Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Sam said: şiddetlik ne var ki videoda? göstericiler çuval gibi bırakır kendilerini zaten, kollarından tutup götürdüler işte birşey yok. dünyanın her yerinde aynı. polisin yapması daha normal ben sivil bir kadının hışımla göstericilerin koluna girip onları iteklemesinden bahsediyorum. sivil kıyafetli iki kadın var orda bunu yapan ama sivil polis de olabilirler. değillerse ama allah belalarını versin. 0.07de var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kadın sivil polis işte onlar da, zaten direk kolu arkaya kıvırma yani default polis hareketini yapıyor onlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 olabilir evet ben de olasılıklar üzerine konuştum zaten heh eğer o sivillerin arasından (bi iki tane daha var) sivil polis olan yoksa allah belalarını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 üç kere beddua ettim yeter sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Boşa beddua ediyosun:D Öyle sivil araya karışıp adam alamaz, onu da alırlar merkeze o zaman sen necisin karışıyon diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bir kaç kişi inanıp gelmiş işte. Heyecanlı gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 lan vaaay vaaay derken ağzının ortasına çakasım geldi resmen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Aptal kadin kapanir diyerek cikip aynisini yapsalar dayak yemeyi birak oldururlerdi. ileri demokrasi cok yasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hic guzel ciplak gormemis bunlar galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 samaella said: 2. kalite gelmiş buraya ya memeler falan yok kızlar combata gireceklerini biliyorlardı heralde ona göre gelmişler,büyük memeyle zor olurdu. DynamicK said: Aptal kadin kapanir diyerek cikip aynisini yapsalar dayak yemeyi birak oldururlerdi. ileri demokrasi cok yasa. dayaktan öldürüp cesedi gözaltına alırlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aquila said: hic akıllı ciplak gormemis bunlar galiba. bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 aklin bi etkisi yok ciplaklik uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 adamlar mantık terk aslında. "Bir kadın soyunuyorsa aptaldır"ı "aptal kadın soyunur"la denk sanıyorlar. Ziyadesiyle dünyadaki tüm aptal kadınların soyunduğunu iddia ediyor aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Löl, soyunmak tercih meselesi, bir çift meme bu kadar prim görüyorsa ve kadında bunun farkındaysa ve bunu kullanıyorsa aptal değil akıllı kadın demek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Dünyadaki tüm aptal kadınlar soyunsaydı meme görmekten bıkardık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ahaha videonun sonunda "bir saniye açılın ben avukatlarıyım" diye giren adam süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ardeth said: olabilir evet ben de olasılıklar üzerine konuştum zaten heh eğer o sivillerin arasından (bi iki tane daha var) sivil polis olan yoksa allah belalarını versin Sivil Polis olmama olasılıkları yok belli yani takibe almışlar sonra da soyundukları an götürüyorlar.Kadınların çoğunluğu oluşturduğu eylemlerde illa kadın sivil polisler oluyor,olmayan bir eylem görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Ciplaklar plajinin birinde 70 yasinda babaannem yasindaki kadinin memelwri aklima geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cCc Bir Kaç İnanmış İnsan cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 samaella said: eylemcilerin bu Türkçe pankartı okuyup , anlayacağına inanmak ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 eylemciler için açılmamıştır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar