Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

silent hill oynamamak

nscorp

Öne çıkan mesajlar

pc'ye de çıkan silent hill 3 vardı, çok sağlamdı. onun devam oyununu da oynamıştım o da fena değildi ama 3 ayrı.

ayrıca psp'de shattered memories var, o da handheld için çok iyi oyun bence.

bu üçünden başka oynamadım ama genel olarak tavsiye ederim tabii. ama eski oyunlar teknolojik açıdan yetersiz görükebilir günümüzde bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

silent hill 2 yi al oyna, seriye aşık ol, çıldır, nasıl bir oyun lan bu de, gece 2 de kulaklıkla oynayarak korku ve stresten kanser ol

oyun tarihinin en süper villainlarından birini döv (küp kafa)

bitirdikten sonra forumlardaki tartışmalara, detaylara bak

yuh lan nası, anaa, üff felan de
Sosyal ağlarda paylaş

Bu silent hill hd cikiyormus.

Onu alsam icinde 2 ve 3 varmis. Diger cikanlar da,
Shattering memories
Room
Homecoming

Adli 3 oyunmus. Seriden alakasiz mi bunlari.
Hangi sirayla oynamak lazim ya da bir bag varsa.

Lopeth dedigini yapip hatuna oynaticam bakalim cikinca sh 2-3 remake ps3e.
Sosyal ağlarda paylaş

en mükemmel oyunlar 1 ve 2

3 de diğer ikisi kadar efsanevi olmasa da çok güzel

room dandik

origins - psp ve ps2 için, atmosferi bakımında harika süper, genel olarak idare eder

homecoming - genel olarak güzel ama silent hill fanatiğiysen alakasız gelir silent hill ile
Sosyal ağlarda paylaş

4. oyunun grafik ve oynanış olarak dandik olduğunu kabul ediyorum ama hikayesine büyük haksızlık var. 2. oyunla karşılıklı referansları falan filan. 4 oyunu oyna derim sonrakiler keyfine kalmış. Homecoming falan sırf aksiyon gibi aslında. Shattered Memories ayrı tutulmalı. Hele elde Wii varsa müthiş keyifli bir oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

4. oyuna dandik denmis, ayip. evet diger silent hill serilerinin yaninda sonuk kaliyor ama kesinlikle oynanir. o odadaki olan olaylar ve samara tipli ablamizim verdigi gerilim bile yeter. esas dandik oyun homecoming. zaten uzuldugum sey, silent hill 1-2-3-4'u yapan team silent'in dagilmis olmasi ve artik bu saatten cikan silent hill'in baska insanlar tarafindan yapilacak olmasi. homecoming'de ne gerilmistim ne senaryosunu begenmistim. insallah downpourda yaniltirlar beni.

benim hala favorim heather'dan dolayi sh3'tur. esktra'dan bi de room of angel parcasi ve asagidaki sahne sh3'u kral yapar gozumde.

storageroom

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...