Wolas Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Yaklaşık 5 kg magic kartı var elimde 1998-2001 yıllarında çıkmış olan değersiz kartlar neredeyse bir çoğunun 4 farklı versiyonuda var bunlara değer biçebilecek bir varsa özellikle ankarada haber ederse sevinirim. Aklımda kalanları söleyim o yılın raresız megrim, counterspell, discard, direct damage, rebel, forest rush decklerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jengeese Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 iyi günler arkadaşlar en yeni mesaj bu olduğu için buraya yazma gereği hissettim. magic oynamak ve trade e girmek hatta kart satın almak istiyorum. istanbul avrupa yakasındayım ama anadolu'ya da gelirim bu iş için satılık kartı olan ya da oynamak isteyen arkadaşlar lütfen bana XYZ numaralı telefondan ulaşabilir mi? edit:numarayi sildik, muduriyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 iyi günler arkadaşım. en son buraya yazdığın için burdan iyigünler diyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 arkadaş ne spam yapmışsın, magic mi kaldı yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kilosu kaça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 bana yarım kilo sar olm ordan, yağsız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 jengeese said: iyi günler arkadaşlar en yeni mesaj bu olduğu için buraya yazma gereği hissettim. magic oynamak ve trade e girmek hatta kart satın almak istiyorum. istanbul avrupa yakasındayım ama anadolu'ya da gelirim bu iş için satılık kartı olan ya da oynamak isteyen arkadaşlar lütfen bana XYZ numaralı telefondan ulaşabilir mi? edit:numarayi sildik, muduriyet. aradım numarayı kız çıktı beyler heyecandan konuşamadım kapattım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 telefonu bi mod editlesin abi mal mısın kendi telefonu mudur baskası mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 üstteki mesajı görür görmez ben de aradım. aramayın, dedeler.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 şaka gibi ya 5kg magic kartı nedir :D üstünde yazan şeye göre değeri ölçülen bir şeyi 10bin tane veya 5kg diye satmanın ne anlamı var :D ben de 5kg ağırlığında para satıyorum 500 tl'ye, var mıdır alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 satıldı bu arada epy oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 lol olmaz böyle sey demişler adam satmıs kilo kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sormasi ayip kaca gitti kilosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar