Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Genel Tartışma Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

3 yaşında hp-pavilion dv-7 laptop özellikleri:

Intel Core2Duo P8600
6 gb ram
Gefore 9600M GT

bu haliyle shadowdu reflectiondı kapatıp, orta düzeyde PVE alanlarında rahat oynadım. WvW'de kalabalık yerlerde düşük-orta arasında bi ayara çekip oynadım. Bir ara kendi bilgisayarıma skill lag yüzünden küfrettiğim oldu ama o da serverdan kaynaklıymış. Patch gelince skill lag kalmadı ama kalabalık kuşatmalarda gene slideshow yaşadım(o noktada zaten kuşatılan taraftaysan bir balistanın başına geçip, uzaktan insan avlamak en temizi oluyor =))
Sosyal ağlarda paylaş

If you’re a Guild Wars player who wants to use your character names in Guild Wars 2, now is the time to stake your claim. It’s easy—all you have to do is log in to your Guild Wars account to reserve all your character names. But don’t delay—the deadline for name reservation is July 31.

Karakter isimlerinizi şimdiden almak için acele edin,kapanın elinde kalır ;)

Kaynak yapalım
Sosyal ağlarda paylaş

pvp de kestiğin adamın tam olarak ölmemesi olayı nedir tam olarak? sanırım önce yere düşüyor o sırada tekrar vurman abanman gerekiyor ama o sırada sana skill falan atabiliyor sanırım(stun!?)

beta falan oynamadım o yüzden fazla bilgim yok, videoları izlerken denk geldim. eleştirenler çok var anladığım kadarıyla mantıken güzel ama pratikte sinir edici sanırım. milletin eleştirdiği kadar kötü bir olay mı bu?
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

pvp de kestiğin adamın tam olarak ölmemesi olayı nedir tam olarak? sanırım önce yere düşüyor o sırada tekrar vurman abanman gerekiyor ama o sırada sana skill falan atabiliyor sanırım(stun!?)

beta falan oynamadım o yüzden fazla bilgim yok, videoları izlerken denk geldim. eleştirenler çok var anladığım kadarıyla mantıken güzel ama pratikte sinir edici sanırım. milletin eleştirdiği kadar kötü bir olay mı bu?

Ya o olay ölen için güzel bişi ama öldüren için ızdırap. Hatta sen abanıyon öldürüyon herifin teki gelip son dalgayı yapıyo ona yazıyor. Veya adam ölmüş 5 kişi birden yapmaya başlıyo :D arkada düşman var millet havalarda finishing blow için.

amd x4 640, 12gb ram, hd6850 ile balance da oynadım. Kasa boktan olduğu için ekran kartı 100 dereceye çıkıyor reset atıyor. Ama bir sorun çıkmadı gayet rahat oynanıyor. Aldığım ss ler oyun içindeki grdüklerimle alakası yok onu çözemedim ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlışmı anladım bunumu demek istedin bilmiyorum ama Kill, Finishing Blow'u yapana değilde. Last Hit'i yapana yazılıyor.

Bahsettiğin olayda doğru Orda combatın ortasında arkadan insanlar saldırırken burda 5 kişi finishing blow'a kasıyor. toplu bi aksiyon esnasında 5 kişi ordayken "F" ile yapılmasındansa Damage'la öldürülmesi aslında daha mantıklı. "F" nin cast time'ından çok daha kısa sürer ve interrupt edilemiyor doğal olarak.

Last Hiti yapan kişi bu esnada öldürülürse zaten Rally oluyor yerdeki oyuncu. Riskli. 10 saniyeden az bir sürede yerdeki oyuncu damage almazsa kendini resleyebildiği için öldürülmesi gerekiyor hızlı bi şekilde ve nerdeyse her classın belli başlı downed survive skilleri olduğu için (elementalist mist form, Thief blink gibi) yerdeki oyuncunun finishing blowu için 2 kişinin orda olması mantıklı çünkü interrupt edilebiliyor.

genel olarak güzel bi sistem bence
Sosyal ağlarda paylaş

Evet pek çok kişi öyle sandığı için direk herkes ölen kişinin başına üşüşüyordu. İşin komiği bunları görüp tam oraya alan vuran skill atmaya başlayınca herkesin "finish" i bölünüyor ama millet ısrar edip yine f'le öldürmeye çalışıyor aahaha. O yüzden Grast'ın da dediği gibi kalabalıkken direk damage'le öldürmek lazım yoksa 5 kişi F ile öldürecem diye uğraşırsa 2 saniyeye hepsinin canı yarılanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...