Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

said:
If you don’t deal with your sewage, with traffic congestion, with walkability & transit, with ground and air pollution – your city will reflect that!

nihayet kanalizasyon da var.

single player ağırlıklı bir multiplay exp. olması da makul doğrusu. o citiesxl'de online saçmalığı beni boğuyordu. yolların güzel splinelar ile dilediğin gibi yapılabilecek olması da güzel doğrusu.
kalanı için yani sim, ekonomik dengeler, mass transport vs gibi şeyler için çıkmasını bekleyeceğiz. adam ne kadar süper dese bile sonuçta çıkmadan göremeyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

ardeth sana iki cift lafim var beyim.
Artik oynayabilmek icin beynini kullanmak zorunda oldugun oyunlar pek piyasaya cikmiyo. Ayrica topicte gordugun uzere bazilarimizin hayatini yonlendirecek derecede etkilemis bir oyunu boyle bir zamanda yillar sonra orjinaline bu kadar sadik kalarak yapacaklarini duyurmalari bi golden yavrusu gibi sevincten altima kacirmama yetti.
Sosyal ağlarda paylaş

ruscu buna el atsın. database mi heklerler ne yaparlar bilemiyorum ama bulsunlar lan sdfas

zamanında simcity theme park vardı ya çok iyiydi o da.

http://images.shopping.indiatimes.com/images/product/101083_Sim-City-Theme-Park_pbilimage1.jpg

http://www.gamershell.com/static/screenshots/3268/51027_full.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

benim icin simcity ve tycoonlarda olan, su yil/zaman gectikce daha modern, uber arac/binalarin cikmasi, sonra o upgrade icin bir tarafini yirtip, borc harc kurduktan sonra "fuk yeaagh" tadinda ekrana bakma hissi, sanirim upgrade konusu altinda en fazla tatmin edeniydi ehueh

bkz transport tycoon, minibus hatti kralligindan ---> havalimani imparatorluguna xD
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...