BonePART Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 abi bizim klasiğimiz direk tourist center bulmak beleş harita alıp adama gidip nerelere gidelim diye işaretlettirip dolanmak adam soruyorum ne var burda ünlü hemen ne kadar ibadethane varsa işaretliypo katedral cami sinagog zen bahçesi kedi kasabı felan
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 ddsakdas abi işte biz okulla gidince kafaları değiştirdik direk. modern sanatlar müzesi ilk sıradaydı
BonePART Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 abi sanırım su gune kadar kız arkadasımla hiç sanat muzesine gidleim demedik avrupada hatta sanat muzeine felan girmektense sehri dolasıyortuz eahuea muhendis forever ha louvre felan gibi cok ozel bişi olunca giriyoruzda
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 Mesaj tarihi: Mart 28, 2012 mühendissen normal. benim işim o dicem de o seviyeye yaklaşamadık tabi daha :) olay o zaten sokak gezmek :) üşenmesem çektiğim tüm fotoları bir yerde albüm yapsam, bizsiz böyle süper olur aslında da üşeniyorum. Baya güzel yer ve şey var.
Drall Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2015 O değil de ne güzeldi lan o bi ay. Vay anasını zaman ne çabuk geçiyo Herkesin haklı olduğu konular varmış bu arada. Bu gezi resmen bize "on gün tatilimizde nereye gitsek" dediğimizde kimseye sormadan gidecek yeri bulma imkanı sağladı. Zevklerimizin uyuştuğu çok az insan olduğu için çevremizde baya baya kendimizi tanıdık, avrupada hangi şehrin hangi ülkenin ne olup ne olmadığını gördük bi nebze. Ama keşke 21imde değil de 18imde yapsaymışım şunu, üç yaz tatilim cahil geçmiş resmen. Şimdi mezuniyete çeyrek var ve tatilsiz bi hayat var önümde. Neyse o deneyimle iki yazdır çok sağlam gezdik, ama işte bundan iyisi de olabilirdi işte 5 yazdır gezerdik sdf
rudyray Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Drall said: O değil de ne güzeldi lan o bi ay. Vay anasını zaman ne çabuk geçiyo Herkesin haklı olduğu konular varmış bu arada. Bu gezi resmen bize "on gün tatilimizde nereye gitsek" dediğimizde kimseye sormadan gidecek yeri bulma imkanı sağladı. Zevklerimizin uyuştuğu çok az insan olduğu için çevremizde baya baya kendimizi tanıdık, avrupada hangi şehrin hangi ülkenin ne olup ne olmadığını gördük bi nebze. Ama keşke 21imde değil de 18imde yapsaymışım şunu, üç yaz tatilim cahil geçmiş resmen. Şimdi mezuniyete çeyrek var ve tatilsiz bi hayat var önümde. Neyse o deneyimle iki yazdır çok sağlam gezdik, ama işte bundan iyisi de olabilirdi işte 5 yazdır gezerdik sdf hala birlikteyseniz dünya zaten ufacık dert etme:)
senko Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 2 hafta 4k istanbulda yetmiyor avrupa da hic yetmez.
stimpak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 4k'ya Lübnan - Beyrut'ta 2 hafta deli gibi yer içer eğlenirsiniz. uçak biletleri kişi başı 1k falan tutuyor, gerisi masraf olur.
eldar Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 çok iyi dedin, topic'e ortadan giriyorum ve beyrut'a yakın zamanda gittin mi diye sorumu bırakıyorum.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 ustune kacirildiginiz zamanki oda kahvaltilar ve kursun ikramlari da ucretsiz
Goering Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 Mesaj tarihi: Mart 11, 2015 3600 liraya hindistana gidersiniz 2 kişi, 400tl 1 ay yeter hindistanda :)
Öne çıkan mesajlar