Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Üzücü. Trading post açıldı bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Yalancıyı tavşanlar kovalasın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Açık valla hatta o yavaşlık sorununu falan halletmişler, 10 numero olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ulan akşama kadar doyar şimdi piyasa. Bizim satacaklarımızın fiyatı düşer. :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Norak said: paypalla şeyoluyor mu orda? kart mı istiyor illa? paypalla ödeme seçeneği var ben aldım bir miktar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Kevinromeo said: Gizli said: oyunun yarısı bozuk Epic'liktendir o :) Geldin mi sen yine ya, çok aradı gözler seni tortanic batmadan önce ama vanish çekmişsin söylentilere göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 açılmadıysa kafa atarım, giriyorum bak oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 trading posttan item aldım ancak pick up kısmında take all diyemiyorum: representative le konuşman lazım diyor. nasıl yapıyoruz bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sehirlerde trading post vendorlari var, bankanin, guild bank'in yakininda oluyolar genelde... onlarla konusma lazim parani ya da item'ini alman icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 nasıl patlama emareleri varmı ? :D çok güssel patlama image efekt seysi hazırladım bolca stok var bekliyorum ona göre >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Kına da al ama...>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 KIna dayandıramaz bence, baya ir istekli çünkü yakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 AH sistemine şapka çıkarılır. kesin başka oyunda kopyalanır bu sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ah çalışıyor 2 gündür bende, crafting şeylerini sattım pahalı pahalı hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 lemon satılmıyor... lemon lazım bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bir de block sistemi çok iyi. boş beleş değil takip etmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 -Deno- said: lemon satılmıyor... lemon lazım bana... karma vendordan al lemon 350 tane aldım ben geçen bulunsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Hangisinde satılıyor ki lemon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 http://wiki.guildwars2.com/wiki/Eona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 ya satılıyor da çok uzak be arkadaşım orası bana. kaç tane map %100'ledim, haritanın herhalde orta ve sağ tarafı tamamen bitti ama o vendor'a gitmeye çok üşeniyorum lol. account bound olduğu için satılmıyor da, koş babam koş şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mardox said: AH sistemine şapka çıkarılır. kesin başka oyunda kopyalanır bu sistem.ah sistemi eve in sistemi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 "2013'teki oyunun 2012'de açılan forumu " bu yazı kalmaya devam edecek mi o-o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 bir zararı yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 alamiyorum online key olarak bu oyunu, bu key hackten dolayi sorun var sanirim, ne zaman duzelir bu bilgisi olan var mi ya da kadikoyde kutu olarak nerden ne kadara bulurum, almaya deger mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 çalışıyor mu hala AH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar