Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizüstlerinin yeni yüzü


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
Windows 8'den öteye, yeni Windows'un dizüstlerine getirdiği yeni tarz çok ilgimi çekiyor benim. Eskiden de hep vardılar, evet, ama ilkkez viable olmuş gibi ve toplucu bir sürü çıkacak böyle. Sırf Windows için değil, giderek tablet tipli oluyor denen Gnome 3 ve içinde tablet arayüzü taşıyan KDE 4 için de iyi şeyler bunlar. Lenovo mesela:

http://www.teknokedi.com/wp-content/uploads/2012/01/IdeaPad-Yoga.jpg

Bu tarz bir sürü şey gelecek gibi, duyuruluyor da şimdiden. İyi bir gelişme bence. Windows 8 tablet alınmaz ama daha bir yaşına girmemiş dizüstümü yenilediğimde büyük ihtimalle içinde Windows 8 olan bu tarz bir alet alırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kafam basmadı

ters v şeklinde durmasını istiyorsan tabletin arkasına fotoğraf çerçevelerinde olduğunu gibi bir ayaklık koyarsın. ya da açılan tablet büyüklüğünde plak. gayet aynı işlevi görür.

dizüstünde oyun oynuyor insanlar ters v şeklinde nasıl oynasınlar?

donanım yönünden tartışmıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu aleti ben de beğenmiştim de şimdi dikkat edince merak ettim; bu alet 180 derece dönüyor mu tam olarak yoksa resimdeki kadar mı duruyor? tam 180 dönüyorsa çok iyi yapmışlar, ve evet kesinlikle böyle olması lazım dizüstlerinin (hem tablet, hem dizüstü).Fakat bunların fiyatlarının düşmesi bi 5 yıl alacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...