Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTNET Adil Kullanım Kotası artık herkeste aktif

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

TTNET FİBERNET4 20 Mbps'ye kadar 4 GB 25 AKN 34 TL
TTNET FİBERNET6 20 Mbps'ye kadar 6 GB 25 AKN 37 TL
TTNET FİBERNET12 20 Mbps'ye kadar 12 GB 25 AKN 45 TL
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 20 Mbps'ye kadar - 50 AKN 65 TL
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 50 Mbps'ye kadar - 125 AKN 95 TL
TTNET FİBERNET LİMİTSİZ 100 Mbps'ye kadar - 125AKN 115 TL

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Şuna geçeyim diyorum: Kablo, 10 Mbps, 80 GB Kotalı, 59 TL/AY

10 lita daha verip 5 Mbps limitsiz alabilirim ama 5 Mbps yetmeyebilir stream için. Hesapladım şimdi, 80 GB yetiyor bana. Her ay yaklaşık 70-80 kullanıyormuşum gereksiz dl'lerle, onları yapmazsam olur biter rahatça.
Mesaj tarihi:
Modernlikle alakası bile yok ki :p

Harbiye/Nişantaşı'ndayım. Sağım Şişli/Mecidiyeköy, solum taksim, aşağısı Beşiktaş ama gel gör ki Superonline Fiber getiremiyor. Çünkü Musti Sarıgül caddenin kazılmasına izin vermiyor falan filan.
Mesaj tarihi:
Son aylarda TTnet hızları iyice artırdı, 8mbiti bile 10-11 vermeye başladılar ohh miss ne kota ne bişi var derken gelişine voleyi patlattılar valla, adamlar baya baya kekledi bizi:D

Nükleer bomba yiyip medeniyeti taş çağına giden ülke gibi olduk, internet 5 sene geriye gitti

Artık bunun üstüne kalan paylaşım siteleri hatta torrent falan da patlasa çok etkilemez bizi, ölmüş eşşek kurttan korkmaz asdasdasdads
Mesaj tarihi:
https://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur

super yapmıslar apartmanı buluyorsun seçiyorsun varmı yokmu gosterıyor
şehir ve ilçe seçin yeter altta harita çıkıyor
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

uydunet kablolu tv olmadan alınmıyo mu hala ya

alınıyo. zaten çoğu kampanyasında kablotvde oluyo. kablo kutusu olmayan yere alınmıyo mu diye soruyosan alınmıyo
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
"Tatar Ramazan" said:
Artık bunun üstüne kalan paylaşım siteleri hatta torrent falan da patlasa çok etkilemez bizi, ölmüş eşşek kurttan korkmaz asdasdasdads

Olay bu değil, bildiğiniz üzere korsan kullanmayan bir bireyim. Kendi halimde paramı vererek müziği dinliyor, animemi izliyor, dizimi izliyor, filmimi kiralıyor, Steam'den oyunumu alıyor, arada tivibu'mu açıyor; güzelce yaşayıp gidiyorum. Ama bu adil kota bana yetmiyor. 25GB ne? 70-80 ancak yeter. Uydunet'e geçiyorum ben. Zaten fiyatı da daha uygun, yarın geçiyorum.
Mesaj tarihi:
ben kotama baktım. 70-80 arası hep.

mart da 66 yazıyor. 15 günde ne ara indirmişim lan. bana sıkıyorlar gibi geldi. otomatik ayarlanıyordur belki ortalama olarak :p

superonline sitesine baktım sizin orda yok diyor. bildiğin şehrin göbeğinde yaşıyorum lan bi ara cadde de kazıldı. mapten evi buldum ama ı ıh. yok diyor.

zaten superonlineda zamundaya girmiyor sanırım.

ttnetde telefon diye de 20 tl kakalıyorlar

of çok gıcık oldum.

50gb ne lan.
  • Yeni Oluştur...