nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kayip midir. Azili bir RE faniyimdir ama Konaminin SH sine hep uzak kaldim. Kileri toplarken playstationimi buldum, oynanir mi bu seri resident seven begenir mi. 3 oyun diye biliyorum bir de bu sene cikacak olan yenisi varmis. Ozet ve yardim dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 pc'ye de çıkan silent hill 3 vardı, çok sağlamdı. onun devam oyununu da oynamıştım o da fena değildi ama 3 ayrı. ayrıca psp'de shattered memories var, o da handheld için çok iyi oyun bence. bu üçünden başka oynamadım ama genel olarak tavsiye ederim tabii. ama eski oyunlar teknolojik açıdan yetersiz görükebilir günümüzde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 silent hill 2 yi al oyna, seriye aşık ol, çıldır, nasıl bir oyun lan bu de, gece 2 de kulaklıkla oynayarak korku ve stresten kanser ol oyun tarihinin en süper villainlarından birini döv (küp kafa) bitirdikten sonra forumlardaki tartışmalara, detaylara bak yuh lan nası, anaa, üff felan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bu silent hill hd cikiyormus. Onu alsam icinde 2 ve 3 varmis. Diger cikanlar da, Shattering memories Room Homecoming Adli 3 oyunmus. Seriden alakasiz mi bunlari. Hangi sirayla oynamak lazim ya da bir bag varsa. Lopeth dedigini yapip hatuna oynaticam bakalim cikinca sh 2-3 remake ps3e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 en mükemmel oyunlar 1 ve 2 3 de diğer ikisi kadar efsanevi olmasa da çok güzel room dandik origins - psp ve ps2 için, atmosferi bakımında harika süper, genel olarak idare eder homecoming - genel olarak güzel ama silent hill fanatiğiysen alakasız gelir silent hill ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 O zaman 1-2-3 oynuyoruz. Digerleri bunlardan alakasiz Kendi hikayelerini anlatiyor. Sagol Lopeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 1 ve 3 tamamen ana hikaye üstüne ama 2 çok özel benim için, cidden aşk gibi bişey var aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Oyna tabi ama oynamak için oynama bayar. Kendi havasını yakalaman lazım yaparsan SH oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sh2 bitirip genel olarak olayı anladığını sanmak ve yıllar sonra internetten olayların analizlerini okumak http://carplife.org/wp-content/uploads/2012/01/t137651_my-head-is-full-of-fuck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Ahaha sh2 basta olmak uzere fena merak ettim. Ciksin bakalim hd collection. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Silent Hill candır can, yok mu yenisi yav uzaklarda bir yerlerde çıksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 her oyunu güzel olmasa da güzel seridir silent hill. sıkı gerer yani. her şeyden öte şu var yani, http://i.imgur.com/u4svC.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 nasıl ki re'nin ilk 3ü güzelse, bunun da öyle, ilk üçünü oyna, tadında bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 konsola downpour geliyor ben hd collection alıcam bide.severim silent hilleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://lparchive.org/Clock-Tower-3/Update%201/3-Scissorman_FF.jpg kaç yıl oldu, bunun kadar geren villain gelmedi. offf sinir stres ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 survivor horror seviyorsanız mutlaka alone in the dark oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 1i cok az oynadım ama 2 cidden bir efsane. hikayesi, karakterleri, müzikleri.. konu derinleştikce soru işaretleri artar, daha da cok merak edersin, herşey çözülüpte anladığında boş gözlerle ekranın önünde oturup bir sigara yakarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben bile oynadım . çok ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 1m40s - Spoiler For me, it is always like this. http://www.youtube.com/watch?v=eyaLoaUbExk&t=1m40s http://www.youtube.com/watch?v=-Kh9FDOoSeM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 4. oyunun grafik ve oynanış olarak dandik olduğunu kabul ediyorum ama hikayesine büyük haksızlık var. 2. oyunla karşılıklı referansları falan filan. 4 oyunu oyna derim sonrakiler keyfine kalmış. Homecoming falan sırf aksiyon gibi aslında. Shattered Memories ayrı tutulmalı. Hele elde Wii varsa müthiş keyifli bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 4. oyuna dandik denmis, ayip. evet diger silent hill serilerinin yaninda sonuk kaliyor ama kesinlikle oynanir. o odadaki olan olaylar ve samara tipli ablamizim verdigi gerilim bile yeter. esas dandik oyun homecoming. zaten uzuldugum sey, silent hill 1-2-3-4'u yapan team silent'in dagilmis olmasi ve artik bu saatten cikan silent hill'in baska insanlar tarafindan yapilacak olmasi. homecoming'de ne gerilmistim ne senaryosunu begenmistim. insallah downpourda yaniltirlar beni. benim hala favorim heather'dan dolayi sh3'tur. esktra'dan bi de room of angel parcasi ve asagidaki sahne sh3'u kral yapar gozumde. storageroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar