dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 maint sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bakım var 20dk ile 1 saat arası sürcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Login serverların hamsterları koşmayı bırakmış gibi sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Gw2 Guru'ya bakındım biraz Ascalon Catacombs ile alakalı neler yazılmış diye. Pek bir şey yazan yok ama ilginç bir durum var; Dungeon, Story Mode ve Explorable Mode diye 2'ye ayrılıyor. Story Mode 30 level, Explorable Mode 35 levelmiş. Bundan kaynaklı olabilir sorun. Grubun bazılarını 30 levele, bazılarını 35'e atıyor. Büyük ihtimalle Story Mode'u henüz tamamlamamış olanı, Explorable Mode'u tamamlamış olanların yanına atmıyor. Ayrı bi dungeon oluşturuyor ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ama onu için bir kere bitirmiş olmak lazım sanırım, bizim grupta kimse yapmamıştı dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Story Mode u 1 kere bitirmeden Explorable Mode açılmıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dün 12k karmaya kıyıp set aldım lvl 30... kıyım yapıyorum kıyım. kimse elimde gsword varken önümde 4 saniye durmaya görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dreagloth said: Ama onu için bir kere bitirmiş olmak lazım sanırım, bizim grupta kimse yapmamıştı dün. Yetemedim o halde. Peki başlardaki mobların levellerini hatırlıyor musunuz ? 35 level ise Explorable Mode. Ben tek ilerlemiştim biraz asdf, 30 levellerdeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 ben level 30-31 dim dün girdiğimde o yüzden her türlü story modedur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 dreagloth said: Adamlar "dungeon nasıl yapılır" dan başka her şeyi düşünmüş. bir haftaya falan toparlanır ya. ama keşke spvpden de xp gelse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Niye spvpde xp gelsin abi? Orda zaten level 80sin her şekilde, sadece rank kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Masticore said: lvl kaç oldun acaba 63 um suan ama artık pvp ye kayıcam. daha cok para karma var xp aynı ya da daha yavas pve ye gore. bu arada dungeonları xp amaclı dusunenler yapmasın bence. degmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 eskisi kadar oyunlara zaman harcaayamıyorum(iş güç vs..). bu kısıtlı zamanda da lvl mı kassam pvp mi yapsam ikileminde kalıyorum. ayrıca cookingden bile xp geliyo işte noolcak burda da üç beş xp atsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Bu arada anti parantez. Dikkat ettiniz mi, hiç kimse oyunun şu yönü kötü, bu yönü kötü demiyor, diyemiyor. Özellikle, son zamanlarda çıkan SWTOR, Diablo gibi oyunlarda daha ilk topicler, oyunun sistematiği, oynanırlığı ve eğlencesi yönünden bol bol eleştirilirken, GW2 tek eleştiriyi login sorunundan falan alıyor. Teknik sorunlar bir oyun için halledilebilecek en kolay sorunlardır. Bu oyun olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Sorun var da öyle hayati sorun pek yok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Birde adamlar hamallıktan kurtarmak için herşeyi düşünmüşler. Craft itemlarının bankaya atılması,auto loot fln... Blizz. olsa bir mmo da aylık olmuycak var ya bunları bile parayla satar yemin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Blizz, GW2'nin çıktığı gün yeni bir mmo için düğmeye basmadıysa aha ben de hiç bir şey bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 pandayla vurucak iste gw2yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 şu oyunda headstartta gördüğüm kadar adamı swtorda tüm level progress süresince görmedim ben sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Exodous said: Bu arada anti parantez. Dikkat ettiniz mi, hiç kimse oyunun şu yönü kötü, bu yönü kötü demiyor, diyemiyor. Özellikle, son zamanlarda çıkan SWTOR, Diablo gibi oyunlarda daha ilk topicler, oyunun sistematiği, oynanırlığı ve eğlencesi yönünden bol bol eleştirilirken, GW2 tek eleştiriyi login sorunundan falan alıyor. Teknik sorunlar bir oyun için halledilebilecek en kolay sorunlardır. Bu oyun olmuş bence. Oyunun kötü yanından ziyade halen düzgün çalışmayan yanları var. Biraz daha tolere edilir bunlara tabi. Ancak çalıştıktan sonra tam değerlendirilebilir. Guild chat, guild panel, guild upgradeleri çoğun zaman bozuk AH ilk günün sonunda kapandı, halen kapalı Instance'a parti ile girme sorunlu, baya baya sorunlu Hele bir düzelsin bunlar, sonra konuşulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 guild wars 2 yi pandayla vuramaz bence ya. mists of kung fu pokemon un çok büyük bir etki yaratacağını sanmıyorum. blizz fan boi ları hariç çok etki yaratmaz diye düşünüyorum. helal olsun gw2 birçok yönden çok başarılı. teknik sorunları da düzeltirlerse GW2 win! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 pandanın ömrü de 2 ay max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bide bazı şehirlerde npc gruplar var guild gibi, gidip konuşunca experience kazan öyle gel diyorlar. bunlara katılabiliyor muyuz ki acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Oyunu çıktığı gün aldım ve giremedim. Hiç forum vs takip etmeyen, okumayan vs bi adam için durum değerlendirmesi bizden farklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Exodous said: Seninkinin hemen hemen aynısı bir sistemim var. ekran kartı aynı. En kötü 40 fps alıyorum. 90'lara kadar çıktığı yerler var. Sende bir sorun var gibi. Ne yapmalıyımki driverlara falan herşeye baktım bulamadım çözümü olmadı format atıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar