Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wheakth yüzüündendir.

bende 400k oldum sadece train kullanarak güzel güzel gidiyodu, tren kullanmaayı bırakınca sehir coktu tabı. sırf low wealth idim
Mesaj tarihi:
radyasyonlu binaları yıkıcan galiba ki hazmat yangın falan olmasın, zamanla azalıyor kendisi ama çok varsa uzun sürer, ağaç falanda dikmek iyi olur oralara.

oyunu aksatacak kadar öyle cok ciddi bir etkisi olmuyor felaketlerin oyunda artık.
Mesaj tarihi:

Su resimlerdeki binalarin density si artmıyor.Yeterli yerimiz yok diyor büyümek için.Sağı solu bomboş halbuki , illa avanue yolmu yapmak lazım.Birde ne kadar yer kaplayacagını kestiremiyorum büyümesi için,onu nasıl öğreniyoruz?

Mesaj tarihi:
binaların genişlemesi için yol gerek, senin yollar girintili çıkıntılı çizgifilm kategorisinde olmuş asduıahsd. düz yol olmazsa genişleyemez. yani genişlerken girintisini çıkıntısını planlamıyor, dümdüz büyüyor kare veya dikdörtgen şeklinde. sende "düz" yer yok.
Mesaj tarihi:
yol density için cap. yol upgrade etmezsen büyümez.

bende şöyle bir sorun var babs. şehirde inanılmaz bir air pollution başladı. çöp yakıyorum ama onu yaptığım yer haritanın kenarında, rüzgar yönü göze alınırsa oradan hiç air pollution gelmemesi lazım. başka haritada aynı şeyi yaptığımda hiç gelmemişti çünkü. regiondan geliyor diyeceğim ama regionda rüzgarın estiği yöndeki alan boş. yanda alakasız bir şehir var, oradan da gelmiyor olması lazım çünkü rüzgar yönü hakikaten alakasız. şehirde hiç endüstri yok. acaba nedir nedir?
Mesaj tarihi:
gökdelenlerin boyutu fix, o yüzden bi kere tutturunca binaların büyümemesi sorunu olmuyor

benim kagıtta işaretli mesela yol yapacağım zaman ekrana koyuyorum kağıdı bakıyorum en büyük bina sığacak mı diye, önceki sayfalarda verdiğim template ile tek bloğa 10 gökdelen sığıyor bende.
Mesaj tarihi:
screwy said:

razzRaziel said:

400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf

http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpg
full residencial mı bu aralarda commercial da var mı?

en başlarda vardı ama sonra gözümü gökdelenler bürüyünce hepsini kaldırıp bina yaptım hep. commercial yok industrial yok trafik de yok.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

binaların genişlemesi için yol gerek, senin yollar girintili çıkıntılı çizgifilm kategorisinde olmuş asduıahsd. düz yol olmazsa genişleyemez. yani genişlerken girintisini çıkıntısını planlamıyor, dümdüz büyüyor kare veya dikdörtgen şeklinde. sende "düz" yer yok.

Ahahah,aynen tam turkish styla yerleşim oldu.Cok süper bir projemiz var , 5 yıldızlı site, diyerekten kandırdım milleti.Sonra boyle bişey çıktı ortaya sadsadf
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

screwy said:

razzRaziel said:

400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf

http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpg
full residencial mı bu aralarda commercial da var mı?

en başlarda vardı ama sonra gözümü gökdelenler bürüyünce hepsini kaldırıp bina yaptım hep. commercial yok industrial yok trafik de yok.

ehah e abi olmaz tabi insanalr evinde oturuyo uasduhasd

var zaten denge icin buyuk patch bekleniyo bi kac gun icinde.
Mesaj tarihi:
Ben yaptım mesela. Hiç endüstri yok şehirde. Çalışmak isteyen arabaya atlayıp yan şehire gidiyor. Hava kirliliği yine var >_> ve trafik bayağı fazla. Ama oluyor yani. 50k adam olduk.
Mesaj tarihi:
evet işte tax rate ile dengeliyorsun, nüfus fazla olunca da rate'i düşük tutmana rağmen hizmetleri karşılayıp para kazanabiliyosun.

neyse birgün belki şöyle bir oyun oynayabiliriz
http://www.youtube.com/watch?v=EySdWbR4qcg
Mesaj tarihi:
turizm'in sıçış sebebi server. çoğu zaman göstermeden connection loss oluyor oyunda o sırada dışarıdan turist de gelemiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...