tinu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 SALDIR BEŞİKTAŞIM.....Yayın: Star TV - 22:05 ilk defa bir maç başlığı açtım , uğurlu gelecek inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kendi konuma resim ararken sen açmışın başlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yalnız bu boğa olayına verilen tepki iyide, bizde de kurban bayramında binlerce koyun kesiliyor öyle bir gerçek varken boğalar öldürülüyor diye tepki vermek biraz komik kaçacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 medeniyiz diye geçinen avrupalılar, biz değiliz ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 simao ve q7 gününde olursa bjk zorlanmaz.ligde yarıştan koptu hiç yoktan uefa için asılacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 tinu said: yalnız bu boğa olayına verilen tepki iyide, bizde de kurban bayramında binlerce koyun kesiliyor öyle bir gerçek varken boğalar öldürülüyor diye tepki vermek biraz komik kaçacak. bizde fakirlere dağıtılmak amacıyla kesiliyo, onlarda eğlence amacıyla. baya büyük fark var, he öle garip garip kesen mallara tepki göstereblirler gerçi yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Beşiktaş kendi sahasında rekora koşar, ülke tarihinde a.madrid'e en fazla farkla yenilme rekorunu alır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 SeaGle said: Beşiktaş kendi sahasında rekora koşar, ülke tarihinde a.madrid'e en fazla farkla yenilme rekorunu alır bence. Bu laf dursun kenarda maç günü hatırlatmak amacıyla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 En fazla erciyes yemiş 5 tane. Bir alex değil, bir 8 hiç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 rekor değilde bence 0-0 uada 0-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 coooook zor ihtimal ama, olurda tur atlarsak renkli gözyaslarindan gecilmez buralari.. adamlarin ne derdi varms arkadas ulke takımlarnin avrupadaki basarialryla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Turu geçersek direk double rainbow moda gireriz burda. O MY GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 kazanırız büyük ihtimalle . ama galibiyet bize turu getirirmi o kadarını bilemeyeceğim. maçtaki atmosferdünyada ses getirir o akdar eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Kapalı alt'tayım bu sefer :D 1-0 olur gider gider atamayız kanser olur çıkarız diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 çift forvetli bir kadro istiyorum mustafa almeida 4-4-2 plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 hiç bir anlamı kalmadı bu maçın, beşiktaş futbol takımı bitmiştir artık. adalı aday olmuyor, y.karadeniz denen demirören yalakası ve onun adamları ele geçirecek beşiktaşı, demirören mikrobu federasyonda da yönetecek beşiktaşı kuduz herif, bir insan bu kadar nefret etmedim ben , adalının neden başkan adayı olmadığına dair yaptığı açıklama beşiktaş futbol takımının bittiğinin belgesidir. said: Mensubu olmaktan büyük onur duyduğum Beşiktaş Jimnastik Kulübün’ de As Başkan ve Futbol Komitesi Başkanı olarak 1,5 yıl görev yaptım. “Beşiktaş’ ın 1 kuruşunu boşa harcatmam” prensibi ile başladığım görevimi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettim. Bu süreçte camiamızın teveccühü, taraftarımızın sevgisi en büyük mutluluğum oldu. Beşiktaş Başkan ve Yönetimi’ nin istifa etmesi ve olağanüstü kongre sürecine girilmesi ile kendimi hiç hesabını yapmadığım başkan adaylığı sürecinde buldum. Camia ve taraftarlarımızdan gelen yoğun talep ve baskılar nedeniyle “Kulübümüz için neler yapabiliriz?” , “İçinde bulunduğumuz mali ve idari kriz ortamından nasıl çıkabiliriz?” sorularının cevabını aramaya başladık. Çalışma arkadaşlarımla BJK’ nın kısa, orta ve 5 yıl gibi uzun vade de borçlarını ve ihtiyaçlarını tablo halinde çıkardık. Şunu açık ve net ifade etmeliyim ki Beşiktaş’ ın mali ve idari sorunlarının bilinenden çok daha fazla ve ağır olduğudur. Sorunların çözümlenmesinde doğru yöntem belirlenmesinin çözüm yönünde önemli bir mihenk taşı olacağı gerçeği ile yüzleştik. Beşiktaş’ ın en büyük sıkıntısının camia da yönetime olan güven eksikliği ve çözüm odaklı fikir birliğine ihtiyaç olduğudur. 15 gün boyunca bununla ilgili sayısız görüşmeler yaptık. Beşiktaş’ ın sorunlarını ve çözüm önerilerimizi paylaştık. Beşiktaş camiasında bu konuda bizimle görüşen ve destek veren herkese duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederim. Bu süreçte dikkat ettiğim hususlar; çalışmalarımız sırasında şeffaf olmak, açık ve net konuşmak oldu. Biz kulüp için çalışmalarımızı sürdürürken gördüm ki kişisel hesaplar dönmeye başlamış. Ben, “Beşiktaş’ a maddi manevi katkı sağlayacak vizyon sahibi yöneticilere ihtiyaç var” derken karşıma “Benim şu kadar oyum var” diye çıkan karakterlerle karşılaştım. Beşiktaş’ ın bu kadar çözüme kavuşması gereken meselesi varken son günlerde ki gelişmeler benim yabancısı olduğum ibretlik kareler olarak hafızama kazındı. Bugüne kadar hayatımda hiç kimsenin emanetçisi olmadım, kendi bildiğim doğrulardan da şaşmadım. Büyük Beşiktaş camiasının ve büyük taraftarının benden ne beklediğini biliyorum ancak bu samimiyetsiz ve kaotik ortamda benim Beşiktaş’ a hizmet etmem ve faydalı olmam mümkün değildir. Mevcut adaylara ve bundan sonra aday olacak Beşiktaşlılara başarılar diliyorum. Beşiktaş camiası ve büyük taraftarı hakkını helal etsin, her zaman kalbimin onlarla olduğunun bilinmesini istiyorum. Saygılarımla, Serdal Adalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 maç sonrası şöyle bir manşet atacaktır muhtelen herhangi bir gazete: mağluptur bu yolda galip klasik yani, hiç değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 atletico rahat kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 tinu said: yalnız bu boğa olayına verilen tepki iyide, bizde de kurban bayramında binlerce koyun kesiliyor öyle bir gerçek varken boğalar öldürülüyor diye tepki vermek biraz komik kaçacak. ama biz binlerce kişi önünde hayvana işkece edilerken zevkten gülmüyoruz. doğru / yanlış kurban kesilirken bile tek harekette en az ne kadar acı verilirin peşinde bilinçli insanlar. Adamlar her ok saplandığında oley çekiyor. hayvanın dili dışarda o arenayı turlarken hayvana saldırmaya devam ediyorlar. eğer matadora zarar verirse zaten direk infaz. Boğaları öldürdüler diye de heykelleri dikiliyor gavatların. İspanya'da da müslümanlar var ve orada da kurban kesiliyor. Tabi bizdeki gibi otoparklarda değil mezbalarda kesilip, özel donduruculu arabalarda evine getiriliyor. Maça gelecek olursak, daha önceki konuda dediğim gibi Beşiktaş hiç bir rövanşta (hatırladığım kadarıyla) mucize gerçekleştirememiş tam tersi hep felakete neden olmuştur. Bu da nedense hep İnönü'de olmuştur. O yüzden hiç ama hiç umutlu değilim. Hee maçı izlerim de 2-0 olmadan da sevinemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Spor amaçlı hayvan öldürmek farklı birşey ya. Kıyaslamak pek akıl karı değil. Ha sokağın ortasında kaçırdıkları büyükbaşı yere yıkmak için tendonuna satırı sallayan sebepsizlere bakarak genellemeyin kurbanı. Neyse benim çok ümidim yok açıkçası maçtan. Belki diğer elemanlar Q7'nin cezalandırılmasıyla gaza gelip canla başla oynarlarsa kafa kafaya birşeyler olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Vip Üst D - 375.00 TL Vip Üst B-E - 300.00 TL Vip Üst A-F - 250.00 TL Vip Alt C-D - 250.00 TL Vip Alt B-E - 225.00 TL Vip Alt A-F - 225.00 TL Numaralı C-D - 200.00 TL Numaralı A-B-E-F - 175.00 TL Kapalı Üst - 120.00 TL Kapalı Alt - 100.00 TL Yeni Açık - 60.00 TL Eski Açık - 60.00 TL Yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 BiTcH_oFBaT said: Hee maçı izlerim de 2-0 olmadan da sevinemem Ben 4-0 falan olmadan sevinmem ya :) Küçük bi sevinç ardından hemen hüzün, klasik beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Esrk said: Vip Üst D - 375.00 TL Vip Üst B-E - 300.00 TL Vip Üst A-F - 250.00 TL Vip Alt C-D - 250.00 TL Vip Alt B-E - 225.00 TL Vip Alt A-F - 225.00 TL Numaralı C-D - 200.00 TL Numaralı A-B-E-F - 175.00 TL Kapalı Üst - 120.00 TL Kapalı Alt - 100.00 TL Yeni Açık - 60.00 TL Eski Açık - 60.00 TL Yuh! seyircinin hakki yeniyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 kapalı alt biletimizi aldık, tarih yazacağız inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar