Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gw2 Guru'ya bakındım biraz Ascalon Catacombs ile alakalı neler yazılmış diye. Pek bir şey yazan yok ama ilginç bir durum var; Dungeon, Story Mode ve Explorable Mode diye 2'ye ayrılıyor. Story Mode 30 level, Explorable Mode 35 levelmiş. Bundan kaynaklı olabilir sorun. Grubun bazılarını 30 levele, bazılarını 35'e atıyor. Büyük ihtimalle Story Mode'u henüz tamamlamamış olanı, Explorable Mode'u tamamlamış olanların yanına atmıyor. Ayrı bi dungeon oluşturuyor ona.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ama onu için bir kere bitirmiş olmak lazım sanırım, bizim grupta kimse yapmamıştı dün.

Yetemedim o halde.

Peki başlardaki mobların levellerini hatırlıyor musunuz ?

35 level ise Explorable Mode.

Ben tek ilerlemiştim biraz asdf, 30 levellerdeydi.
Mesaj tarihi:
Masticore said:

lvl kaç oldun acaba

63 um suan ama artık pvp ye kayıcam. daha cok para karma var xp aynı ya da daha yavas pve ye gore.

bu arada dungeonları xp amaclı dusunenler yapmasın bence. degmiyor
Mesaj tarihi:
eskisi kadar oyunlara zaman harcaayamıyorum(iş güç vs..). bu kısıtlı zamanda da lvl mı kassam pvp mi yapsam ikileminde kalıyorum. ayrıca cookingden bile xp geliyo işte noolcak burda da üç beş xp atsa :P
Mesaj tarihi:
Bu arada anti parantez.

Dikkat ettiniz mi, hiç kimse oyunun şu yönü kötü, bu yönü kötü demiyor, diyemiyor. Özellikle, son zamanlarda çıkan SWTOR, Diablo gibi oyunlarda daha ilk topicler, oyunun sistematiği, oynanırlığı ve eğlencesi yönünden bol bol eleştirilirken, GW2 tek eleştiriyi login sorunundan falan alıyor.

Teknik sorunlar bir oyun için halledilebilecek en kolay sorunlardır.

Bu oyun olmuş bence.
Mesaj tarihi:
Birde adamlar hamallıktan kurtarmak için herşeyi düşünmüşler. Craft itemlarının bankaya atılması,auto loot fln... Blizz. olsa bir mmo da aylık olmuycak var ya bunları bile parayla satar yemin ediyorum
Mesaj tarihi:
Exodous said:

Bu arada anti parantez.

Dikkat ettiniz mi, hiç kimse oyunun şu yönü kötü, bu yönü kötü demiyor, diyemiyor. Özellikle, son zamanlarda çıkan SWTOR, Diablo gibi oyunlarda daha ilk topicler, oyunun sistematiği, oynanırlığı ve eğlencesi yönünden bol bol eleştirilirken, GW2 tek eleştiriyi login sorunundan falan alıyor.

Teknik sorunlar bir oyun için halledilebilecek en kolay sorunlardır.

Bu oyun olmuş bence.

Oyunun kötü yanından ziyade halen düzgün çalışmayan yanları var. Biraz daha tolere edilir bunlara tabi. Ancak çalıştıktan sonra tam değerlendirilebilir.

Guild chat, guild panel, guild upgradeleri çoğun zaman bozuk
AH ilk günün sonunda kapandı, halen kapalı
Instance'a parti ile girme sorunlu, baya baya sorunlu

Hele bir düzelsin bunlar, sonra konuşulur
Mesaj tarihi:
guild wars 2 yi pandayla vuramaz bence ya. mists of kung fu pokemon un çok büyük bir etki yaratacağını sanmıyorum. blizz fan boi ları hariç çok etki yaratmaz diye düşünüyorum. helal olsun gw2 birçok yönden çok başarılı. teknik sorunları da düzeltirlerse GW2 win!
Mesaj tarihi:
Exodous said:

Seninkinin hemen hemen aynısı bir sistemim var. ekran kartı aynı. En kötü 40 fps alıyorum. 90'lara kadar çıktığı yerler var. Sende bir sorun var gibi.

Ne yapmalıyımki driverlara falan herşeye baktım bulamadım çözümü olmadı format atıcam
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...