Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Abi ben halısaha standartlarında bile kötü kaleciyim de ben olasm bile bir pozisyon alırım lan o ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 abi cenk'in panter kesildiği maçlara bakıyorum, harbi iş olabilir ileride diyorum. Diğer yandan şu pozisyonları görünce yorumsuz bakakalıyorum, bu mu lan geleceğin kalecisi diyorum asdfdsa Hani hep diyorlar artık klişe oldu. Volkan'da çok hata yapıyordu rerörerö diye. Volkan şöyle bir gol almadı hiçbir zaman içeri, her amatör kalecinin başına gelebilecek hatalardan sürekli gol yedi ama en azından her yediği golden sonra ders çıkardı. Hakan Arıkan olma yolunda ilerliyor Cenk, potansiyeli olağanüstü olan ama kendi kendini bitiren adamlardan biri olarak ... Al işte seyirci de ıslıklamaya başladı. Unutulmaz bu hiçbir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 cenk o golü yemeseydi iyiyd,i tur gelirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 veli(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Sen gel burda fener,gs,ts,bursa ile mac yap;adamlar orda valencia,real,barcelona,sevilla ile yapsın.Fark aslında biraz da burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 oldu mu 3, aha sahaya da girdiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Talihsiz bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 rezillik hahahah. hahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 işte beşiktaşlı duruşu. falcao 3lü çektircekti bu maçtan önce. uğurlu geldi heralde. asdsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Beşiktaşlı arkadaşlar kusura bakmasın fazla uçuyorlardı sanki biraz. Kolay değil abi Avrupa Ligi hep diyorum, insanlar takımları görünce Final oynarız, Yarı final oynarız moduna giriyorlar 2 maç sonra. Kusura bakmayın ama daha uzun zaman final minal oynayamaz TR takımları kolay kolay.. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 renklileri de bi heyecan sarmış forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 sivas ve eses puan kaybetti yine iyisini avrupa ligi umutları devam ediyor sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Alakası yok, heyecana kapılan sizdiniz. Eski mesajlarımı görürsen uzun zamandır aynı şeyleri dediğimi görürsün ki bunların aynısı GS içinde geçerli. GS UEFA'yı aldığından beri UEFA o kadar zor deil yea havası hakim genel olarakta onu söyledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 city nin ve united ın elenmesi de birseyler ifade ediyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 city ye yazık oldu ya, son saniye kaleci atıyordu az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 benjani said: atletico rahat kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 BU BİİZM SON KAHROLUŞUMUZ BUNDAN SONRA ARTIK DİĞERLERİ DÜŞÜNSÜN . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 her maç yazıyorum yine yazayım, veli,edu,holosko,ekrem bu 4 kişiye değil beşiktaş forması, semtine sokmayacaksın, şu veliyi burda övenler var ya, holosko yu q7 e tercih edenler var, bakın çok net söylüyorum bu veli nin yaşında bir beşiktaş taraftarına verin formayı al koçum oyna diyin, bu adam kadar oynar yemin ediyorum, bu adamın koşmaktan pres yapmaktan başka yaptığı bir şey varmı? pas , orta , asist, gol, işte ne biliyim ayağında top sürme vs.. yani bir ORTASAHA bak ORTASAHA oyuncusunun yapması gereken herhangi normal bir hareketi yapmışlığı varmı, ama diyorum ya türkiyede böyle ordan oraya 90 dk koş pres yap ama futbolun f sinden anlama kralsın. holosko denen bir adam var ya bu takımda q7 yerine oynasın denen bir adam, ekrem futbolcu değil, edu yı alıp getiren onu futbolcu diye oynatan kim varsa onunda aklına sıçayım ben, 3248920934 kere yazdım beşiktaş da ofansif diye bir şey yok, bu takımda bir tek fernandes ve q7 var takıma gol attırabilecek başka adam yok bu ikisi dışında bir tane bile yok, bu orta saha ile bu oyuncu kalitesi ile gol atamazsın attıkların anca q7 yapılan fauller yada kornerlerden gelen ortalarla olur başka türlü olmaz. he bir bu hoca q7 'i özür dilemesine rağmen böyle önemli bir maçta oynatmadıysa , oynatmayacak kadar sildiyse kafasından, bundan sonrada oynatırsa onun allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 son dakikada yedik golü, içim gitti kupon yatacak diye yahu. herifler 2 tane net karşı karşıya kaçırdı. ama beşiktaşım avrupada gene yanıltmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 escape said: yani beşiktaş bu istikrarsız kadroyla ne kadar gidebilirdiki zaten? bragayı yenip buraya kadar gelmeleri bile benim için mucize. yani atletico gibi iyi top yapıp 3. bölgede iyi çoğalan bir takım, defansı deliklerle dolu sol bek olmayan adamı sol bek oynatan bir beşiktaşı egale edip tur atlamayacaksa yazıklar olsun o madrid takımına. yani beşiktaşlılara diyorum üzülmeyin, hakkımız yendi diye falan diye de şey yapmayın canımsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 SeaGle said: Beşiktaş kendi sahasında rekora koşar, ülke tarihinde a.madrid'e en fazla farkla yenilme rekorunu alır bence. Biraz daha süre olsaydı kıracaktı rekoru AVRUPA FATİHİ BEŞİKTAŞIMIZ. Elinizin hamuruyla gitmeyin abi avrupaya uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 neyse ya alalım bir kaç tane daha böyle koşan adam , atletizim takımıyız bol bol koşan adam lazım bize, her maç 10000m koşması lazım herkesin, koşunca kazanıyorsun, gol atmaya pas atmaya top sürmeye ortayapmaya felan gerek yok, q7 itinide hemen satalım gitsin sahada 1300m koşuyor şerefsiz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 başka giden mi var? biz gidiyoruz deniyoruz işte, nedir yani (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Tamam işte gitmeyelim sdfg Zaten seneye istesek de gidemeyeceğiz başkanınız yüzünden galiba ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 başkan mı? hangi başkan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar