df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tt bence o para farkını merak etmeyin sizinkini en son kapatırız diye alıyordur =) zihniyet o şekilde adamların yapacak bişe yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bana zarf gelmiş baktım şimdi ultranet limitsiz paketiniz 64 tl diyor kota ile ilgili bişi yazmıyor ben 16mbit 50 gb paketteydim.şimdi nolmuş bi bok anlamadım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Senin açından problem yok Red. Eski 25gb adil kotalar vardı onlar 50gb oluomuş. Seninki zaten 50gb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 fiyatı güncellemişler yhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 sözde 50 gb cloud fln vermişler ama amaç zam tabi. kaç abone kullanır sanki. internete zor giriyor abonelerin çoğu. maksat faturaya dayamak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Catscratch said: Senin açından problem yok Red. Eski 25gb adil kotalar vardı onlar 50gb oluomuş. Seninki zaten 50gb. ayıp diil mi bu ama:) 75gb yapsalar ölürler mi :) 5-6 tl zam yapmasını biliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Benim hala düşmedi hız düşücekse düşsün ya bu korkuyla yaşayamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 24 ay taahhütlü üyeliği bitirince ne yapıyorlardı modemi falan mı alıyolardı? ben 2009 da modem bedava + 2 yıl kontrat çakmış,sonra yenilemiştim şimdi cayarsam ne karşılıgı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Red said: Catscratch said: Senin açından problem yok Red. Eski 25gb adil kotalar vardı onlar 50gb oluomuş. Seninki zaten 50gb. ayıp diil mi bu ama:) 75gb yapsalar ölürler mi :) 5-6 tl zam yapmasını biliyorlar Olmaaaz. Müşteriye hiç kıyak yapılırmı ? Ayağı alışır sonra :D Ben 10 senelik Digitürk üyeliğini bıraktım. Arayıp kaç kere yalvardılar. Ne verdiniz dedim. Ne ekstranız var. Fiyat kolaylığı yeni gelen üyelerle aynı. 10 sene üyeliğin tek faydasını gördüm o da bu sezon ilk Fener GS maçını 11 tl ye izledik netten. Normalde 20 tl mi ne. Kıyak, hediye olayları felan bitmiş artık. Ekonomi birilerine göre iyi gidio da, şirketler inanmıyo bi tek herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ttnet yaptığı bu zam için bi sebep göstermek zorunda mı birilerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 evet devletten bir yer denetliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 arkadaşlar ttnet dışında başka bir isp'den hizmet alıp bağlantısı 1mbit'e düşen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Yoo, belli dönemlerde zam olur. 109tl 115 olcaksa %5 filan demektir bu. Enflasyonun altında. Yılda bir kere olursa tabi. Eee, ne işe yarayacağı belli olmayan bilmemkaç km fiber hattı aldılar avrupada. Parası bi yerden çıkcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 bugün benimde hızım düştü, çok pis sövüyorum. 100kb ile dlde yapılmıyor, net kasım kasım kasıyor ne halt yicez uydunete geçsem diyorum modemi 175 lira diyor oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Game of thrones dl ile tekrar sahalara dönersin artık yapacak bir şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 evett cümleten hayırlı uğurlu olsun artık restart atınca hızım düzelmiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 uw benim de ilk defa hizim dustu superonline olaraktan mail ve sms ile bildirdiler su anda 120 yi gecemiyorum dl de 20 den 1 dusmeside fena koyuyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 benim düşmemiş, hemen abanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 yıllardır düşmüyodu dün gece patladı, internetten soğudum berbat oldu :S offff offffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 çok sinirimi bozdu şu olay 2 gündür alternatif yollar arıyorum da bulamadım. yutubdan video izlemek biile ölüm şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 milltin hizini dusurduklerinden beri benimde youtube hizlandi :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Bana o uyarı geldi hakkaten baktım 1 mbps e düşmüş ama restart attım yine eski hızına çıktı ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 benim de bazen düşüo ama bi süre sonra düzeliyor. 200gb indirmişim bu ay ve düşmüştü bi ara ama şimdi 700-800kb ile iniyor mesela. çok yüklenilince biraz düşürüp normal seviyedeyken geri açıyorlar heralde. bi düştü ay sonuna kadar hep öle olcak gibi bişe yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 ttda staj yapan arkadas kafama göre birilerinin hızını dusurebiliyor internetini kesebiliyordum oradakiler calısanlar zaten cay içerken arasıra eglencesine birilerinin internetini kesiyordu dedi inanasım gelmedi ama dusununce sahne komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 abi kablonetle saatlerce kavga edip kadına afil kote felan yok demi bacım a pozitif cevap almıstım bakalım bişzede yansırsa mevzu cıkarcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar