Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 alacağım sanırım ben de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 sozum dreagloth ve spark'a, server sectiniz mi yetolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 nein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 -Deno- said: sozum dreagloth ve spark'a, server sectiniz mi yetolar ? Server belli, Gunnar's Hold. Bana niye sormuyon lan??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Mail This is an important message regarding your recent Guild Wars 2 registration. The Guild Wars 2 serial code you registered has been disabled as of August 8, 2012. Your account will be unable to connect to the Guild Wars 2 servers at launch and during any future beta events. If you've recently requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from our support team, please disregard this message. This is only part of the refund process. Other possible reasons why your code has been disabled are: The code was purchased fraudulently from us or one of our authorized digital retailers. The code was purchased from an unauthorized retailer that has been identified as selling fraudulently obtained codes. A charge back or dispute for the purchase of this Guild Wars 2 serial code was received. The code was disabled per your request due to a support issue. You requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from one of our partner digital retailers. diye bir mail geldi ne yapmam gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 nerden almıştın oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 leveltr diye bir siteden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 "The code was disabled per your request due to a support issue. You requested a refund of your Guild Wars 2 purchase from one of our partner digital retailers." böyle birşey yaptın mı? yapmadıysan fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Chastor said: leveltr diye bir siteden. Kodu satan adamlar dolandırıcılık yapmış olabilir. Hemen leveltr'ye bildir durumu, Anet'e de ticket at istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 başkalarının başına da gelmiş: http://www.guildwars2guru.com/topic/47789-account-serial-disabled/ gerçek demişler hmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 O kadar yazdık ya şu Leveltr denilen yerden bir şey almayın diye halbuki. Neyse seninle aynı hatayı yapan baya kişi vardı bir ara: LevelTR'den alıp oyuna giremeyenler LevelTR ile ilgili sorunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 25-30 lira fark için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Ben de normal version almıştım taa zamanında ve ilk beta'ya giremedim. Konuştum adamla deluxe edition key'i verdi ve onla sorunsuz oynuyorum. Sanırsam adamdaki bütün normal versiyonlar sorunlu. Anet bana da key'iniz geçersiz mesajı yollamıştı taa ilk beta'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Bizim arkadaşlardan 2 si leveltr'den aldı 2. Betadan itibaren kapandı accountları. Paralarınıda alamadılar herhangi bir iadede alamadılar. Sonra guildwars2.com'dan almak zorunda kaldılar. 3 kuruş için sorun yaşamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 leveltr nedir ya, bizim rusçu satmıyormu gw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 abiler keyi girince account nasıl gözüküyor bende bi değişiklik yok gibi bir tek gw2 nin clientini indirebiliyorum account dan başka bi atraksiyon yok gibi...yoksa bende!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 We will be conducting a Stress Test TODAY from 1:00 PM PDT to 2:00 PM PDT 1 saate başlio yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Next stress test in: 00d 01h 03m 41s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 1 saat napcaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 leveltr gw da faillamis. ben swtor u almistim ordan cillop calismisti. orda da oyun faillamisti gerci ehe mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Nerde yaziyor bu stress test olacagını ? bulamadım ben, birde ona herkes girebiliyormu yaw ? Dun aldım oyunu girilebiliyorsa bir denemesini yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 twitter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar