Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

yol density için cap. yol upgrade etmezsen büyümez.

bende şöyle bir sorun var babs. şehirde inanılmaz bir air pollution başladı. çöp yakıyorum ama onu yaptığım yer haritanın kenarında, rüzgar yönü göze alınırsa oradan hiç air pollution gelmemesi lazım. başka haritada aynı şeyi yaptığımda hiç gelmemişti çünkü. regiondan geliyor diyeceğim ama regionda rüzgarın estiği yöndeki alan boş. yanda alakasız bir şehir var, oradan da gelmiyor olması lazım çünkü rüzgar yönü hakikaten alakasız. şehirde hiç endüstri yok. acaba nedir nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

gökdelenlerin boyutu fix, o yüzden bi kere tutturunca binaların büyümemesi sorunu olmuyor

benim kagıtta işaretli mesela yol yapacağım zaman ekrana koyuyorum kağıdı bakıyorum en büyük bina sığacak mı diye, önceki sayfalarda verdiğim template ile tek bloğa 10 gökdelen sığıyor bende.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

razzRaziel said:

400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf

http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpg
full residencial mı bu aralarda commercial da var mı?

en başlarda vardı ama sonra gözümü gökdelenler bürüyünce hepsini kaldırıp bina yaptım hep. commercial yok industrial yok trafik de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

binaların genişlemesi için yol gerek, senin yollar girintili çıkıntılı çizgifilm kategorisinde olmuş asduıahsd. düz yol olmazsa genişleyemez. yani genişlerken girintisini çıkıntısını planlamıyor, dümdüz büyüyor kare veya dikdörtgen şeklinde. sende "düz" yer yok.

Ahahah,aynen tam turkish styla yerleşim oldu.Cok süper bir projemiz var , 5 yıldızlı site, diyerekten kandırdım milleti.Sonra boyle bişey çıktı ortaya sadsadf
Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

screwy said:

razzRaziel said:

400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf

http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpg
full residencial mı bu aralarda commercial da var mı?

en başlarda vardı ama sonra gözümü gökdelenler bürüyünce hepsini kaldırıp bina yaptım hep. commercial yok industrial yok trafik de yok.

ehah e abi olmaz tabi insanalr evinde oturuyo uasduhasd

var zaten denge icin buyuk patch bekleniyo bi kac gun icinde.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...