Kaede Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o eski bi versiyonunda daha vardı galiba ya 4 oynadığımı bile hatırlamıyorum ben ama eminim gece olan bir tane sc vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 said: If you don’t deal with your sewage, with traffic congestion, with walkability & transit, with ground and air pollution – your city will reflect that! nihayet kanalizasyon da var. single player ağırlıklı bir multiplay exp. olması da makul doğrusu. o citiesxl'de online saçmalığı beni boğuyordu. yolların güzel splinelar ile dilediğin gibi yapılabilecek olması da güzel doğrusu. kalanı için yani sim, ekonomik dengeler, mass transport vs gibi şeyler için çıkmasını bekleyeceğiz. adam ne kadar süper dese bile sonuçta çıkmadan göremeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ardeth sana iki cift lafim var beyim. Artik oynayabilmek icin beynini kullanmak zorunda oldugun oyunlar pek piyasaya cikmiyo. Ayrica topicte gordugun uzere bazilarimizin hayatini yonlendirecek derecede etkilemis bir oyunu boyle bir zamanda yillar sonra orjinaline bu kadar sadik kalarak yapacaklarini duyurmalari bi golden yavrusu gibi sevincten altima kacirmama yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 kisaca; adam ol ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ruscu buna el atsın. database mi heklerler ne yaparlar bilemiyorum ama bulsunlar lan sdfas zamanında simcity theme park vardı ya çok iyiydi o da. http://images.shopping.indiatimes.com/images/product/101083_Sim-City-Theme-Park_pbilimage1.jpg http://www.gamershell.com/static/screenshots/3268/51027_full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 tycoon oyunları da güzeldi be, rollercoaster ve zoo tycoon'ı da yapsınlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Ben Roller Coaster Tycoon 1'i hala oynuyorum ara sıra. Sürekli PC'de, 300mb bişi. GoG'dan ucuza almıştım, bence serinin en iyi oyunuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 roller coaster kurup bir ucunu açık bırakırdım ben, hızı da maksimum'a çıkarırdım. cümbüş olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 funds funds funds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ne kadar zamandır sağlam bir tycoon oyunu çıkmıyor yalnız. bundan sonra da bi 7-8sene daha beklemeyin. simcity 5 alıp 7-8sene oynayacaz. hazır olalım bu duruma. çıkar çıkmaz abartmadan oynayalım!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 capitalismin yenisi çıksın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 of neleri hatırlatıyorsunuz şimdi içim karardı. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Simcity 3000'de 10k loan ile başlamamış ve kral bir şehir kuramamış adam topiğe mesaj yazmasın lütfen. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 valla hep diyorum öyle 3d meraklısı değilseniz tt nin şimdi hala güncellenen OPENTTD hali acayip gelişti + yeni grafikler yeni araçlar yeni düzenler hatta online hali bile geldi. gayette akıcı ve rekabet içinde ilerleyen serverlarıda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bu rollercoaster 1 veya 2 ile ilgili böyle modlar falan var mı ya.degişik araçlar parklar bilmemne arada hala yükleyip oynarım bende.artık ezberledim ama makineleri.mod falan varsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 zibilyon tane extension paket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 benim icin simcity ve tycoonlarda olan, su yil/zaman gectikce daha modern, uber arac/binalarin cikmasi, sonra o upgrade icin bir tarafini yirtip, borc harc kurduktan sonra "fuk yeaagh" tadinda ekrana bakma hissi, sanirim upgrade konusu altinda en fazla tatmin edeniydi ehueh bkz transport tycoon, minibus hatti kralligindan ---> havalimani imparatorluguna xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 o otobüsler sollamaya çalışırken aksıra tıksıra şanzımanı yolda bırakıp öyle kalmıyor muydu, otobüste kendim yolcuymuş gibi üzülüyordum lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hehehe aynen en basta uzuluyorsun, ay sonu faturasini nasil odeyecez bide bu cikti eh be "£$"... 20 yil gecince yuzune bakmiyorsun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 gaza geldim yine rollercoaster tyc 2 triple thrill gog versiyon expler içinde olan dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 9 diplomalı pazar uzmanı ar-ge fetişisti kariyer kelleri yüzünden oyun piyasası ne hale geldi. ne zevkli oyunlar oynamışız zamanında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Simcity 4'de ilk gün 14 saat harcamıştım herhalde bunada bi 16 saat gider mmm yummy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=vS0qURl_JJY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/113/243/futurama-credit-card.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Kooskoca C&C serisini, Nfs'yi batırmış firmadan adam gibi bi Sim City oyununun çıkmasını mı bekliyosunuz allasen? (MoH'a, Spore'a falan hiç girmedim bak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar