applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Red said: braga yine tokatlıcaktı abi ztn.o eleman kırmızı kart görmeseydi ilk maçta 2. maç gibi olurdu beşiktaşta q7 çabalar biraz ama atletico acımaz. ha teyzemin sakalı olsaydi diyorsun yani ?? sonra biz fernandes olaydi acımazdık diyince, böşöktasın hökku yönduuu oluyor.. hayat size güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ya şans beşiktaştan yanaydı herturlu.biraz halamın pipisi muabbeti igib olsada öyle. kusura bakmayında braga 2. maçta bile turu getiriyordu azıcık kazma olmasalar. atletico da diego falcao falan var.öyle şans ile tur gelceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hiç skor tahmini yapmam ama içime doğdu bu sefer 3-1 gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ayni maci izlemedık o zman red kusura bakma yani, 11-11 oyunda adamlarin 1 tane tehlikli atagi var mi, oha bu nasl kacar dedgmz bişey,cenkin cıkarttgı top fln.. gayet oyunu kendi sahasnda kabul edip,kontra atakta iyi olan takıma kontra fırsati vermeyip sete yaydı oyunu carvalhal ve kazandi.. haa sen adamin dogup buyudgu futbolu ögrendgi takımı ondan cok tanırım diyorsan bilemicem.. ama 10 kişi kaldılar o yüzden kazanldi demek,o hocanin emeklerne sahadaki adamlara ayıp, 2.maça gelirsek 2-0in avantajıyla,oyunu kendi sahamda kabul ediyim gol için acık vericekler q7 ile pozisyon bulur atarsam atarm atamazsam da 0-0 a baglarim diye cıktı sahaya.. ki tutmadgni görnce daha 30da degstrdi taktgni pozisyonlara girmeye basladi, sırf almeida 3 tane %100lük gol kacirdi... braga cok über top oynadi 11-11 kende atılnca sıctılar gibi anlatmak epic biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 avantajlı bir skorla döneriz istanbula umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yok ben ilk maç braga süper oynadı demiyorum ama.ortada giden bi maç vardı.kırmızı karttan sonra 2-0 oldu hani braga 5 liodu demedim sdfs.erken 10 kişi kaldılar ama 2-0 a rağmen 2. maç kendi evinde turu veriyordu.yani bu futbolla atletciyu elemesi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yok bu futbolla elemesi zor degil; imkansiz direk sdfsf trabzon macndaki acıklari verirsek liverpool halt etmiş olur o kadar diyorum :D ama şunu da biliyorum, oyunu kendi sahamzda kabul edicez yine, pozisyona da gireriz gol atabilrz belki, banko 1 tane saglam hata yapıp yeriz gibi geliyor 2-1 acıkcasi benm fikrim (bunu yazarken beşiktas'in avrupada farklı oynamasni göz onuna aldm dogal olarak) fenerin zico zamani gibiyz ligde baska avrupada baska.. o yüzden biraz ümidim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Egemen 2 haftadır Falcao'nun videolarını izliyormuş. Tünelden bile onu marke ederek çıkabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 http://www.footballuser.com/formations/2012/03/355543_Besiktas_JK.jpg çıkması beklenen 11, defans dörtlüsü kesin gibi birşey atletico madrid'de thiago'da yokmuş. Vurup geçmek için çok iyi fırsat, inşallah değerlendiririz. Değerlendiremezsek bile fark yemeyelim de ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 almeida yokmuş. o değilde, veli'yi guti'nin yedeği diye aldık, sol bek oldu herif. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 almeıda ıspanyaya gtmedı abı naptn sen .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 almeida yoksa beşiktaşın şansı %20 artar sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi diyorum ya işte tam bir park ji-sung her yerde oynuyor, işini layığıyla yapıyor. Her takıma lazım bir adam cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 applev0dka said: almeıda ıspanyaya gtmedı abı naptn sen .d oha yanlış istihbarat, kim var değiştirelim onu hemen sadf Pektemek varmış evet, o dandik defanslarında gençlerdeki gibi bir performans gösterse pektemek yeter, http://www.idealkadro.com/mac/884400-atletico-madrid-besiktas şuradan verelim kadroyu o zaman asdf edit: burada da defansta ekrem var solda, veli hayal edin asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 geyik carlos forvetsiz çıkar bence yine solda iso oynar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Bjk yi pek takip edemiyorum bu aralar ama Simao nasıl beyler? performansı ne durumda?. Ne zaman denk gelip maçınızı izlesem. Bu adam buraya yatmaya gelmiş yeaa. diyorum içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 5-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 simao bitik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Gol atarsa sevinmicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 çok da fifi. atsın da... bizimkiler fena gaza gelmiş yalnız http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418106_341818352527455_289796117729679_955876_541011204_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu nası mal bi resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 çok başarılı. egemen in sol eli uzakta olduğu için falcao nun kafasının boyutunu küçültmüşler. zekice hazırlanmış bir görsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yalnız a.madrid yatacak gibime geliyor eksikler yüzünden, darbeyi istanbul'da vurmayı planlıyorlar. Bu maçta gol yememeye kasarsak iyi sonuçlar alırız gibime geliyor. Gelecek maç deplasmana da çıkacak olsalar tam kadro çıkacaklar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar