mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 evet ciddi ciddi herkeste aktif hale gelmiş akk. hatta sınırı geçip hızı 1mbit'e düşürülenlere şu şekilde bir uyarı çıkıyormuş. http://i.imgur.com/VGwEo.png ekşisözlükte baya bi entry var olayla ilgili. hepsini okuyamadım daha. şurdan başlıyo: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=27751989 ulan ztn max 2mbit verebiliosun 8mbit'e kadar akk'li tarifede bide şimdi 1mbit'e düşürücekler sınırı geçince. saçmalık akk. bana daha olmadı bu sınırı geçme olayı ama yakındır heralde. kotamı göremiyorum site üzerinden şifremi bilmediğim için. burdanda uyarıyı gören var mı? edit: donanımhaber topici: http://forum.donanimhaber.com/m_58682694/tm.htm edit2: şimdilik modeme reset atarak olayı çözenler varmış. herkeste işe yaramıyo ama sanırım. edit: bu olayı yapmalarının nedenide bizleri daha da iyi silkelemekmiş akk. 2012'de ki akk'siz tarifelere baya bi zam gelmiş. "adil kullanım koşulsuz 2 mbit sınırsız bağlantı 75 tl (yuh), adil kullanım koşulsuz 4 mbit sınırsız bağlantı 95 tl (oha), adil kullanım koşulsuz 8 mbit sınırsız bağlantı 115 tl (...)." öeh hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 yep. dünü bugüne bağlayan gece 12de aktive olmuş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sen mi yaptın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bende hala sıkıntı yok hatta bi kaç kez müşteri hizmetlerini aramıştım dedim adil kullanıma hiç düşmüyorum ben sıkıntı mı var diye : )) yoo düşüyorsunuz demişlerdi. dikkat edeyimde bu ay ne olcak bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 allah belasını versin bu memleketin ya, ibneler zam yapmışlar tarifelere, bide pişkin pişkin güncelleme yazıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 TT için de adil kullanım kotaı geldiyse gg TT. Superonlinea kaçar herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 4 mbit ful arti ful 80 bilemedin 90 degil miydi ya lol tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 superonlineda da var benim bildiğim. sadece uydunette yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 sınırsızlar için nası kota yapmışlarki? bende yazmıo öle bişi, mart ayı için 64gb olmuş kullanım mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ocak ayında 10gb geçmişim şubat ve mart iyi giidyor şuan 35 gb dayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 abi 120 milyon nedir ya, gerçekten şaka gibi oldu bu işler iyice, yüssüz gibi fiber reklamı yapıyo bide şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Eve kablotv aldık zaten, uydunete de geçerim ben telefonu tamamen iptal edip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 bu ne ya biri acıklasın sakince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 SeaGle said: TT için de adil kullanım kotaı geldiyse gg TT. Superonlinea kaçar herkes. ee ordada var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 beykozda kablo olsa direk geçeceğim... Bu sırada ekonomi iyiye gidiyor... Yeni teknolojiler çıkıyor... Net hızlanıyor... ama TTNET öküz gibi zam yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ZIUpslnDdLw yeee http://www.youtube.com/watch?v=K7Ob3qUuWdY şimdiden alıştım valla bu hıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 nerden bakıyoruz bu ay nekadar kullandığımıza? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 az önce anaaa kcoa şirketin kotası nı doldurmuşuz dedim olayın aslı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 3 güne kadar herkese geçicerekler galiba bittik resmen 720p aşağısı dizi/film izlemiyorum 1mbit ile nasıl incek bunlar dadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Welcome to the club - Superonline kullanıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 ramazan ayında ve diğer mubarek günlerde kapatılsın internet ayrıcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 uydunet kablolu tv olmadan alınmıyo mu hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 dünde bana aile paketi çakallıgı yaptılar daha önceden seçtiğim halde ve online işlemerde aile paketi seçili olmadıgı halde güveli internete geçmişti internetim sdfs tekrar seçince düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Llama said: SeaGle said: TT için de adil kullanım kotaı geldiyse gg TT. Superonlinea kaçar herkes. ee ordada var Var da, en azından 100 gb kota ile tam olarak 20 mbit'i 64 liraya alabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2012 Hep senko'nun işleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar