Pirvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Boşbakanın "vatana millete hayırlı olsun" diyerek açılışını yaptığı gerici ve faşist saldırıların Türkiye prömiyeri bugün İstanbul üniversitesinde yapıl(mış)tır. "Yaktık yine yakarız", "kahrolsun laiklik" sloganları ve tekbir getiren grup Sivas'ı protesto eden öğrencilerin üzerine saldırmış. Yaşasın ileri demokrasi, Tüm paticik kamuoyuna duyurulur. http://haber.sol.org.tr/soldakiler/iude-gericiler-yaktik-yine-yakariz-diyerek-saldirdilar-haberi-52714 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/29634/0/1/universitede-zaman-asimi-kavgasi.aspx http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1081872&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 trend bakımından tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kısmet, alnımızda ne yazılıysa o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bunların peygamberi dememişmiydi bir insan öldüren bizden değildir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bunlarin peygamberi filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 putperestler imana gelene kadar öldürmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Pirvandan başarılı typo taktir ettim. Bugün de herşeyi bir açıklama gereği falan çok sıkıldım yafz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sol.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bu adamların ne yaptıklarını bildiklerini sanmıyorum ben modern zombiler bunlar.bizim gibi görünüyorlar.etçil değiller.ama beyin ölmüş işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 34 yıl önce bugün beyazıtta olanları kutlamışlardır bi gün önceden.aynı kafa yine düşen bi dava videoda zamanaşımına uğramasın dense de nanayyy da nanayy olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 "YAKTIK YİNE YAKARIZ' DEMİŞLER" said: bide bu ne kadar ürkütücü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 akp'ye laf etmiş sivas olayı davasının düşmesini protesto edenler (ki haklılar laf etmekte). davanın düşmesini protesto edenlere laf edenler "akp'ye laf edemezsiniz" falan dese, yine normal bi nebze. "laf edemezsiniz akp'ye" falan diye girseler hadi neyse. ama sen yaktık yine yakarız diyosan, işte orda durucan bi bakıcan aynaya, "ben insan mıyım" diye. gerçi ztn islam'da var bu çelişki direk olarak. sen diyosunki islam barış dini kardeşlik dini. sora gidip cihat yapıyosun bi sürü insanı sırf başka bi yaratılışa inanıyo yada hiçbişiye inanmıyo diye katlediyosun. daha en başta bi sıkıntı var ztn islam'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 throine said: sol.org Müslüman Gençlik adlı grubun diğer marifetlerini biraz araştırırsan internetten, haber kaynağını sorgulamana gerek kalmaz. Ha çok merak ediyorsan aynı haber http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1081872&CategoryID=77 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20133136.asp http://www.ntvmsnbc.com/id/25330821 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Yapma mani, besleme, niye besliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 throine said: sol.org he olmamış böyle bi olay, zaten Türkiye'de böyle bi olay nasıl olsun kesin solcuların propagandasıdır. nasıl şuursuz bir savunma refleksi bu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 throine ile saplashaman trollemiyorlar,ideolojik ustaları troll-master olunca onlarda otomatik olarak troll oluyor. Cemaat çalışıyor,her ne kadar gülen cemaati gevşek bir örgütlenme de bu konuda kısmen başarı gösterdiklerini görebiliyoruz.(troll yetiştirme fakültesi)İhl sözlüğe girip baktığınız diğer islamcı gençlerimizle bunların tipolojisi belirgin bir şekilde ayrılıyor zaten. İbda-c destekçisi var,hizbullahçısı var,süleymancısı var,ülkücüsü var,saadetçisi var,sıradan müslüman vatandaş var,akpli olup akp hatalarını eleştiren var ve bu gruplar bile kendi aralarında tutarlı,mantıklı tartışabiliyor ama gülen cemaati tabanı tek tip ve manipülasyonda sınır tanımıyor,ihl sözlükte tabii daha başarısızlar çünkü akp'yi eleştirene laikçi cehapeli tagı getiremiyorlar,islamcı yönlenlerini eleştiremiyorlar.Haliyle oradaki trollük tutmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ama gercek islam bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 aslında biz de yoğuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ardeth said: throine said: sol.org he olmamış böyle bi olay, zaten Türkiye'de böyle bi olay nasıl olsun kesin solcuların propagandasıdır. nasıl şuursuz bir savunma refleksi bu heh olmadığını iddia etmedim. haber kaynağı sol.org olunca provokasyona meyilli oluyorlar bunu kast ettim. geçmişte sabıkası bolca var çünkü. en altta radikalin kaynağında bile sol.org yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 diyorum size, assassino creed kuralım bir tane, ebay'den robe falan da söyleriz. temizleyelim bir güzel herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 arkadaslar provake etmeyin islamcıları,maglum heyecanlı kardeşlerimiz böyle mutlak dogru kurana,güzel dinimize ve sevgili peygamberimize hakaret iceren kişileri gorunce tutamıyorlar kendilerini,ah keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yazık lan kimlerin çocucğuysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ya bu arada öyle dedin de geçen otogarda otobüs bekliyorum karşımda türbanlı bi kız taraf okuyo.neyse okuyo böyle harıl harıl bi arkadaşı geldi yanına sinirli sinirli ahmet altanın bi yazısını gösterdi. ''şunu okusana yağğ bi suç diil mi bu direkt hakaret etmiş''dedi arkadaşı okudu(nispeten açık görüşlü)''fikrini söylemiş ''dedi ''aa resmen usulsüz demiş başbakan erdoğan'a suç bu''diye celallendi tekrar. nası zor tuttum kendimi ahmet altan falan beni ilgilendirmez de artık fikir beyanına bile o kadar kıl kapıyolar ki,o kadar laf söylenmez bi tabu yarattılar ki şaşa kaldım.iyi alıştılar anlıycanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 -Deno- said: diyorum size, assassino creed kuralım bir tane, ebay'den robe falan da söyleriz. temizleyelim bir güzel herkesi. Tuttum bunu.Tezelden başlayalım. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 -Deno- said: diyorum size, assassino creed kuralım bir tane, ebay'den robe falan da söyleriz. temizleyelim bir güzel herkesi. ben varım lan. gogo hadi bitirelim şu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar