erucalavera Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 uydunet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bence bu iş bilinçli yapıldı. önce net limitsiz diye birşey var bak 8 e kadar ve kotasız diye salındı piyasaya. sonra 1 yıl içeriside millet öğrendi. ancak hala devam ettirdiler işte alt yapı sorunu var ayağına yatıp. millet de nasılsa ttnet bu, kesin bir sorunları vardır diyip atladı hemen. bütün herkesi çekip 2 yıl dayadılar sözleşmeyi. sonraki 1 yıl içerisinde gelecek olan tüm uyanıkları çektikten sonra da kaldırıverdiler. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Kablo master race reporting in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Banada bir uyarı mesajı geldi test ettim hakkaten 1 mbps düşmüş modemi resetledim yine 12 mbps çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bazı arkadaşlar en azından 4e düşsün falan diyoda bağdat caddesinde oturan bi insan olarak max 2 mbit alabiliorm. bide üstüne 25gb'yi geçince 1'e düşücekmiş. e hiç verme bari internet ben yine sana aylık 60 lira veriyim. hizmet vermeden para almak istiyo heralde bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 SeaGle said: TT için de adil kullanım kotaı geldiyse gg TT. Superonlinea kaçar herkes. Superonline'da da var. Hatta onlar daha terbiyesizlik yaptı. Kota, adil kullanım vs. yok diye sattılar internetleri. Sözleşmelere internette yazan bir protokole tabidir gibi bir ifade yapıştırmışlar sanırım. Sonradan internette yazanı çok önceden başlatmamış olanlar için adil kullanım kotasına tabidir diye değiştirmişler gibi bir olay oldu. Özetle medeni memleketlerde olmaması gereken dolandırıcılıklar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bende düşmedi henüz, düşerse de taahhütün bitmesine 2 ay mı ne kalmış olması lazım. pılımı pırtımı toplar superonline'a falan geçerim. düşecekse orada düşsün bari tt'de kalmamın tek sebebi bu olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ya bu adamlar her ay 60 tl bana geçiriyo 2012 itibari ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Redeagle said: SeaGle said: TT için de adil kullanım kotaı geldiyse gg TT. Superonlinea kaçar herkes. Superonline'da da var. Hatta onlar daha terbiyesizlik yaptı. Kota, adil kullanım vs. yok diye sattılar internetleri. Sözleşmelere internette yazan bir protokole tabidir gibi bir ifade yapıştırmışlar sanırım. Sonradan internette yazanı çok önceden başlatmamış olanlar için adil kullanım kotasına tabidir diye değiştirmişler gibi bir olay oldu. Özetle medeni memleketlerde olmaması gereken dolandırıcılıklar dönüyor.iyi de uğraşırsan mahkemede haklı çıkarsın her türlü. bizim millet hakkını yedirmeyi sevdiğinden adamlar pişkin pişkin istediğini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bneim 1mbiti de 1mbite çekmişler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Redeagle said: SeaGle said: TT için de adil kullanım kotaı geldiyse gg TT. Superonlinea kaçar herkes. Superonline'da da var. Hatta onlar daha terbiyesizlik yaptı. Kota, adil kullanım vs. yok diye sattılar internetleri. Sözleşmelere internette yazan bir protokole tabidir gibi bir ifade yapıştırmışlar sanırım. Sonradan internette yazanı çok önceden başlatmamış olanlar için adil kullanım kotasına tabidir diye değiştirmişler gibi bir olay oldu. Özetle medeni memleketlerde olmaması gereken dolandırıcılıklar dönüyor. Superonline için de var adil kullanım kotası evet. Onlar da katakulliye getirdiler sdf. Ama fiyat/performans bakarsan, telekomun 25 gb kotalı 8'e kadar tarifesine bel bağlayacağıma 64 liraya 100 gb kotalı 20mbit hızı net olarak sağlayan superonline tercih edilir. Ki aylardır kullanıyorum, performans konusunda sıkıntı yok. TT ile geçen günlerime ağladım resmen geriye dönüp bakınca. Adamlar 1 mbit hızı bile tam sağlayamıyorlardı yahu çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Ya tabi ki dolandırarak yaptıkları kota işine rağmen malesef ki daha iyi hizmet veriyorlar TT'dan. Daha uygun alternatif bulana kadar çekmek durumundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ne farkını gördünüz ttden çok merak ettim kaç senedir kullanıyorum sadece bir kez yarım gün kesilmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Aynen bende onu dicektim benim en az 2 senedir bi sorun çıkarmadı Ttnet paso 950 dl hızında sabit kesilme falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 said: NETLİMİTSİZ ve NETDİSK Hediyeli NETLİMİTSİZ Paketleri için aylık download (indirme) miktarı 50 GB'yi ; NETLİMİTSİZ Plus için 100 GB 'yi aştıktan sonra, ayın geri kalan günleri için download hızı 1 Mbps olarak uygulanacaktır. Detaylı bilgi için tıklayın. Birtane bluray indirddikmi 1mbit merhaba diyecez sanırım negüzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 simdilik bi sikinti yok kota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 e ben sıçtım o zaman... :/ Ortalamam Temmuz gibi hep. :( Geçen de aramışlardı 24 ay konrtat yapalım diye... Bu arada tivibu var. Düşürdükleri anda ayıplı hizmetten binerim tepelerine... Bu arada ttnet'in sitesinde kota sorgulama sayfasındaki sözleşmeyi kabul etmemek istediğim için göremiyorum sayfaları. Adamlar eee kabul etmişsiniz işte demesin diye... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 12.00 den sonra acıyorlar galiba interneti şimdi hızlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://www.ttnet.com.tr/web/532-2711-1-1/tur/evde_ttnet/baglanti_cesitleri_-_fibernet/kisaca bunlarda var mı adil kullanım şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 olmaz olurmu var tabiki... daha kötü onlarda anlamadan aşarsın :) TTNET FİBERNET4 20 Mbps'ye kadar 4 GB 25 TTNET FİBERNET6 20 Mbps'ye kadar 6 GB 25 TTNET FİBERNET12 20 Mbps'ye kadar 12 GB 25 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'ye kadar - 50 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 50 Mbps'ye kadar - 125 TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 100 Mbps'ye kadar - 125 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ttnet aradı bugün banttan kayıt gibi bi abla 25 ten 50 mb cıakrmıslar kotayı. zaten baglantı sınırsız dı ama 25 barajı vardı 50 olmus iste. bi üsret talep edilmicek felan diyo. bi ipnelik yok heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 vaperon said: Bu arada ttnet'in sitesinde kota sorgulama sayfasındaki sözleşmeyi kabul etmemek istediğim için göremiyorum sayfaları. Adamlar eee kabul etmişsiniz işte demesin diye... :P buna ben de işkillendim ama kotamı merakım daha ağır bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 mokoko said: bazı arkadaşlar en azından 4e düşsün falan diyoda bağdat caddesinde oturan bi insan olarak max 2 mbit alabiliorm. bide üstüne 25gb'yi geçince 1'e düşücekmiş. e hiç verme bari internet ben yine sana aylık 60 lira veriyim. hizmet vermeden para almak istiyo heralde bunlar. direk şikayet et santrale. Bana 2 mbit veriyorlardı hattınız bunu destekliyor dediler kaç kere. Bigün işim yoktu ortalığı ayağa kaldırdım. 8 oldu... Kerizleyebildikleini kerizlemeye çalışıyorlar. Ki ben beykoz ortaçeşmede oturuyorum. Öyle boktan bir yerki, yemek sepetince min paket tutarı 30tl aşağı olan 1-2 yer varç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ben de diyodum internet niye yavaş. Ttnet'den sonsuza kadar 8mbit vermesini beklemek kerizlik olurdu zaten. Peehhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar