Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe vs Galatasaray | 17 Mart - 20.00

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

olay olsa 3-5 çapulcu dersiniz, olmasa fener taraftarı ordaki kötülemeyin dersiniz. olmaz tabii de, gs30. dakikada 4-0 öne geçti diyelim, bana taraftarın sahaya inmeyeceğini söyleyebilir misin? hazırlık maçında sahaya inip takıma ceza aldıran taraftar? hani basketbol maçını bile 10 sayı geri düştünüz diye araya sokan oyuncularına can güvenliğinden şüphe ettiren taraftar? he kötülemeyelim, ateşli taraftar diyelim madem.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

böyle içimde acaip bi gaz var.geliyoruz ulan metrobüsle geliyoruz ezmeye geliyoruz diye bağırmak istiyorum.ama sonra geçiyor ahhaha

o umutlar lincolnun attıgı golden sonra 4-1 olunca gitti bende
asdhgasd aynen bende öyleyim.böyle bi gaz geliyor sonra aklıma 4-1 biten maç geliyor ve tüm gazımı kaçırıyor :(

en son o maçta çok pis gaz olmuştum.hatta lincoln gol atınca sevinçten televizyona terlik atmıştım
Sosyal ağlarda paylaş

yine "sizde yapıosunuz ama" muabbeti yapıosun diceksinizde siz sütten çıkmış ak kaşık mısınız abi nedir bu rahatlık anlamıyorum ki? sen git bütün stad 90 dakika boyunca oyuncuların (kendi oyuncularında dahil) can güvenliğini tehdit et sürekli yabancı madde atarak sora başka zamanki bi derbiden önce "4 0 olsa taraftarın inmiceğini garanti edebilir misiniz" diye sor.

http://www.youtube.com/watch?v=0lBnCCnbI9k

hadi gelinde buna münferit diyin. hadi 3 5 çapulcu diyin buna. he tabi kötülemeyelim sizin yaptıklarınız söylemeyelim. çünkü burda konu bizim taraftar di mi? üzgünüm ama ben derbi maçlarına bakarım önceki. hazırlık maçındaki ortam ayrıydı. takım dağılmıştı, yönetim daha yeni içeri girmişti, haber kanalları sürekli bizle uğraşıp olmayan olayları yalan yanlış şeylerin haberlerini yapıp taraftarı galeyana getiriyolardı. ha yapılan %100 yanlış ama en azından sadece karşı takımın başarısı ve rakibe olan nefret yüzünden karşı takıma (arada kalan gslilerde var tabi) metal para, dolu su şişeleri (milyon tane) yada rakı şişesi atmadık.

bu sene playoff'ta olduda deplasmandaki gs maçından önce biz şampiyonluğu garantiledik diyelim. bana aynı şeylerin yaşanmicağını garanti edebilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

evet evet biz(!) sahaya su dolu şişe attık, siz de o sebepten sahaya inip gsli futbolcuları dövme hakkına sahipsiniz. sonra da "yapılan 100% yanlış ama siz de bunu yaptınız" gibi abuk bir açıklama getirirsiniz yine. basketbol maçında 1 saat boyunca arkasını dönüp taraftarla gözgöze gelmemiş oktay mahmuti'nin kafası yarılıyor adam sesini çıkarmıyor. 3 metreden adamların kafasına bi ton materyal atılıyor. sen ise fenerli basının trollüne gelip 5 maç ceza alacak olan taraftarın sahaya koltuk meşale su atmasını süylüyorsun. her taşkınlıkta o gün tekrar geliyor önümüze.

yahu bu ülkede stadyumda ses bombasını mondragon'un yanında patladıktan sonra duymuşuz, siz hala o 5 maç ceza aldığımız maçı futbol tarihinin en kara lekesiymiş gibi ısıtın getirin önümüze. ama doğru biz de yaptık, siz de yapma hakkına sahipsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız o maç harici olaylı bi samiyen maçı yok bildiğim kadarıyla.

ttarenada 50 bin kişi önünde ilk fener maçımızda 1-0 dan 2-1 yenilmişiz olay cıkmamış mesela

o koltuk atılan maç fenere yenildğimiz için olmadı.yönetime tepkiydi falan filan fener maçı uygun maçtı sadece
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

hep bir 'başka' suçlu, bi bahane var zaten. fb içinde gs içinde. iki tarafta yapmış bazı şeyler sütten çıkmış ak kaşık değil kimse orası belli.
kadıköyde 4-0 yenseniz bizi şahsen ben maç sonu ayakta alkışlarım. sonra gider yastığıma kafamı gömer ağlarım.
sen shaktar maçında sahaya da inmezsin, o lafın kime olduğu belli. senden benden bahsetmiyoruz burada. benim yıllardır bir çekincem var zaten fenerbahçe deplasmanlarında. en son söz ettiğim basketbol maçında bayağı tedirgin olmuştum birine bir şey olacak diye. o adamların ayarı yok çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahaha sen git okadar yazının içinde olmayan bişiyi anla(!) sora onun üstüne bişiler yaz. komiksiniz yahu. yazdığım şeyin neresinde "siz yaptınız ozmn bizde ineriz sahaya" lafını çıkardın bilmiyorum. yanlış anlıyosunuz (daha doğrusu anlamak istemiyosunuz) sora gelip hedö hödö yapıosunuz burda. ne diyelimde sizi rahat ettirelim. bütün fenerbahçeliler çapulcu, fanatik, katil olma potansiyeline sahip manyaklar desek yeter mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

yalnız o maç harici olaylı bi samiyen maçı yok bildiğim kadarıyla.

ttarenada 50 bin kişi önünde ilk fener maçımızda 1-0 dan 2-1 yenilmişiz olay cıkmamış mesela

o koltuk atılan maç fenere yenildğimiz için olmadı.yönetime tepkiydi falan filan fener maçı uygun maçtı sadece

e ozmn shaktar maçıda shaktar'a karşı değildi o sırada olan olaylara karşıydı. demekki olabiliyo böle şeyler. daha farklı yerlere mesaj göndermek için aşırı şeyler yapabiliyo taraftarlar. ben bunu anlatmaya çalışıyorum. ama şu 2007'de ki maç hiçte öle protesto falan için değildi. tamamen birilerinin kafasını yaralım birilerinin canı yansın diyeydi. sen bu amaçta arada kendi oyuncularınında canının yanmasına göz yumabiliyosan ztn dicek bişi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

sene 2012 hala futbol takımlarının insanların karakterlerini etkilediğini düşünenler mi var?

adam puştsa hangi takımı tutarsa tutsun puşttur. küfür de eder, adam da bıçaklar, sahaya ericcson gh688 de atar.

fenerliler şöyle gsliler böyle deyip ciddi ciddi tartışmak cidden boşuna.

bu takımlar değişik etnik kökenlere hitap eden takımlar değil ki fark olsun.

kardeşin biri fenerbahçeli diğeri galatasaraylı. daha hala neyin tartışması bu?
Sosyal ağlarda paylaş

fener taraftarı iyidir güzeldir.
biz nasıl adamları küfürsüz olaysız misafir ettiysek onlar da aynı nezaketi gösterecektir. topumuzu oynayıp geleceğiz sakin sakin.
basket maçında olanlar tesadüf, orada yaşananları fb taraftarına yıkamayız. :)

dediğim gibi. tt arenada nasıl temiz ve düzgün oynandıysa kalkedonda da olaysız maç olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aykut'un hinlik pesinde olup sari kart cezalarini sifirlama cabalari Galatasaray maci icin
--------
Fatih Terim'in 4 sari kart sinirinda olan onemli oyuncularini 90 dakka oynatmasi.

Psikilojik savas kazanilmistir zaten. Simdi sira futbolcularda.

Dipnot: Bu olay aslinda iki takimin hedeflerini acikca ortaya koymustur. Cantona'nin belgeselinde de izledigimiz gibi; Galatasaray'in hedefi sampiyonluklar, Turk olmayan takimlari yenmek, Avrupa kupalaridir. Fenerbahce'nin ise Galatasaray'i yenmektir. Iki takim arasinda ki maclarda motivasyon ustunlugu ve istatistiklerin bu kadar abuk subuk hal almasinin sebebide budur.

bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

Aykut'un hinlik pesinde olup sari kart cezalarini sifirlama cabalari Galatasaray maci icin
--------
Fatih Terim'in 4 sari kart sinirinda olan onemli oyuncularini 90 dakka oynatmasi.

Dipnot: Bu olay aslinda iki takimin hedeflerini acikca ortaya koymustur. Cantona'nin belgeselinde de izledigimiz gibi; Galatasaray'in hedefi sampiyonluklar, Turk olmayan takimlari yenmek, Avrupa kupalaridir. Fenerbahce'nin ise Galatasaray'i yenmektir. Iki takim arasinda ki maclarda motivasyon ustunlugu ve istatistiklerin bu kadar abuk subuk hal almasinin sebebide budur.

bu kadar.

ahahahhah evet. haşmetiniz altında ezildik.

ilk yarıdaki derbi öncesi haberi: http://www.haberler.com/derbi-oncesi-iki-sicak-gelisme-3175554-haberi/

"Teknik direktör Fatih Terim'in, sarı kart ceza sınırında bulunduğu için Gençlerbirliği maçında riske etmediği genç Semih Kaya'ya, sarı kart cezası biten Ujfalusi ile birlikte savunmada yer vermesi"

PSÖKÖLÖJÖK SÖVÖŞ KÖZÖNÖLDÖ BÖYLÖR
Sosyal ağlarda paylaş

Semih oynadı yav Gençler maçında. Ben mi yanlış gördüm. Neyse konu o değil.

Son 10 yılla, bu sene arasındaki en büyük fark, ilk defa Galatasaray'ın büyük maç oynamayı bilen yabancı oyuncu topluluğuna sahip olması. Biz hiç bir yabancımızdan adam gibi verim alamadık Fenerbahçe maçlarında özellikle deplasmanda son yıllarda (hatta buna Arda, Hasan Şaş gibi üst düzey yerlileri de katalım-Fener'in yerlilerine kıyasla), ama Fener'in kıçıkırık yabancıları bile hep über oynadı. İlk maç gösterdi ki bu sene durum biraz farklı. Yeneriz, yeniliriz demiyorum, herşey olabilir, Fener'e Kadıköy'de yenilmemiz çok ekstrem bir durum değil, ama bu takım yenilsede kolay kolay dağılmaz. Ben fark yese bile gider şampiyon olur diyorum.
Fener yenemezse eğer ama Playoff'a filan gerek yok, hele ki yenilirse...
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

valequenta said:

--------

bu kadar.

ahahahhah evet. haşmetiniz altında ezildik.

ilk yarıdaki derbi öncesi haberi: http://www.haberler.com/derbi-oncesi-iki-sicak-gelisme-3175554-haberi/

"Teknik direktör Fatih Terim'in, sarı kart ceza sınırında bulunduğu için Gençlerbirliği maçında riske etmediği genç Semih Kaya'ya, sarı kart cezası biten Ujfalusi ile birlikte savunmada yer vermesi"

PSÖKÖLÖJÖK SÖVÖŞ KÖZÖNÖLDÖ BÖYLÖR

Haha ben de sandim ki harbiden yamulmusum. Habere baktim fos cikti lol.

Neymis Kazim'i oynatmamis gencler macinda. Bir de Semih'i.

vakit harcamadim cok onemli degil Semih'i oynatmis olup olmamasi, benim soylediklerim bu hafta icinde yasadigimiz seyler ve gercekler ama yine de ilk google search'te cikan sonuc Semih'in kadroda bulundugunu gosteriyor. Muhtemel 11 tabi, belki oynamamistir.

link

http://www.sporhaberleriniz.com/genclerbirligi-galatasaray-maci-kadrosu-son-durum-muhtemel-11-15866h.htm

MÖKÖKÖ LÖL. Ö leri de senden kopyaladim klavyemde yok bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...