Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tercüman öğrenciler

Joker

Öne çıkan mesajlar

simdi bu olaydaki tercuman kılıklı şeyler eğer erkek olsaydı işin içinden sıyrılıp çıkarlardı. bu ne üdüğü belirsizler gibi "ayy ben yapamicam " , "ayy sinirim bozuldu ekiekikikikiki" diyip kendilerini rezil etmezlerdi

ayrıca bu rezaletten sonra çağrılan tercümanda bir dişi demekki konferansı düzenleyen kişide dişi
Sosyal ağlarda paylaş

Masakari said:

simdi bu olaydaki tercuman kılıklı şeyler eğer erkek olsaydı işin içinden sıyrılıp çıkarlardı. bu ne üdüğü belirsizler gibi "ayy ben yapamicam " , "ayy sinirim bozuldu ekiekikikikiki" diyip kendilerini rezil etmezlerdi

ayrıca bu rezaletten sonra çağrılan tercümanda bir dişi demekki konferansı düzenleyen kişide dişi

(bkz. galatasarayın yıllar yılı çevirmenliğini yapan tip)
Sosyal ağlarda paylaş

sen kalk koskoca italyan mafyalarını çökert içeri tık, gel türkiyeye gördüğün şu saygısızlığa bak. ben savcının yerinde olsam kalkar giderdim yemin ediyorum.

yahu adam belliki testisli, bize "siz de yapabilirsinz ve sıra sizde mafyanın kökünü beraber kazıyalım" diye bişiler söylemek için gelmiş ülkemize senin had safhada ciddiyetle organize etmen gerken mevzuyu kimlerin eline vermişsin. kızları kesinlikle aşağılamıyorum, orda o satıp kalkıp giden kızın da allah belasını versin. oturun orda ciddi ciddi "biz yapamıyorum çok teknik terim kullanıyor ve bilmiyorum kusura bakmayın bu dk dan sonra devam edemicez" de ve otur yerinde yetkili birini bekle. kızlar öğrenci daha tercübesiz olur öyle tabi ne bekliyosunki. o otuırup bekleyen kıza da helal olsun alnından öpmek istiyorum. ama tabiki önce o konuşma tarzını düzeltmeli.. orası limonata cafe değil kızım.

ya da ülkedeki gladyo veya mafya sistemine karışılmasından rahatsız olanlar bunun gündeme gelmesini istemeyenler, bu adama böyle bir saygısızlık yapıp, adamı "ne haliniz varsa görün" demeye getirmekti amaçları..
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ya da ülkedeki gladyo veya mafya sistemine karışılmasından rahatsız olanlar bunun gündeme gelmesini istemeyenler, bu adama böyle bir saygısızlık yapıp, adamı "ne haliniz varsa görün" demeye getirmekti amaçları..

AAHAHAH

dusmanina yetersiz tercuman yollayip sonra tvde izliyip dalga gecen bi mafya babasi dusundum

tabi isin asil komik kismi bu karakter degil. bunu ciddi ciddi yazan adam sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Nagehan gene dogru olani yapti. Gomdu suratini onundeki kagitlara utanarak kacti. Yanindaki geri zekali ortaligi birbirine karistiran asil salak.
_Yapamiyorsan isaret cakarsin sessizce kacarsiniz. Millet sasirir ne oluyor falan diye? Yarim saate baska tercuman bulunur.
Akrabalarina turist tanistiran liseli edasiyla aciklamalarda bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...