Genwa Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Uyduramamış mı yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Gidip böyle bi sempozyuma öğrenci çıkartana mı söveyiiiim, kızın salaklığında ısrar etmesine mii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Yazık lan .Acıdım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 italyan deil mi adam neden fransızca konuşuyor ülkemizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 italyanca bilen kimse olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 izleyemedim utançtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 simdi bu olaydaki tercuman kılıklı şeyler eğer erkek olsaydı işin içinden sıyrılıp çıkarlardı. bu ne üdüğü belirsizler gibi "ayy ben yapamicam " , "ayy sinirim bozuldu ekiekikikikiki" diyip kendilerini rezil etmezlerdi ayrıca bu rezaletten sonra çağrılan tercümanda bir dişi demekki konferansı düzenleyen kişide dişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 vay benim güzel memleketim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bizde gerizekalılar prim yapar şimdi o kıza iş yağıyordur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 kafadan 1-2 tv programına çıkarlar orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Abi yuh o adamı tercüme etmesi için bunları mı bulmuslar harbiden çok acayip bir ülkede yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Abi kalkıp gitti kız herkezin gözü önünde ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 evet ya savcı gelio ölesine öğrenci veriolar tercüme etmesi için şaka mı bu hani kızı geçtim tamam acemidir de kim koydu abi o kızları oraya şaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ABİEAEİHAEİHAHAH off overdose özgüvenle YAPARIZ YEA demiş göt olmuş tiplere gel. bi tane kız vardı böyle ingilişçem süpper falan diye dolaşan, Türkiye'de ingilizce tercümanlık okuyan... 2 dakka konuştuk kız kitlendi. ok kib bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Allah sizi kahretsin, tercüme dünyasının yüz karaları ya. Ne diye ardıla gidiyosun sen o halinle. OF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 funq said: izleyemedim utançtan aynen lan, yazık valla. nub bi organizatör salmış öğrencileri oraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abi :ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abi ben çok kötü oldum izleyince utandım felan lan niye böyleyim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Masakari said: simdi bu olaydaki tercuman kılıklı şeyler eğer erkek olsaydı işin içinden sıyrılıp çıkarlardı. bu ne üdüğü belirsizler gibi "ayy ben yapamicam " , "ayy sinirim bozuldu ekiekikikikiki" diyip kendilerini rezil etmezlerdi ayrıca bu rezaletten sonra çağrılan tercümanda bir dişi demekki konferansı düzenleyen kişide dişi (bkz. galatasarayın yıllar yılı çevirmenliğini yapan tip) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sen kalk koskoca italyan mafyalarını çökert içeri tık, gel türkiyeye gördüğün şu saygısızlığa bak. ben savcının yerinde olsam kalkar giderdim yemin ediyorum. yahu adam belliki testisli, bize "siz de yapabilirsinz ve sıra sizde mafyanın kökünü beraber kazıyalım" diye bişiler söylemek için gelmiş ülkemize senin had safhada ciddiyetle organize etmen gerken mevzuyu kimlerin eline vermişsin. kızları kesinlikle aşağılamıyorum, orda o satıp kalkıp giden kızın da allah belasını versin. oturun orda ciddi ciddi "biz yapamıyorum çok teknik terim kullanıyor ve bilmiyorum kusura bakmayın bu dk dan sonra devam edemicez" de ve otur yerinde yetkili birini bekle. kızlar öğrenci daha tercübesiz olur öyle tabi ne bekliyosunki. o otuırup bekleyen kıza da helal olsun alnından öpmek istiyorum. ama tabiki önce o konuşma tarzını düzeltmeli.. orası limonata cafe değil kızım. ya da ülkedeki gladyo veya mafya sistemine karışılmasından rahatsız olanlar bunun gündeme gelmesini istemeyenler, bu adama böyle bir saygısızlık yapıp, adamı "ne haliniz varsa görün" demeye getirmekti amaçları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: ya da ülkedeki gladyo veya mafya sistemine karışılmasından rahatsız olanlar bunun gündeme gelmesini istemeyenler, bu adama böyle bir saygısızlık yapıp, adamı "ne haliniz varsa görün" demeye getirmekti amaçları.. AAHAHAH dusmanina yetersiz tercuman yollayip sonra tvde izliyip dalga gecen bi mafya babasi dusundum tabi isin asil komik kismi bu karakter degil. bunu ciddi ciddi yazan adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Masakari said: kafadan 1-2 tv programına çıkarlar orası kesin. beyaz show banko. beyaz, nagehan gitme diye bağırıyo falan seyirciler, kahkahalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 adamı trollemişler XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 tacettin miydi öyle bi program vardi o bitti mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Nagehan gene dogru olani yapti. Gomdu suratini onundeki kagitlara utanarak kacti. Yanindaki geri zekali ortaligi birbirine karistiran asil salak. _Yapamiyorsan isaret cakarsin sessizce kacarsiniz. Millet sasirir ne oluyor falan diye? Yarim saate baska tercuman bulunur. Akrabalarina turist tanistiran liseli edasiyla aciklamalarda bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar