Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bu city hall un 6. upgrade i kaç pop. istiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 wheakth yüzüündendir. bende 400k oldum sadece train kullanarak güzel güzel gidiyodu, tren kullanmaayı bırakınca sehir coktu tabı. sırf low wealth idim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 radyasyonu yok etmenin bir yolu var mı? 2 reaktör patladı da şehrin ortasında asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 radyasyonlu binaları yıkıcan galiba ki hazmat yangın falan olmasın, zamanla azalıyor kendisi ama çok varsa uzun sürer, ağaç falanda dikmek iyi olur oralara. oyunu aksatacak kadar öyle cok ciddi bir etkisi olmuyor felaketlerin oyunda artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Su resimlerdeki binalarin density si artmıyor.Yeterli yerimiz yok diyor büyümek için.Sağı solu bomboş halbuki , illa avanue yolmu yapmak lazım.Birde ne kadar yer kaplayacagını kestiremiyorum büyümesi için,onu nasıl öğreniyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 binaların genişlemesi için yol gerek, senin yollar girintili çıkıntılı çizgifilm kategorisinde olmuş asduıahsd. düz yol olmazsa genişleyemez. yani genişlerken girintisini çıkıntısını planlamıyor, dümdüz büyüyor kare veya dikdörtgen şeklinde. sende "düz" yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi saga,sola, ileri, geri dogru genisliycek ama oralarda "industrial zone" yok. bi kac kare daha sarı cizgi ile ciz genisler onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yol density için cap. yol upgrade etmezsen büyümez. bende şöyle bir sorun var babs. şehirde inanılmaz bir air pollution başladı. çöp yakıyorum ama onu yaptığım yer haritanın kenarında, rüzgar yönü göze alınırsa oradan hiç air pollution gelmemesi lazım. başka haritada aynı şeyi yaptığımda hiç gelmemişti çünkü. regiondan geliyor diyeceğim ama regionda rüzgarın estiği yöndeki alan boş. yanda alakasız bir şehir var, oradan da gelmiyor olması lazım çünkü rüzgar yönü hakikaten alakasız. şehirde hiç endüstri yok. acaba nedir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 evet ajsdıoasd bir de zone koymamışsın zaten, zone koymadığın yerde aitlik yok haliyle oraya genişlemeyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 gökdelenlerin boyutu fix, o yüzden bi kere tutturunca binaların büyümemesi sorunu olmuyor benim kagıtta işaretli mesela yol yapacağım zaman ekrana koyuyorum kağıdı bakıyorum en büyük bina sığacak mı diye, önceki sayfalarda verdiğim template ile tek bloğa 10 gökdelen sığıyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Adam planlı projeli çalışıyor arkadaş, Biz melih gökçek style. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Aynen. Stadyum yapıyorum. Şehirde aylarca su kesiliyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dna'mıza ters göç yolda düzülür asıdasjdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: razzRaziel said: 400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpgfull residencial mı bu aralarda commercial da var mı? en başlarda vardı ama sonra gözümü gökdelenler bürüyünce hepsini kaldırıp bina yaptım hep. commercial yok industrial yok trafik de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: binaların genişlemesi için yol gerek, senin yollar girintili çıkıntılı çizgifilm kategorisinde olmuş asduıahsd. düz yol olmazsa genişleyemez. yani genişlerken girintisini çıkıntısını planlamıyor, dümdüz büyüyor kare veya dikdörtgen şeklinde. sende "düz" yer yok. Ahahah,aynen tam turkish styla yerleşim oldu.Cok süper bir projemiz var , 5 yıldızlı site, diyerekten kandırdım milleti.Sonra boyle bişey çıktı ortaya sadsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 industrysiz neyse de commercialsız devran dönüyorsa bu oyunda çok ciddi bir sorun var arkadaşlar ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 razzRaziel said: screwy said: razzRaziel said: 400k+ population, %6 tax rate ve sıfır trafik adeta masterpiece sjkf http://i.imgur.com/5VZ3eaL.jpgfull residencial mı bu aralarda commercial da var mı? en başlarda vardı ama sonra gözümü gökdelenler bürüyünce hepsini kaldırıp bina yaptım hep. commercial yok industrial yok trafik de yok. ehah e abi olmaz tabi insanalr evinde oturuyo uasduhasd var zaten denge icin buyuk patch bekleniyo bi kac gun icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 hepsini mmorpg'ye başlattım öle oynayıp internette falan takılıyolar sdfj. evet tax rate düşük diye adamlar işsiz olduklarını unutuyorlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 commercial ve industry olmazsa simler nasıl para kazanıyor? başka şehire mi gidiyor? "no money" diye ağlıyor hemen benimkiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben yaptım mesela. Hiç endüstri yok şehirde. Çalışmak isteyen arabaya atlayıp yan şehire gidiyor. Hava kirliliği yine var >_> ve trafik bayağı fazla. Ama oluyor yani. 50k adam olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 evet işte tax rate ile dengeliyorsun, nüfus fazla olunca da rate'i düşük tutmana rağmen hizmetleri karşılayıp para kazanabiliyosun. neyse birgün belki şöyle bir oyun oynayabiliriz http://www.youtube.com/watch?v=EySdWbR4qcg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 turizm'in sıçış sebebi server. çoğu zaman göstermeden connection loss oluyor oyunda o sırada dışarıdan turist de gelemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ben şu oyun çıktığından beri 120 saat harcamışım. eğer öyle bir şey çıkarsa işi gücü, kız arkadaşı, aileyi falan bırakmam gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ohm said: turizm'in sıçış sebebi server. çoğu zaman göstermeden connection loss oluyor oyunda o sırada dışarıdan turist de gelemiyor. hmm mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 gambling'e patch gelse ya, çok istiyorum vegasvari bir şehir yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar