Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Forumları açmadı hâlâ adamlar şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Eleştirilerden korkuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 lvl 55 norn personal story de yine bug oldu. rage quit attım. q zaten 1 saat sürdü düşe kalka hayvan gibi zor. üstüne son stepte bug. son bossu keserken wvw sıram geldi ona da girmedim q bitsin diye. bu kadar yetersizlik büyük başarı yani. oyunun yarısı çalışmıyor, çalışan kısımları da buglı. bu oyun aylıklı olsaydı ilk 3 ay kimse oynamazdı free month bittikten sora. allahtan çarşamba gidiyorum ben bir süre yokum. gelince düzeltirler umarım oyunu. http://www.newshustler.com/wp-content/plugins/rss-poster/cache/33a09_diablo-3-rage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 serverlar tamamen mi down oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 login server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 var yine bi dert , girilmiyo firewall router vıdı vıdı diye bişeyler saçmalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Oyundayım ben hiç sorun içerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 çat diye girdim şimdi bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 donation açılsın anet in sitesinde. biraz daha para verelim belki oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 şu an karakter yaratmada sorun mu var? ben yeni karakter açamıyorum sıfırdan açan arkadaşımda da aynısı oluyor, ben başlattım adamı oyuna girdiği saniye bu hata şık olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Those of you receiving an error at character creation, we're aware of it and working on it. Thanks for letting us know! ~RB2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 personalımı level 62de bıraktım artık zaman kaybından sıkılıp. bosa uzatılmıs kombatlar. bi de trade post acılsın artık yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2012 oyunun yarısı bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Gizli said: oyunun yarısı bozuk Epic'liktendir o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Ama diğer yarısı çok eğlenceli. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 @Exodous: Sen de haklısın :D Öyle olmasa valla bırakıp "düzelince haber verin lan!" diyecem, diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 spvp'de rank atladıkça, yüksek rank vendorlarından alınan tokenler sadece görünüş olarak mı farklılaşıyor? Statlar hep sabit mi kalıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 sadece görünüş değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 meh sevmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 gw2 lore hakkında birşey sormak istiyorum. sylvari ırkında adlar tek isimden mi oluşuyor? yani ad-soyad şeklinde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Alfheim said: meh sevmedim Gerçekten rankin yüksek olduğu için tanrı moduna girilmemesini mi sevmedin? -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Fort Trinity'deki POI'i alabilmek için 45 dk bi yerimi yırttım. Exploit sayılabilcek yerlere çıktım savage leap sağolsun ama gene içeri giremedim. Meğer level 75 story questinde direk açılıyormuş peh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Şunu iyi ki yazdın ya ben de dönüp dolaşıp o POI'nin olduğu yere girmeye kasıyodum :D patch geldi bu arada. Game status'e göre Trading Post açılacakmış =) http://wiki.guildwars2.com/wiki/Game_status_updates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 KingV said: gw2 lore hakkında birşey sormak istiyorum. sylvari ırkında adlar tek isimden mi oluşuyor? yani ad-soyad şeklinde değil mi? tek isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Phoenixlin said: Alfheim said: meh sevmedim Gerçekten rankin yüksek olduğu için tanrı moduna girilmemesini mi sevmedin? -_- evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar