Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 neyi kokune kadar aliyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 iyi bari bu ay düşmedi henüz benim kota şeysi, geçtim gittim kotayı halbuki dfds ttnetin sitesine kotaya bakmak için girmeden çakmıyorlar sanırım. orda onay falan var tabi, its a trap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 benim düşmüyo lan inatla negzel aşırı da download yapan biri değilim yani aylık 70 gb falan çok çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Yıllardır 4mbit limitsiz kotasız falan kullanıyorum akk olmasın diye, şu an satışı yok bu paketin fakat kullanmaya devam edebiliyoruz. Ama bugün 8mbit e geçirmişler sanırım 900 küsür ile dl yapmaya başladım. Bir bilgisi olan var mı bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Norak said: iyi bari bu ay düşmedi henüz benim kota şeysi, geçtim gittim kotayı halbuki dfds ttnetin sitesine kotaya bakmak için girmeden çakmıyorlar sanırım. orda onay falan var tabi, its a trap.Ben baktım bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2012 Benimde düşmedi valla. Geçen ayda düşmemişti nazar değmesin diye topice bile yazmamıştım lol. Bu ayda düşmedi gzl dvm böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 6. günde düştü benım hala düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kota ayın kaçında resetleniyo? ay başında mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Bu gün düştü benim. DL yapmadığım için HD anime stream dışında darbe alan bir şeyim yok aslında benim. 3G ile filan da idare ediyorum onu. 480p streamleri sorunsuz izleyebiliyorum ama düşmüş haliyle. Evdekiler TiViBu Web kullanmasa Kablo'ya geçeceğim ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 ShadowFury said: kota ayın kaçında resetleniyo? ay başında mı? Tam 1 Mayıs, 00.00.01'de resetlenecek. Dakik. Hemen kesmiyorlar çoğu kişinin de, 90-100 GB olunca kesiyorlarmış çoğu kişiyi şimdilik (bazı bahtsız arkadaşlar hariç). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 kabloya bakiyorum bende. bu ay deneyeyim dedim download felan etmeden 360p 2-3 video izleyince bitiyor. hele steam'den bisiy indirsek ilk hafta dolacakmis kota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mahmud_mahmudov said: Şöyle bişey varmış http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27974128 Deneyip de sonuç alan var mı? Şunu deneyen yok mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 mahmud_mahmudov said: mahmud_mahmudov said: Şöyle bişey varmış http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27974128 Deneyip de sonuç alan var mı? Şunu deneyen yok mu hala? valla benim sözleşmemde limitsiz(25gb)gibi bişeyler yazıyordu hatırlamıyorum tam ama biyerlerde yazıyodu 25gb'a kadar gibi bişeyler.yinede denemekte fayda var kaybedicek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Tivibu varsa veya satın alırsak hızı düşürmeme durumu oluyor diyenler vardı, onda bir gelişme var mı? Eğer oluyorsa açıp pazarlık edecem TTnetle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 pazarlığa oturdum ttnetle ama yemedi kız, inatlan savundu sistem böyle cart curt diye peahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 10 gün yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 TRSERVinc said: Cok yakinda kota olayini bypass yapmis olacagiz ve size bunu paylasacagiz... ucretli olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Geçen ay 190gb'da düşmüştü, bu ay 60gb'ı zor gördüm hemen düştü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kendi bölgemin ip adresi gelene kadar resetledim normale döndü hız, sizde bi deneyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Şu koyulmuşmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kıpkırmızı nasıl da parlıyor canım ülkem, ama ay yıldız koymamışlar resmen sevmiyolar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 şu chartın facebookdaki yorumlarında bi kız şey yazmış böle "yorum yapmadan önce ülkelerdeki gelir dağılımlarını da düşünmemiz lazım, Japonya'da Kore'de ayda 100-200 dolar kazanan adama zengin gözüyle bakiolar." tadında bi mesaj atmış işte o kızın ağzından öperim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 kızın ağzı güzelse ben de öperim ama sen öptükten hemen sonra öpmem 1 gün beklerim sonra gey falan olmayalım bi de giderayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 o çart baya eski yanlız yaw 2009 falandı sanırım, şimdi 5 kat hzlıdır japonyada falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 tivibu olduğundan 2mbite düşürmüşler benide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar