DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ulan sanki geç ölseniz bi bok olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Sam said: en güzeli su. ne mutlu bana ki sevemedim kola filan heh. şu aralar boğazım pek sağlam olmadığı için kolayı kıstım bikaç gün önce, sırf su içiyorum çok da süper oluyor aslında. her gün bir sürahi dolusu su bitiriyorum nerdeyse o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 su böbrek taşı yapıyor alışkın değilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 yıllar önce vücudumu her şeye hazır olması için eğittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/bk/zBK357174HJ142_250.jpg of çölde su buluyorlardı da ne eziyet çekiyordu konyakçı, içemiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 vatansever çelik bilek var bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 redbullu çok içince, alkolle karıştırınca falan? neye ne ne kadar etkisi. arada yapsan olur mu, sık sık yapmaktan kaçın mı, hiç yapma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 biri demiş önceki sayfalarda da oradan aklıma geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 çok zararlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 içince 10% kalp krizi riski olduğunu düşün. normalde de birşey içmeden kalp krizi riskinin 1% olduğunu düşün. öyle düşününce pek etkilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 bir de karıştırınca o %20 falan olur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kalp krizi riskinden daha büyük zararları var, mesela kafan çok güzel olmasına rağmen uyutmamak, insana yatağından kalkıp saçma sapan dans ettirmeye yetecek kadar enerji boostlamak fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 evet abi kalp krizinden çok daha büyük zararlarmış cidden -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 ABİ SU FENA YA. ÇOK İYİ OLM SU. HEP SU İÇELİM furkan sana diyom. yarın oku burayı da gül sdklfjsfkljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: kalp krizi riskinden daha büyük zararları var, mesela kafan çok güzel olmasına rağmen uyutmamak, insana yatağından kalkıp saçma sapan dans ettirmeye yetecek kadar enerji boostlamak fln. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 DoruK said: ulan sanki geç ölseniz bi bok olcak arkadaşa plaketini verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 NeoStyle said: forgiver said: meyve suları farklı sanki çürümüş meyvleri dayıyorlar asitle bundan 7-8 yıl önce bir gün akşehirdeyiz, vişnenin ve kirazın bol oldugu ve iyi kirazları olan bir yerdir, ilçenin merkezinde çeşitli meyve suyu fabrikalarının mal alım yerleri vardı.. geziyoruz öyle meysu, ersu,pınar,cappy gibi firmalar 1. kaliteleri alırken dimes nerde çürük çarık mevye var onları alıyordu o dimes şimdi almış yürümüş parçacıklı meyve suyu işine falan da girmiş kendimi bildim bileli her yaz meyve bahçesindeyim desem yeri, yaklaşık bi 25 senedir her sene meyve suyu fabrikalarına meyve satıyoruz. sezon açılışına doğru fiyatlar açıklanır, piyasalık ve suluk olmak üzere 2 kaleme ayrılır meyveler. piyasalık olan iç pazara gider, haller aracılığıyla büyük şehirlerde vs. pazarlanır son tüketiciye. çürük, kurtlu, altına dökülen, kurumuş meyveler kasalardan ayıklanır, ayrı kasalara aktarılır. meyve suyuna da bunlar gider sadece. kayısı ve vişne satıyoruz biz, her ikisi için de durum aynı. ha meyve suyu içiyor muyum? yıllarca içmedim dışarda. Geçen sene durum değişti gerçi, piyasaya ayrı almayı bıraktılar, ne var ne yoksa hepsini meyve suyu fabrikaları aldı. 11 yıldır falan da komik fiyatlarla çalışıyorlardı, geçen sene ilk kez insani fiyattan meyve alımı yaptılar. 30-60 kuruş arasında bi fiyattan alıyorlardı suluk vişneyi mesela yıllardır, kayısı vs. aynı, 1 lira fiyatı hiç göremedi garibim. geçen sene vişne 2+ lira gibi tarihinde görmediği fiyattan alım gördü, ama kimsede vişne yoktu o ayrı. bu seneki vişne sularını gönül rahatlığıyla içebilirsiniz, ama önceki senelerde içtikleriniz için aynı şeyi söyleyemiyeceğim. dimes, aroma, meysu hepsine sattık bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 iyi güzel birşeyler yazmışsınız da. Rengini veren maddede diyor rengi öyle olmasa o madde katılmasa ne olacak, gerçi kola mola içmiyorum artık kafeinin özüne döndüm direk kahve çekirdeğine abanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sidik rengi oluyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 redbull alkol kalbe yükleniyor, (biri damarları gevşetip damar hacmini arttırıyor, diğeri de kalp kasılma hızını & gücünü arttırıyor, mühendis adamlarsınız matematiğini yapın işte ;) ) o an götürür diye bi olay yok zaten redbull alkolsuz gitmiyor :) , sadece yarın öbür gün dava açılırsa biz uyarmıştık demek için yazdıkları bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 öf nasıl bir kara cahil başlığıdır bu böyle? lan bir bardak kolada 365küp şeker varmış, içmeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 abi yazının sonundaki cümle ne kadar güzel, You know, sodas made with actual sugar and no ingredients that I can't pronounce without spitting on whoever is in front of me and sounding like an imbecile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 şişenin etiketinde en altındaki ufak harflerle yazılmış "çok içmeyin lan hayvan mısınız" ı okusaydınız derler o zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 kola ne ya köylü müsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 oldum olası sevmedim. dişleri de çürütüyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar