tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gorunuyoz mu q7 yuzunden gıttı yıne bı mac daha, adam gerı gelmedi, cok bencil bu adam bir an önce gitsin yaaaaaa... iyi oluyor iyi insallah bir daha geri gelmez q7 de , sadece q7 ye kitlenmiş takımın ne halde olduğundan habersiz adamlar biraz farkına varır bazı gerçeklerin, artık q7 yok günah keçiside yok, takımda herkes boş boş gezerken, sadece koşan ama takıma zerre katkısı olmayan adamlar kral oluyorken sadece q7 yuzundenmıs gıbı hersey o yerın dıbıne sokuluyorken iyi olacak bu kadro dışı.. takımın kaleye 1 tane şutu var, bir tane organize atak yok, zaten olmasıda imkansız , burda dün q7 yerine holosko oynasın diyenler vardı, iyi oldu hatırlamışlardır holoskoyu, veli de yerinde oynadı süperdi 5 asist 12 şutla oynadı veli , veli varken q7 ye ne gerek var, veli koşuyor!!! çünkü koşuyor sadece koşuyor ama bu yeter tabi baska bir sey yapmasına gerek yok orta saha oyuncusu sadece koşacak yoksa öyle asistmiş pasmış golmuş felan, aaa ama gerçi eduya pası o verdi asist yaptı doğru, böyle devam..... hele bir hocamız varki evlere şenlik, adam takımın oyununu öve öve bitiremedi, gurur duyalacak oynamış bir de, ve o kadar aciz bir adamki q7 a.madrid maçında sahada olacakmı sorusa olmayacak diyecek kadar yüreği yok. ve bu adam bu takımı madrid maçına motive edecek birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tinu sen uludağsözlük'teki legend ahmet misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Q7 li bjk nin Q7 siz bjk ya karsi kazanma orani %17 daha az bu mac da dahil... Q7 fanlarini anlamiyorum adam kulliyen zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tarkandakiahtapot said: tinu sen uludağsözlük'teki legend ahmet misin? yok değilim legend ahmet kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o da senin gibi q7 fanboyluğu yapıyor, uludağsözlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 nscorp said: Q7 li bjk nin Q7 siz bjk ya karsi kazanma orani %17 daha az bu mac da dahil... Q7 fanlarini anlamiyorum adam kulliyen zarar. q7 fan ı değilim, sadece bir adama kitlenmeyen takımda q7 e gelene bir ton boş gereksiz adam varken, takımın başında teknik direktör yokken sanki sadece q7 suçluymuş gibi bu adamın linç edilmesi beni deli ediyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tinu said: tarkandakiahtapot said: tinu sen uludağsözlük'teki legend ahmet misin? yok değilim legend ahmet kim Bir Türk düşünürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 q7 besiktasın ve hatta tsl nin en yetenekli adamı da oynatmasını bilmek lazım. teknik direktör q7nin agırlıgını kaldıracak biri olmalı, su lafı etmeyi sevmiyorum ama fatih terim tarzı bi adam olmalı. her ne kadar terimi zerre kadar beyenmesem de disiplin konusunda cok iyi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 daum gelsin öyleyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Yalniz bjk golu yedikten sonra rustunun tavirlari...ozlemisiz ota boka itirazetmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 q7 kumda oynasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Carvalhal teknik olarak şu an için beşiktaşa yetersiz bence de, karakter olarak 10 numara adam gördüğüm kadarıyla. Maç sonu Quaresma sorularına verdiği cevaplar çok çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 niye kadro dısı kaldı quaresma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Oyundan alındı diye Atletico maçında kavga çıkarıp Carvalhal'ın üstüne falan yürümüş. Bazı gazetelerdeki haberlere göre bayağı ana avrat düz gidip krampon falan fırlatmış da, tabii o kadarı biraz uçuk kalıyo, o kadar detayını nereden biliyosun diye sorarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Rewendor said: Carvalhal teknik olarak şu an için beşiktaşa yetersiz bence de, karakter olarak 10 numara adam gördüğüm kadarıyla. Maç sonu Quaresma sorularına verdiği cevaplar çok çok iyi. aksine maç sonu quaresma sorularına verdiği cevaplar tam bir acizlik örneği, oynatmayacaksa korkmayacak evet oynamayacak diyecek, yada özür dilerse kadroya girer diyecek, yada oynatıcam diyecek, yani q7 sorularına böyle saçma sapan açıklama yapmaması tam bir acizlik, madem oynatmayacaksın sen bu takımın patronusun o zaman evet oynatmıyorum deme cesaretini gösteremiyor, zaten adam takımın oyunundan çok memnunum diyen taraftar da oynanan oyundan memnundur diyen bir adam , kaleye 1 tane şut çekmişiz koca maç , adam memnun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 maça gidemedim ama radyodan dinlediğim ve şimdi özetini izlediğim kadarıyla elimizden kaçırmışız beşiktaşı "helası olmayan stadımızda" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Cesaret değil kaliteyle alakalı bir şey o. Takımda olan takımda kalır, dışarı yansıtmamak erdemdir. Kaliteli T.D. ne olduysa takım içinde bırakır en fazla "bu teknik bir konu öyle karar verdik" der geçer. Tutup da ilkokul çocuğu gibi basına ağlayan, ego şişirmek için "kestim adamı oynatmıyorum" ya da "özür dilerse oynatırım" diyen teknik direktörün işi olmamalı kaliteli bir kulüpte. Sen medyaya herşeyi açıklarsan ne takım huzuru bırakırsın, ne otorite ne de karizma. Araya mesafeyi koymayı bileceksin. Medya başka kaynaktan öğrenirse öğrensin. T.D.nin duruşu önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Orduspor bile beşiktaşın hakkını yiyiyor ya. Demirören bi dur desin bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Rewendor said: Cesaret değil kaliteyle alakalı bir şey o. Takımda olan takımda kalır, dışarı yansıtmamak erdemdir. Kaliteli T.D. ne olduysa takım içinde bırakır en fazla "bu teknik bir konu öyle karar verdik" der geçer. Tutup da ilkokul çocuğu gibi basına ağlayan, ego şişirmek için "kestim adamı oynatmıyorum" ya da "özür dilerse oynatırım" diyen teknik direktörün işi olmamalı kaliteli bir kulüpte. Sen medyaya herşeyi açıklarsan ne takım huzuru bırakırsın, ne otorite ne de karizma. Araya mesafeyi koymayı bileceksin. Medya başka kaynaktan öğrenirse öğrensin. T.D.nin duruşu önemli. ben katılmıyorum, oynatmıyorsa yada kafasından sıldıyse bunu acıkca soylersın, kımsenın kafasında soru işareti kalmaz, ne taraftarda ne futbolcularda, esas böyle üstü kapalı konuşarak , basına malzeme veriyor. net tavrını ortaya koyamadığı için. neyse zaten bu adamın teknik direktör olmadığını anlamak için sırf bugun maçtan sonra , oynan futbol hakkında yaptığı yorumu dinlemek yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bence ona carvalhal karar veremiceği içn öyle konusuyor cıkıp q7 bundan sonra forma giyemicek dese sonra oynatmak zorunda kalır vs bunun yönetimi var sonuçta. belki akıllanır ceza niyetine öyle birşey yapmıştır.playoffa derbiler olcak hepsinde oynar q7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 muhtemelen, zaten a.madrid maçında quaresma sahada olacak büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tinu said: ben katılmıyorum, oynatmıyorsa yada kafasından sıldıyse bunu acıkca soylersın, kımsenın kafasında soru işareti kalmaz, ne taraftarda ne futbolcularda, esas böyle üstü kapalı konuşarak , basına malzeme veriyor. net tavrını ortaya koyamadığı için. neyse zaten bu adamın teknik direktör olmadığını anlamak için sırf bugun maçtan sonra , oynan futbol hakkında yaptığı yorumu dinlemek yeter. Futbolcuya söylemiştir zaten net kararını. Bunu basın üzerinden yapması hiç yakışık almaz. Çağrır odana söylersin, ya da antrenmanda konuşur söylersin. Özel meseleler bunlar. Taraftarın da kafasında soru işareti kalmış kalmamış onu ilgilendirmez ki, onun işi değil taraftarın soru işaretlerini silmek. Güçlü bir duruş için bu kararları basından uzak kendi aranda bildirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Fernandes 2 ay kadro dışı bırakıldı nasıl geri döndü. Bir kelime dahi etmedi. Şımarık adamları bu yüzden sevmiyorum. Hayvan gibi kilo aldı Quaresma bu sene. kendisine de bakmıyor. Kötü oynayınca oyundan alınınca da hemen itiraz. 2 maç 2 hareket yapacak diye kalmasının anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar