aethras Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Merhabalar, 4x85 Horde Char olan accountumu satıyorum. assagıda detaylı bilgileri bulabilirsiniz. DPS DEATH KNIGHT Armory: Darknorth Karakterin İsmi: Darknorth Karakterin Sunucusu: Zenedar Karakterin Diğer özellikleri notlar: silah olarak 403 Gurthalak, Voice of the Deeps 410HC Hand of Morchok OH Warglaive of Azzinoth cantadadır. ayrıca 80 kusur mount mevcuttur. gerisini armory den achievement sayfasından bakabilirsiniz. acc ta 30k para vardır yanında ench malzemeleri vsvs, ayrıca 5/8 hc achievement mevcuttur. DPS WARRIOR (PVE-PVP) Armory: Darkeast Karakterin İsmi: Darkeast Karakterin Sunucusu: Zenedar Karakterin Diğer özellikleri notlar: armory de gerekli bilgiler mevcut.pve set 397 pvp set 396 item lvl dır. ROGUE (PVE-PVP) Armory: Darksouth Karakterin İsmi: Darksouth Karakterin Sunucusu: Zenedar Karakterin Diğer özellikleri notlar: armory de gerekli bilgiler vardır.397 pve 397 pvp set mevcuttur. Sonuc olarak 3x85 kasılmıs char ve yanında hediye olarak jc icin shamanı sayabilirsiniz. prof larını armory den gorebilirsiniz fakat kısaca ench,eng,mining,bs,jc full dur.str agi cesitli dps epic gem recipeleri mevcuttur. fiyat ın bu acc icin gayet makul oldugunu dusunuyorum diger ilanlara bir goz attıktan sonra. ankara ici elden alısveris yapmayı istiyorum. hem accountu incelemis olursunuz hemde yuz yuze gorusmus oluruz. simdiden alacak kisiye hayırlı olsun. burdan mesajla bana ulasabilirsiniz yada cepten 0 506 503 62 49 Sehir:Ankara Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 400 Tl son fiyattır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 wow oynayan var mı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 He var. Hala oynayan var mı ? Diye soran Kamil de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 haha ne alaka cozemedim nedemek hala oynayan varmı? neyse bu ilan konusudur lutfen konudan uzaklasan mesajlar atmayın. tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 sitedeki diger ilanlara ve fiyatlara baktım da sanırım benim acc 600-700 lira eder diger ilanlara gore..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 neyse ben sonuc olarak uygun fiyattan verdigimi dusunuyorum. acc u almak isteyenleri bekliyorum 400 liradan assa inmiyicem o yuzden takas yada indirim mesajları atmayın lutfen. simdiden alan arkadasa hayırlı olsun. ayrıca ilanın resimlerinin oldugu linki veriyorum. resimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 satısa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Bu yeni olaydan sonra zor satarsın burada: http://forum.paticik.com/read.php?43,6199482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 şans işi,misal ben 4-5 tane acc sattım hiç öyle bir pislik yapmadım çok temiz bir insanımdır(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 GERGE said: Bu yeni olaydan sonra zor satarsın burada: http://forum.paticik.com/read.php?43,6199482 sakamı yapıyorsun sen bu 4. acc um ilk 3 unu sattım hatta 1 tanesini paticikten sattım. sacma sapan yorum yapmayın su linke. ilk acc umu sattıgım arkadasla hala gorusuyoruz 3 yıl oldu. isin gucun yok milletin ilanlarını baltalamak icin sacma sapan bi adamın yaptıgı sacma sapan bi olayı ornek olarak benim ilanıma atma. nasıl 10000 msj sayısına ulastıgını su an anlayabiliyorum !! ayrıca artık buraya bisey yazma muhattap olup cevap vermiyicem bu msj dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 dk da 6/8 hc ach oldu ve hc dps chest alındı. item lvl 402 oldu. satısa devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 400 ne ya bende 10 tane level 85 var benim account 600 mü edecek allah aşkına? ilvl için mi 400? 1 aya patlar o ilvllar pandayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Madcat said: 400 ne ya bende 10 tane level 85 var benim account 600 mü edecek allah aşkına? ilvl için mi 400? 1 aya patlar o ilvllar pandayla. ya kardesim sanane? allahım yarabbim isinizmi yok sizin sacma sapan yorumlar yapmayın suraya. senin 10 tane charının herhangi birinde 6/8 hc ach varmı once bi onu soyle ? seni ilgilendirmez kaca sattıgım ayrıca 400 lira az bile bu acc a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 fiyat 300 tl ye indi. dahada indirim kesinlikle yapmıyorum. bu fiyata bunun gibi acc zaten yok butun ilanları inceledim. simdiden alacak arkadasa hayırlı olsun. sadece alacak kisiler cevap yazsın lutfen. iyi gunler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ben almak istiyorum ama 50 liraya falan inene kadar beklicegim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 ne sacma sapan insanlar dolmus paticige... eskiden boyle degildi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 satısa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 son fiyat 250 tl. bu fiyatada adam akıllı alıcı cıkmazsa silicem artık acc u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 50 liraya kadar yolu var sdfsf yaptgn ilk questte aldgın yesil item tüm epiclerden iyi olcak 1 aya :D 200+ vercek mal bulursan söyle bende satıyım ona bişeyler :D ayrica sakin ol sampiyon, burasi özgür bir forum isteyen istedgi topaga msj atar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 satısa devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 70 lira calisir fgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 seneler önce tbc çıktığında bırakmıştım acaba oyuncu rakamları ne durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 msj sayınızı arttırmak icin sacma sapan yorum yazmayın buraya. gidin baska yeri kirletin burayı degil. bu arada rakamlar coluk cocuk yuzunden assagıya indi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar