Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Yıllardır yazdığım herşeyi Garamond ile bastırıyorum, biraz farklı fontlara açılayım dedim ama, var mı önerdiğiniz güzel serif? Sans ne kullanıyorsunuz? Nedereyse hiç özel tercihim yok o konuda, Arial kullanırdım, şimdi Droid Sans kullanıyorum. Bazen de Ubuntu. Ama Ubuntu'yu sadece ekranda kullanıyorum, basınca çok resmiyetsiz ve çocukça duruyor Monospace olarak yeni Ubuntu Mono süper bence. Bu üç tipe bağlı kalarak (Sans, Serif, Monospace) bildiğiniz güzel fontları sorayım dedim. Serif'i baskı kalitesini düşünerek söylerseniz daha iyi olur, Garamond mesela ekranda güzel görünmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Times New Roman. Ne ben uğraştım ne de başkaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Related: http://inspirationlab.files.wordpress.com/2010/04/infographiclarge_v2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 comic sans criminal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Oradan hatırladım, Caslon da imba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://i.imgur.com/HhcAd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 calibri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Frutiger, gill sans, neo sans, helvetica Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 courier valla en karakterli yazı tipidir kendisi diğer yazı tipleri gibi kaypak değildir ilgili yazdığında 6 harflik alan dolduruyor ya bonomo yazdığında da 6 haflik alan dolduruyor büyütmüyor kelimeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Cd- said: Related: http://inspirationlab.files.wordpress.com/2010/04/infographiclarge_v2.png Kitap yazcam diye başlayıp Baskerville'e gidebiliyosun lan burda öyle iş mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ayrıca times new roman yani fantastikleşmeye fonttan kendinize tarz yapmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 photographer said: courier valla en karakterli yazı tipidir kendisi diğer yazı tipleri gibi kaypak değildir ilgili yazdığında 6 harflik alan dolduruyor ya bonomo yazdığında da 6 haflik alan dolduruyor büyütmüyor kelimeyi O dediğin monospace olayı ama, Ubuntu Mono mesela en iyisi bence o türde, yeni çıktı daha: http://imgs.abduzeedo.com/files/ffff/120/ubuntu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 monospace de sampiyon "monaco" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://luc.devroye.org/TDC2006--RobertSlimbach--GaramondPremierPro.png Bastırınca Times New Roman'dan çok daha iyi görünüyor bence. 500 yıllık font zaten kendisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Monaco dar geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 gerge türkçe karakterleri destekliyor mu o font ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 helvetica bukalemun gibi heryere her ortama uyum saglıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Garamond? Evet. Geçen Türkçe bir eleştiri için kullandım son: http://i.imgur.com/57KIb.png Bastırınca çok daha iyi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mouse Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ebrima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 verdana severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Verdana gibi generic bir humanist'i seven Optima'yı çok sever derim öyleyse. Ebrima ile Segoe'nin farkı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bi insan niye yazı tipi sever ki? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 is yerinde tahoma kullaniyorum ben, ama boyle mesela gmail in icinde de olan fontlari seviyorum. hani sadece linux veya windows veya mac spesific olmamali. calibri yi o yuzden kullanmiyorum, trebuchet severdim eskiden onu da sevmiyorum artik. Segoi midir nedir onun semi bold u var o cok guzel mesela veya script i.. ama gmailda yok.. lucida console u cok severdim mesela. ama o da yok baska yerlerde.. onerilere bende acigim sahsen ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Verdana 10 since 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar