BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 efendim neymiş yeni kayıt düzeni için envanter sayımı yapacakmışız, 6 bölge 2 de il temsilciliği gezeceğim hepi topu 8 il olacak elimize bir de barkod okuyucu verdiler, usb bağlantılı, taradıkça notepad e atıyor zaar sonra excele aktaracağız. 19 Mart – Trabzon 20 Mart – Antalya 21 Mart – Samsun 22-23 Mart – Ankara 24-25 Mart – Adana 26 Mart – İzmir 27 Mart – İzmir+Denizli 29 Mart – Bursa fotoğraflı motoğraflı bir şeyler de yapacağım böyle poster kafası tam olacak nassı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 millet fransalara hollandalara gitsin ben türkiyeyi dolaşayım "akın akın kompela" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 olsun hertürlü dolaşmak iyidir insanı geliştirir değiştirir. ankara hariç tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ankara'yı atlatabilirsen gerisi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 anadoludaki en büyük bölge müdürlüğü o ya.. 2 gün ayırdık plazanın tamamı bizimmiş.. bir de denizliye bak, sadece 7 kişi, temsiliclik olduğundandır elbet ama daha samimi daha içten.. bizden.. 15 dakkada sayıp çıkarım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 İşten kafanı kaldırabilme oranına bağlı olarak güzel seyahat gibi duruyo da, Trabzon-Antalya-Samsun rotası pek fantastikmiş. Uçakla muhtemelen o sırayla daha pratiktir de harita üzerinde güzel desenler çizecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 babacum sen nerelerde çalışıyosun şimdi en son doktora yaparken oyun çevirileriyle uğraşıyodun diye hatırlıyorum ben kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ne yazikki ben de 22 23 martta ankara'da olcam galiba. Tabi babacumla alakası yok üzülmemin. Ankara olduğu için üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 samsun ve trabzon bela ya.. hatta biletleri ayarlkayacak olan firma ilk tarbzon-antalya-samsun sırasıyla doğrudan uçuş var diye kandırdı bizi e oturduk ayarladık rotayı bu sefer bu sırada aktarmalı uçuş yapacağımızı söylediler.. neyse allahtan satler o kadar da kötü değil bir de ist atatürkde lounge var orada pilarda fln oynarız artık :P trabzon-(ankara)-antalya 40 dk ankarada bekleme antalya-(ist)-samsun 2 saat istanbulda bekleme samsun-(ist)-ankara burada da 1,5 saat kadar bekleme var tek tesellim uçuş kartının özel bölümünde ikramlar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Trabzon niye bela yaa :S Çok güzeldir memleketim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 bursada nereye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 yav said: babacum sen nerelerde çalışıyosun şimdi en son doktora yaparken oyun çevirileriyle uğraşıyodun diye hatırlıyorum ben kolay gelsin doktoraya devam, bir sigorta şirketinde mali kontrol bölümünde işe girdikten sonra atılma da kalktı diye iyice yaydım hani zaten çok vaktim olmadığından bu sene kaydımı dondurttum seneye iki ders versem sonraki sene de kalan iki dersi verip doktora yeterlilik sınavına girerim diyorum eheh, 2016ya kadar askerlik sorunum da yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 copry said: Trabzon niye bela yaa :S Çok güzeldir memleketim. doğrudan uçuş yok, hep aktarma ahaasf bursa da merkez, gemlik değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 ya ben şöyle bir düşündüm de hani bütçeciyim diyordum bütçe odaklı geleceğe dair finansal raporlama ve analiz bende diyordum da bunlar epey epey gezdiriyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 e iyi süpermiş ben de bir pabucumu akademik ortamda bırakıp diğer taraftan dışarda biraz takılmak isterim valla ilerde kulağa hoş geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 gezeceğim yerler de şöyle; ADANA Sabancı İş Merkezi Atatürk Bulvarı, Dörtyolağzı AKDENİZ Deniz Mahallesi, Konyaaltı Cad. Antmarin İş Merkezi ANTALYA ANKARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No: 137 Maltepe BURSA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Fevzi Çakmak Cad. Berk2 Plaza Kat: 6 Osmangazi EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Fevzipaşa Bulvarı No: 172/1-A 35240 Basmane/İZMİR KARADENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Pazar Mah. Necipbey Cad. Koçbıyık İşhanı No: 24 Kat: 2-3 55020 SAMSUN DENİZLİ TEMSİLCİLİĞİ Saraylar Mah. Demirciler Cad. 2. Ticari Yol Yıldız İş Merkezi TRABZON TEMSİLCİLİĞİ Yeşiltepe Mah. Yavuz Selim Bulvarı No: 351 B Blok K: 1 D: 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kalacak mısın gittiğin şehirlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 evet, yoksa zor ya.. uyumak da lazım eheh ama o takvim de şöyle mesela trabzona 18i akşamı gidioyurm 18 ini 19 una bağlayan gece konaklama sonra 19 u akşamı antalyaya uçuş 19 unu 20 ye bağlayan gece antalyada konaklama vs.. 24ü cumartesi akşamı iş biter bitmez alem yapmaya gidiyoruz pazar günü de dinleniyoruz eheh metreyle kebap yiyeceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 kebap güzel mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 babacum ne yapsa yerim. cum dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 antalyanın neresi babacum ? dicektim yazmışsın.. görüşmek isterim patiden birileri ile ama.saçma salak bi mesai sistemimiz var ondan ötürü plan yapamıyorum.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Geçenlerde Trabzon uçağını 1:30 saat bekledik Antalyada. Genelde hiç vaktinde inmez dediler. Şansına gelir belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yav said: e iyi süpermiş ben de bir pabucumu akademik ortamda bırakıp diğer taraftan dışarda biraz takılmak isterim valla ilerde kulağa hoş geliyor İİBF'cinin kaderi o zaten, başka türlü olmuyor. Atılmanın kalkması mükemmel oldu zaten, ben de yl'de erasmusun tadını çıkartıyorum, almancamı geliştiriyorum, isveççeye başladım, R falan alıyorum üstüne ekonometride gösterilmeyen development econ. vs. takip ediyorum. Seneye işte iş bulursam herhalde tezimi yazar doktoraya başlar 2020'ye kadar yayarım askerliği ahah. @Babacum, iyi gezmeler, sabırlar, o gezme işi çok yorucu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 BabacumMostors said: millet fransalara hollandalara gitsin ben türkiyeyi dolaşayım "akın akın kompela" Cin e gitsek olmuyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 olur, o da olur @dead; ekmek parası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar