Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıntınızı gidermek için ne yaparsınız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya çok sıkıldım siz olsanız böyle beylikdüzü gibi dağlık bir alanda otursanız ne yapardınız bilgisayarda baydı :([signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Dogmeat, 31 Ağustos 15:28 de demiş ki :

yüzde seksen yapamıcaz ama o yüğzde 30 a deli gibi tutunaCAM

Mesaj tarihi:
rome total war'ı bekle?[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
ya taksim baya uzak pof :P 1 buçuk 2 saatlik yok zaten akşam 8 9 a kadar neyapabilirim işm var akşam kızlarla buluşup kafayı çekmeyi düşünüyom ;)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Mesaj tarihi:
Buyuk adaya gıdek denızede gırerız hua[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
beni bu saatte uyandıran arkadaşları öpiyim anacım
öpücüklerimi gönderiyorum topaçlara
neyse madem uyandırıldık yatalım bari[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
mütemadiyen pipimle oynarım o da olmadı yatar uyurum[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
bir seçenekte beylik düüznden taksime bisikletle kaç saatte gidebileceğini bul... ama matematik hesabı yapma direk bisiklete atla[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
ben skate boardla gidem :) hadi ben yola çıkıyom benim ölümü taksimde kim bekliycek[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Mesaj tarihi:
Babacum herkes seni tanımıyo yanlış anlayacaklar :)
Walla belirli bişey yok. Kendimi rahat bırakıyorum o gidiyo.[signature][hline]I dream of sweet dreams. I need to sleep. I just want to sleeeeeeeep..
-Houston. Bi sorunumuz var.
-Nedir yiğidim.
-Uyumam lazım houston ama uyuyamıyorum.
-Bi ayran yapıyım yiğidim uyursun Teknodermafasikülastik ayran magnifallkompressörleri çalıştırın. Yiğidime kendi sinyallerimle ayran yapcam
Mesaj tarihi:
kitap okuyun küntür sahibi olun[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 01 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
kitap okuyun küntür sahibi olun

küntür :D[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 01 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
kitap okuyun küntür sahibi olun

ben küntür değilde kültür sahibi olmak istiyrem aga :)[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Mesaj tarihi:
evet kitap oku küntür sahibi ol
hazı kart al kontür sahibi ol
pazara git kültür mantarı sahibi ol

yada TDK yaz 2193 e gönder "KÜLTÜR" cebine gelsin :)[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;

Kapattık dükkanı
Mesaj tarihi:
hani bazıları diyor ya, sokağa çıksana hayat sokakta.
onlara göre sokakta panayır felan var, böyle millet arabaya biniyor iddialaşıyor paso, millet paso birbirleriyle kolasına iddiaya giriyor vs vs..

neyse, sana tavsiyem, şu topice bi göz gezdirmen:
http://forum.paticik.com/view.php?id=83575[signature][hline]Nubiyim, lamerim, sapım, salağım; ben Bonecrusher'ım...
Mesaj tarihi:
nihoho site süper kilitleri açmayla ilgili bir site buldum onu okuyom şimdi birazdan malzemeleri alıp kendimi sokağa atcam anahtarı almadan kapıyı açmaya çalışcam açamazsan çilingir numarası lazım bana :>[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

Mesaj tarihi:
ßi$yler yap :D[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream.....
Üye hatalarını 173-110-143 nolu icq'ya bildiriniz..
  • Yeni Oluştur...