçevelerinde olduğunu gibi bir ayaklık koyarsın. ya da açılan tablet büyüklüğünde plak. gayet aynı işlevi görür. dizüstünde oyun oynuyor insanlar ters v şeklinde nasıl oynasınlar? donanım yönünden tartışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 dizüstlerinin böyle olabilmesi için ultrabook tarzında bi incelik lazım, ultrabook'ların performansı da genelde tabletten hallice oluyor. öyle oyun falan düşünmeyin yani pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Şu aleti ben de beğenmiştim de şimdi dikkat edince merak ettim; bu alet 180 derece dönüyor mu tam olarak yoksa resimdeki kadar mı duruyor? tam 180 dönüyorsa çok iyi yapmışlar, ve evet kesinlikle böyle olması lazım dizüstlerinin (hem tablet, hem dizüstü).Fakat bunların fiyatlarının düşmesi bi 5 yıl alacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bayağıdır vardı bu tür aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar