Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe vs Galatasaray | 17 Mart - 20.00

EmenikeNiangSow

Öne çıkan mesajlar

escape said:

ne ua forumu tatar kendine gel bi. emin ol bu forujmda hiçbi galatasaraylı bu tarz tartışmaları "başlatacak" kişilikte değiller. muhakkak bi fenerli arkadaşımız sevgili kardeşimiz 6-0 hehehe tarzı bi post atmıştır ondan sonra büyümüştür bu şekilde. sigil in o swf yi koyması cok normal bu kdart laftan sonra

Daha topikin ilk postu zaten oyle sonrakilere gerek varmi
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

ne ua forumu tatar kendine gel bi. emin ol bu forujmda hiçbi galatasaraylı bu tarz tartışmaları "başlatacak" kişilikte değiller. muhakkak bi fenerli arkadaşımız sevgili kardeşimiz 6-0 hehehe tarzı bi post atmıştır ondan sonra büyümüştür bu şekilde. sigil in o swf yi koyması cok normal bu kdart laftan sonra

Bu ne şimdi ya insanlar tuttukları takıma göre kişilik ve karakter sahibi mi oluyor ve mesajından anlaşıldığı kadarıyla tartışmaları hep Fenerliler mi başlatıyor?
lol sen takım tutma olayını fazla ciddiye almışın bro
Sosyal ağlarda paylaş

evet vurmayın
Selçuk vursun lol
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/23634_10150162474675370_775335369_11704001_2637044_n.jpg
http://www.sendikalhaber.com/haber/galatasaray-yenildi-terim-cildirdi-18082011010148050587218.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_0n5xMCOmYQ4/ScM0NE1XYTI/AAAAAAAAJ7U/Tqf6aOV-ag0/s320/1237502161-albayrak.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

ya hakikaten ben bu bölümün adminlerini eleştirecem.Birincisi cok atarlı bi mac iki tarafta cok fazla "hadi kapısalım" modunda.Neden bu topiği acan arkadasın resimlerine vs yanlı muhabbetlerine izin veriyosunki.Hadi gectim onu topigi kilitledin neden acıp tekrar bu konudan devam ettirdin.Ac bi tane tarafsız topic millet ne yapıyosa yapsın.Burda birazda hatalı onlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda eleştiri gelmiş cevap verelim

konuyu kitleme nedenimiz çok erken açılmasıydı başlığın, yani yine buradan devam edecekti

ilk mesajda arkadaş sadece fenerbahçe ile alakalı resimleri koymayı tercih etmiş, buna karşı birşey yok
ha birisi bize yollasaydı şunları şunları da eklermisiniz diye, eklerdik biz de
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

yukarda eleştiri gelmiş cevap verelim

konuyu kitleme nedenimiz çok erken açılmasıydı başlığın, yani yine buradan devam edecekti

ilk mesajda arkadaş sadece fenerbahçe ile alakalı resimleri koymayı tercih etmiş, buna karşı birşey yok
ha birisi bize yollasaydı şunları şunları da eklermisiniz diye, eklerdik biz de

ya anlatmak istediğim hani direkt topige giren gs li noluyo lan diyebilir ki ben dedim.Hani tamam fenerli arkadasımız acmıs normaldir acmasıda hani sonucta o kadar taraf belirtmesi vede sizin buna izin vermeniz bence biraz olayları körükler.Tabii bu benim fikrim yanlıs bisey söylediysem affola.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...