NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 konsol dünyasına bende girem diyorum (sağ ayakla) ps3 almak için sizce geç mi kaldım? nereden almalı nelere dikkat etmeli move zımbırtısıyla beraber almayı düşünüyorum yurtiçi mi yurtdışı mı almalı ucuzu nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sen mühendis adamsın aga, seni mobil cihaz olarak casio fx-82ms paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 lol natural display varken 82ms ne ? http://edu.casio.com/products/ntd/fx991es/images/closeup_fx991es.jpg Edit: Bu arada bence geç kaldın az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 fx-82es var ayıpsın :D biliyorum geç oldu ama alam diyorum yeni konsol çıksa zaten alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 SeaGle said: Sen mühendis adamsın aga, seni mobil cihaz olarak casio fx-82ms paklar. çocuk oyuncakları ile oynamayın adam gibi alet kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Bu ne lan, tetris mi oynuyoruz mühendislik mi yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 möhendiz dediğin işlemin yarısını kafadan yapar! olm trollemeyin lan zaten topaklarım ilgi görmüyo T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 türkiyeden ps3 al oyunlar pahalı, bunu düşünerek al. avrupa amerikaya göre daha pahalı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ps3te oynama değer oyunlar ucuzladı zaten ya adam onları oynayana kadar yenilerde ucuzlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 aynen öyle eski oyunları alıp oynucam yıllar yılı içimde kalıp oynuyamadıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Deathblade said: lol natural display varken 82ms ne ? http://edu.casio.com/products/ntd/fx991es/images/closeup_fx991es.jpg Edit: Bu arada bence geç kaldın az. şöyle bir mesaj olmazsa olmaz dedirtti hey allam devam edenler de askerde nöbet üstüne nöbet tutarlar umarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bi dk lan limit integral hesaplıyabiliyor muyduk bu aletlerle!!ulan kaç sene matematikten boşuna kalmışım NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 nası mühendissin abi sen eliyle integral hesaplayan mı kaldı anca bilim adamları hesaplıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Benimki 4.dereceden kök bile buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Benim ki çıkartıp masaya vuruyor sonuçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 senko said: SeaGle said: Sen mühendis adamsın aga, seni mobil cihaz olarak casio fx-82ms paklar. çocuk oyuncakları ile oynamayın adam gibi alet kullanın sınavı kendi yapıyormuş bu diye duydum, masaya bırakıp kahveni yudumlamak kalıyormuş geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 istersen hocaya gidip not itirazı bile yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 é tuşu bile vardır bunun, konsol da açıyordur şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar