GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bana ver abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 pm attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Verdim ilk pm atana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 o ben değilim demek ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 çok hızlıyımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 pm attım sen ona baksana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 beta da birkac saat oynadim, rezalet dedim kalktim, wildstar i oynamaya devam ettim. dovus, oynayabilirlik vahim durumda, 200 milyon dolar patlamis, gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 "Tatar Ramazan" said: oyunun motoru Skyrimle aynı mı? ben baya seviyorum Skyrimin oynanışını skyrim e bende sevioyrum, ama burda cok farkli ve rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 @draedan Abi ben hala combatın şokundayım ya asdgsdagds Bide o combatla pvp yapacaz. Hemde rvr asdkjgdsgldsa yazık cidden yazık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 hadi 60dolar etmesin 55 e aliriz dert degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 KingV said: betayı oynamadığım için bilemiyorum da. söyleyin bana ne oynayacağız biz? yeni çıkan oyunların hepsi tadımlık. uzun soluklu oynayabileceğimiz hiçbir şey yok mu? 2013 un oyunu kesinlikle Wildstar , winter beta da uzun suredir oynuyorum, hersey yerinde. star citizen var bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yazuach said: @draedan Abi ben hala combatın şokundayım ya asdgsdagds Bide o combatla pvp yapacaz. Hemde rvr asdkjgdsgldsa yazık cidden yazık... boyle bir combat'i nasil cikartirlar, release e 3 ay kala bunu nasil sunarlar, anlamis degilim, bir de beta verdiler millete, hani beta vermeseler cok meraktan oyunu alirdim, simdi 2 kurus vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Seceneklere bak. Vurdugunu anlamadigin ESO vs japon animesinden firlamis gibi duran cizgifilm wildstar. Ben warhammer 40k yi beklerim aga ikisi de yersiz. Combat duzelirse belki eso . O da belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 olm beta weekend bugün 4 saat sonra bitiyormuş saçmalığa bak. RRa elini çabuk tut bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 closed beta da mı belli bir zaman dilimli, indiriyorum valla şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 weekend beta herhalde bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 3rd person daha uzak bir kamera açısına geçemiyor musunuz? illa fps mı görmek gerekiyor. çok kötü kamera açıları, vuruş hisleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 yok geçebiliyorsun bak şu streamde öyle oynuyor http://tr.twitch.tv/alynutza1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 seslendirmeye yine dökmüşler bütün parayı çok luzümlu bir şeymiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 dün yanlış görmediysem, almanca ve fransızca seslendirmelerde var, 100m dolar vermişlerdir yine bu işe, bir oyun her yönüyle bu kadar mı SWTORu andırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kombatta vuruş hissi olmasın ama bütün npc'lerde seslendirme olsun. çünkü npclerin sese sahip olması kombatın hissiyatından daha önemli. https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/c0.6.180.180/s160x160/403396_344707435601297_1570181814_a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bunu gectik, wildstari da gorduk, sirada everquest next var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 oyun tek kelimeyle f2p olsa bile patlayacak gibi bagiriyor. bazen izledigimiz videolar yaniltiyor dicemde bunun hic artisi yok. ne kamera acisi, ne minimap olmayisi, haritanin esek kadar ekrani kaplamasi, combat, ui, grafikler.. hani tamam biz oyuncuyuz anlamayiz uretimden ama uretenler hicmi gormuyorlar ki ? acaba diyorum bunlar pc yi dusunmuyorlar pc ciler beta tester olsunlar aslinda biz konsolu dusunuyoruz mudur dertleri. insallah open betasini kendim oynayinca daha guzel bir sonucla ayrilir ve alirim oyunu. yani mmosuz kalmaktansa en azindan bir seyleri oynamak isterim. tabii koru korune de degil. ben begensem 10000ler begenmesede olur np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 aquila said: bunu gectik, wildstari da gorduk, sirada everquest next var. eq next sandbox öğesiyle ilgi çekiyor yoksa ben onun kombatından da pek ümitli değilim özellikle pvp noktasında. wildstar themepark zaten. same shit in blue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar