barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 toggie said: poopla said: ben rage olmam kolay kolay 2 senedir hon oynuyorum. yahu herseyi gectim de BUNELAN? sinirlere zarar filan demek istemiş. artık taş gibi sinirlerim var demiş sanırım. böyle yorumladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 escape said: ne ua forumu tatar kendine gel bi. emin ol bu forujmda hiçbi galatasaraylı bu tarz tartışmaları "başlatacak" kişilikte değiller. muhakkak bi fenerli arkadaşımız sevgili kardeşimiz 6-0 hehehe tarzı bi post atmıştır ondan sonra büyümüştür bu şekilde. sigil in o swf yi koyması cok normal bu kdart laftan sonra Daha topikin ilk postu zaten oyle sonrakilere gerek varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 escape said: ne ua forumu tatar kendine gel bi. emin ol bu forujmda hiçbi galatasaraylı bu tarz tartışmaları "başlatacak" kişilikte değiller. muhakkak bi fenerli arkadaşımız sevgili kardeşimiz 6-0 hehehe tarzı bi post atmıştır ondan sonra büyümüştür bu şekilde. sigil in o swf yi koyması cok normal bu kdart laftan sonra Bu ne şimdi ya insanlar tuttukları takıma göre kişilik ve karakter sahibi mi oluyor ve mesajından anlaşıldığı kadarıyla tartışmaları hep Fenerliler mi başlatıyor? lol sen takım tutma olayını fazla ciddiye almışın bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 antu ile ua forumu bir tutanlar var. sfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 hayır kimseye karakter kişiklk şeyi yaptıgım yok, ben düzgün fenerbahçeli de tnaıyorum mal galatasaraylı da tanıyorum, ama dediğim gibi ben "bu forumdan" bahsediyorum. tpiğin ilk postyu zaten tartıoşma cıkarmaya yönelik sende görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Böyle giderse maçtan önce kilitlenen maç başlığı ünvanını alacak topik sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 "Tatar Ramazan" said: di mi ya konuyu siz sirke çevirip bölümü Ua forumu yapınca güzel, biz karşı video ekleyince nerde seviye seviye nerde Konunun ilk mesajina bakarsan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 daha fazla vurmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 evet vurmayın Selçuk vursun lol http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/23634_10150162474675370_775335369_11704001_2637044_n.jpg http://www.sendikalhaber.com/haber/galatasaray-yenildi-terim-cildirdi-18082011010148050587218.jpg http://1.bp.blogspot.com/_0n5xMCOmYQ4/ScM0NE1XYTI/AAAAAAAAJ7U/Tqf6aOV-ag0/s320/1237502161-albayrak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tam bir veled ya ahaha. bi de ağzında trollsünüz lafı gezer ortalıkta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Adam hirs yapmis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 abi zorlama espriler, komik bile olmayan imajlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 lowlifelarin carpismasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 arkadaş reinadan bildirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 harbiden tadi kacti bari ilginc seyler koy da bizde eglenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 http://i53.tinypic.com/29gbihw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ya tek taraflı maç topici açtınız, topçumuza hakaret içerikli (ha komik) imaj koydunuz, üstüne tokmakla vs. diye antu sayfası linklediniz; biz 1. lig bank asya diyince mi olay oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 tokmakla süper şarkıymış yalnız asdfafdsf orjinali http://www.youtube.com/watch?v=JI3-xCMSKO0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 ya hakikaten ben bu bölümün adminlerini eleştirecem.Birincisi cok atarlı bi mac iki tarafta cok fazla "hadi kapısalım" modunda.Neden bu topiği acan arkadasın resimlerine vs yanlı muhabbetlerine izin veriyosunki.Hadi gectim onu topigi kilitledin neden acıp tekrar bu konudan devam ettirdin.Ac bi tane tarafsız topic millet ne yapıyosa yapsın.Burda birazda hatalı onlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Ne kadar seviyeli tartışılıyor maşallah forumun IQ sunu hiç bu kadar yüksek görmemiştim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Playofflu düşük kaliteli lige düşük kaliteli mesaj. Bu lig bunu hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 aylardır beklediğimiz maça gidememek çok koyuyor.bu sene fenerden soğuttular bizi sağolsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 SeaGle said: Playofflu düşük kaliteli lige düşük kaliteli mesaj. Bu lig bunu hakediyor. eski mesajlarını bilmesek inanacaz ha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 yukarda eleştiri gelmiş cevap verelim konuyu kitleme nedenimiz çok erken açılmasıydı başlığın, yani yine buradan devam edecekti ilk mesajda arkadaş sadece fenerbahçe ile alakalı resimleri koymayı tercih etmiş, buna karşı birşey yok ha birisi bize yollasaydı şunları şunları da eklermisiniz diye, eklerdik biz de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdexsde Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 cavanagh said: yukarda eleştiri gelmiş cevap verelim konuyu kitleme nedenimiz çok erken açılmasıydı başlığın, yani yine buradan devam edecekti ilk mesajda arkadaş sadece fenerbahçe ile alakalı resimleri koymayı tercih etmiş, buna karşı birşey yok ha birisi bize yollasaydı şunları şunları da eklermisiniz diye, eklerdik biz de ya anlatmak istediğim hani direkt topige giren gs li noluyo lan diyebilir ki ben dedim.Hani tamam fenerli arkadasımız acmıs normaldir acmasıda hani sonucta o kadar taraf belirtmesi vede sizin buna izin vermeniz bence biraz olayları körükler.Tabii bu benim fikrim yanlıs bisey söylediysem affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar