Allure- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bana da sallayın bir tane madem ya, 5 ay falan oldu gerçi, sayılıyor mu bilmiyorum. hatta bedava transfer varsa yancı olarak gelebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 inv isteyen varsa bana öm atabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 benim haomrushda level 80 paladinim var.catalysm yok pakette 2 senedir falan kapali.bundan faydalanabilirmiyim. direk bi char acip 80 yapabilirmiyim istediğim serverda. eğer öyleyse bana yollayabilirsiniz. karakter adi Invul server haomarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 denedim ama too many attempts diyo demekki 1 kişi sınır veya benden önce başkası attı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 yok bana bişe gelmedi henüz.1 kişidir illaki.gönderenin kazancı ne süre mi kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Günde 2 SOR invite hakkınız var. 1 oyun için 1 b.net üzerinden. İsteyen varsa ö.m atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 hakkaten ne kadar beklemem gerekiyor? gün sonuna kadar verification zart zurt denmiş ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 b.net mail + isim soyad yollarsan onla deneyebiliriz Thraine_Numeheru said: yok bana bişe gelmedi henüz.1 kişidir illaki.gönderenin kazancı ne süre mi kazanıyor +mount geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 banada öm atabilir isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aregor Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 "Thraine_Numeheru" invite gönderildi. Başka isteyen varsa ö.m atabilir 10-11 hakkım daha var bugün için:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Thraine_Numeheru said: benim haomrushda level 80 paladinim var.catalysm yok pakette 2 senedir falan kapali.bundan faydalanabilirmiyim. direk bi char acip 80 yapabilirmiyim istediğim serverda. eğer öyleyse bana yollayabilirsiniz. karakter adi Invul server haomarush Invitation yolladım bakalım. Gün sonunda halletcez baboli dur bakalım dedi battle.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ben de yollayabilrm inv. özel msj atın real id olayni halledym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bende atabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Uyanık olan varsa mesaj atim , bana göndersin?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 söyle bana yollaym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 allah kahretsin 2 dakkayla kaçırdık iyi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 nası ya, bitti mi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yok yahu bitmedi benden önce davranmış onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 uyanık var mi dedi kendi uyudu sanrm ses cıkmadi sdsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 oh canıma deysin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Apple öm ye bak sdf, yok ya lfr deydim char full cata oldu su dw swordunu alamadım, ashkandi transmog yapıcam bekliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 yolladm kontrol et bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Eyw. apple halettim ,80lvl warlock :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 isteyene gönderirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hozceri said: Türkiyeye kapalı degilmiydi o oyuncu azalınca bizede mi actılar To send an invitation an account must be a full active account in good standing. Only residents of the following countries may send a Scroll of Resurrection invitation: Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russian Federation, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Battle.net registration required. Register at www.battle.net at no cost to you. link Biri bana açıklasın bize kapalı değil mi? Siz nasıl gönderiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar