tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 37 insanı cayır cayır yaktılar ve özgürler. topunun allah belasını versin , döktükleri kanda boğulsun şerefsizler, artık gerçekten midem kaldırmıyor bu ülkede olanları, nefret etme boyutunuda aştık artık, keşke çekip gitsem bu lanet ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 terket abi benim gibi en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 iş bulun gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Seele said: terket abi benim gibi en temizi. bunu yapmaya çalışan 1 milyon genç bulabilirim. adamlar amaçlarına ulaşıyo, 70 milyonluk bir koyun sürüsüne sahip olacaklar birkaç sene sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 patatespresi said: iş bulun gelelim Ben şahsen parayı biriktirip biriktirip Hawaii ' ye gidip okyanus kenarında bar açmak niyetideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 para biriktirmek istemiyorum ben, biri desin direk burda sana ihtiyacımız var yurt dışında, anca öyle gidebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bekle sen biri gelip der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 çinli kadar çok çalışıp hintli kadar az maaş alırım diyorsan bi şansınız var belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 neyse konu sapmasin. ne yazikki karara sasirmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 gerçekten inanmakta güçlük çekiyorum, hadi uğur mumcular vs böyle cinayetler bir yere kadar üstüne kapatırsında, ya kardeşim 37 insan diri diri yakılmış hersey ortada bunu cezasız bırakmak , zaman aşımı vermek nedir ya , bu nasıl açıklanabilir 37 kişi yakılmış bu cinayet değil katliam, bu kararın en düşündürücü yanı ise hiç korkmadan hiç çekinmeden bu kararı alabilmiş olmalarıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yargılanan sanıkların avukatlarına bakarmısınız av. şevket kazan - eski rp milletvekili ve eski adalet bakanı; av. celal mümtaz akıncı - afyon barosu başkanı ve akp oylarıyla anayasa mahkemesi üyesi; av. hayati yazıcı akp’nin devlet bakanı; av. haydar kemal kurt - akp isparta milletvekili; av. zeyid aslan - akp tokat milletvekili, başbakan erdoğan’ın eski avukatı; av. hüsnü tuna - akp konya milletvekili; av. burhanettin çoban - afyonkarahisar akp’li belediye başkanı; av. faik işık - başbakan erdoğan’ın ve süleyman mercümek’in avukatı; av. ibrahim hakkı aşkar - 22. dönem akp afyon milletvekili; av. m. ali bulut - akp maraş milletvekili ve anayasa komisyonu üyesi; av. bülent tüfekçi - akp malatya il başkanı; av. halil ürün - rp kayıp trilyon davası sanığı, akp afyon belediye başkan adayı; av. mevlüt uysal - akp istanbul başakşehir belediye başkanı; av. nevzat er - eski akp eminönü belediye başkanı; av. suat altınsoy - akp konya il başkanı yardımcısı; av. tayfun karali - istanbul büyükşehir belediyesi darülaceze müdürü; av. ferruh aslan - istanbul büyükşehir belediyesi basın yayın müdürü; av. ibrahim kök - akp elazığ milletvekili aday adayı; av. ali aşlık - eski akp izmir il başkanı; av. bedrettin iskender - akp ümraniye belediye başkan adayı; av. ekrem bedir - sakarya akp hendek belediye meclis üyesi; av. eyüb karagülle - eski saadet partisi ilçe başkanı; av. faruk gökkuş - akp kâğıthane belediye başkanlığı aday adayı; av. hasan hüseyin pulan - akp istanbul il disiplin kurulu üyesi; av. hurşit bıyık - akp trabzon il başkan yardımcısı; av. reşat yazak - anadolu ajansı yönetim kurulu üyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tilu ile aynı listeyi yayınlamışız ard arda heh, neyse ibretlik olarak sanıkların suratını temsilen şu kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 http://www.repliksitesi.com/wp-content/uploads/the-devil-s-advocate-poster.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 insanlık suçu olarak kabul edilseydi zamanaşımı işlemeyecekti ama olmadı... işlenen suçlar kabul edilmedi insanlık suçu olarak... hakime vicdanınız elveriyor mu gibi sorular geldi "benim vicdanım ayrı onu karıştırmayın" dedi... olayın hakimle de alaksı yok aslen... kanunlarla ilgili bir mesele... daha neler göreceğiz çok merak ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 37 insanı yakmak daha fazlasınıda yakmaya teşebbüs etmek insanlık suçu olmuyor işte, birde bu dakikarlar rte çıkmış tv de başörtüsünden chp nin kuran kurslarını kapattığından bahsediyor, bahsederkende adalet kelimesini kullanıyor, tam bu sivas davasının düştüğü açıklanırken oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ankara sokakları karışmış, bunun bu kadar kolay kapancağını sanmıyorum diyicem ama bilmiyorum ya bu ülkede hersey olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 En kötüsü de insanların akıllanmayacak olması. Yine seçim olacak ve yine %60 üzeri oy ile aynı partiyi seçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 suyu yavas yavas ısıtıyorlar işte hergun yeni bir adım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 hakime değil bu yasaları çıkartanlara, yamalı bohça haline getirenlere, düşünmeden , tartışmadan, bütün ince detayına kadar üzerinde çalışmadan yasa çıkaranlara kızın. Senin kanunların, yasaların adam gibi olsa hakim bu kararı veremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ya ne olacaktı? neler kapatıldı bu mu kapatılmayacaktı? topunu akp'li vekiller savunurken kaybetme şansları var mıydı? sokaklara da dökülsek, hapislere de girsek bir şey değişmez, aydınlık artık azınlık bu ülkede, koyunlarla beraber güdülmeye mahkumuz. not: tepkilendim ankara'ya gidiyorum ben. davamın zaman aşımına uğraması ümidiyle tayyip'le yüzleşmeyi göze alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 inanılmaz hakkaten ya, göz göre göre katliam zaman aşımı oldu. Belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 ben facede tepkimi dile getirdim. şimdilik profil resmimi değiştirmedim, ona gerek kalmadan durum düzelir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Abi Sinirden ellerim titriyo ya oradaki adi pislikleri gordukce deli oluyorum Ankara karisti her yerde olaylar var benxs gidecegimde valide kotu durumda karardan sonra hastaneye kaldirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 said: BAŞBAKAN Yardımcısı Bülent Arınç'ın Celal Bayar Üniversitesi'ni 2010 yılı Aralık ayında ziyaretini protesto eden ve rektör Prof. Dr. Mehmet Pakdemirli'ye "Biz görevi Atatürk'ten devraldık" diyen Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Merkez Yönetim Kurulu üyesi Erdem Özdemir, üniversiteden atıldı. oohh devam aynen böyle devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar