calvaria Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 60 dolarda cok gercekten ama hakedicek bir oyun olursa kesinlikle verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bingildak said: basmış CE preorder'u 200 dolara hala konuşuyor adsasd sanada aldim ses etme artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ya acikcasi parasi onemli degil.. neden derseniz 2013 de oyunmu oynadik bu turden .. single playerlarin fiyatida ortada ha nedir onlari torrentden kastigimiz icin batmiyor hic millete en azindan oradan bakip begenirsek vs aliyoruz herhalde. :P hic kasmaz parasi vs si eger ture merakliysaniz benim gibi, zaten yilda 1-3 tane falan cikiyor sikindirik seylerden e onlarinda hali ortada. iyi olsun canimi yesin ama ben bunu kacak serverde oynamistim pek tutmamistim o aralar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ya iyi olsun canımı yesinde 60 euro nedir yahı 180-tl oluyor. rusçu görür belki bizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 stream linki var mı? son verilen kapatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 http://tr.twitch.tv/conspirer bu hala devam ediyor valla. hepsini kapatıyorlar en çok izleneni kapatmıyor adamlar haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 çare camelot unchained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 camelotta patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 peki betada oynadagimiz karakterler silinecek miymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kapanmış o twitch de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ve verdiğim linkde patates oldu kapattılar banlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 GokTuRK said: http://tr.twitch.tv/conspirer bu hala devam ediyor valla. hepsini kapatıyorlar en çok izleneni kapatmıyor adamlar haha patlak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bingildak said: camelotta patates gerçek erkeklerin oyunu camelot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Final Fantasy vardı bi ara (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Oski said: peki betada oynadagimiz karakterler silinecek miymis vaaayyyy fena yem. bingildak saldir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 oyunun motoru Skyrimle aynı mı? ben baya seviyorum Skyrimin oynanışını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 stream : http://tr.twitch.tv/pgdmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu eleman grafik ayarlarını falan düşürmüş herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 ya şubatta ya da martta open beta yaparlar. o zaman göreceğiz bakalım. zaten open beta da belli olacak ak ass kara ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bu oyunuda çıkmadan beyenenler var galiba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 target ile karakterin ayni eksende olmamasi.. neden ki bu. bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 reampage said: bu oyunuda çıkmadan beyenenler var galiba ? yok be, buradaki kimse o kadar salak degil, milleti salak sananlarda o kadar akilli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 koşu animasyonlar tusubasa gibi yalnız... @reampage daha beğenmedik sövdüğümden biraz daha iyi gördüm de hastasıyım alırım kesin demiyorum. open beta da kendim görüp karar vericem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Kanuni said: target ile karakterin ayni eksende olmamasi.. neden ki bu. bok gibi. kamera cok aptal cunku, yaklastikca sag omuza kayiya, adamin sagindan goruyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 berbat. animasyon biraz odunsu, ui konsol zaten, arti birde renkler cok donuk ve soluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar